Helg

Det är fredag, det innebär helg. Dock blir det ingen lugn helg för mig. Idag kommer mina kusiner från Småland och Stockholm hit. Imorgon skall jag på Boda Borg med laget och sen på kvällen är det 50-års fest. Söndag hoppas jag blir lugn, behöver stressa ner lite grann.

Mår piss idag då kommer vara hemma och ta det lugnt, vill inte missa något av det roliga i helgen så kan nog vara en bra idé och vila upp sig. Skriver lite senare, skall försöka somna om en stund till.

Hittade nog världens snyggaste bild på mig och mina syskon...


Que son maravillosos ...

Lång dag... Vaknade med världens migrän så det var bara att proppa i sig tabletterna och somna om. Orkade i alla fall upp lite senare, vilket var tur eftersom att vi har tagit spexfoto och arbetat med UF idag. Var jäkligt roligt att se alla klä ut sig och ännu roligare skall det bli när man får se fotot. Vi hade tema "bäst i test" och "bäst på fest" så halva klassen var nördar och andra halvan partypeolpe. UF gick också riktigt bra, vi jobbade på bra idag och nu känns det som att vi på god väg.

Ligger nu hemma i sängen och drömmer om min prins. Jag känner mig som 13 igen när man är helt nykär och allt är så spännande. Mitt hjärta hoppar, studsar och gör flera volter om känns det som. Känns som att det är första gången jag är kär igen. Trodde inte att det fanns någon som är så underbar som du Jonathan. Du gör mina dagar guld värda, allting blir så mycket lättare. Längtar efter dig så att jag knappt vet vart jag skall ta vägen!


Usted es una parte de mi corazón

Jag blir tårögd varje gång jag tänker på vilken tur jag har som har dig i mitt liv. Ingen annan än jag kommer någonsin att förstå hur mycket du betyder för mig. Du har alltid funnits där, alltid. Vi skrattar, vi gråter. Du har alltid varit min förebild, jag vill bli precis som du. Ser upp till dig som ingen annan. Om det är någon människa man kan lita på, så är det dig, i vått och torrt. Du är alltid där. Jag kommer inte på ord som kan beskriva dig för du är helt enkelt obeskrivlig. Jag vill bara avsluta det med att jag älskar dig syster.


Tröttmössa

Shit vad trött jag är... Kom precis hem från träningen. Det är så sjukt jobbigt att träna såhär pass sent på kvällen, man blir ju helt totalt slut i kroppen. Känns som hela skallen bara hänger...

Ännu mer ångest har jag över att jag inte ens tagit fram kläderna och grejerna som jag skall ha till spexfotot imorgon. Får gå upp lite tidigare och fixa allt så att jag hinner med allt. Kommer bli en lååång dag imorgon känner jag.


I think I'm in love...

Dagen har varit både upp och ner...

Slutade skolan tidigt och då drog vi ner några stycken på stan och fixade lite. Efter det åkte vi hem till Nicole. Åt lunch och fikade... Och massa skitsnack såklart! Så det skall vara!

Dock har tankarna gått i ett och hela huvudet har snurrat på mig. Har varit så fruktansvärt orolig och rädd att det skulle hända dig något. Nu hoppas vi på det bästa, vi har varandra och allt kommer att bli bra! Du betyder så otroligt mycket för mig och tänker inte släppa taget om dig. Du är ljuset i mitt liv... Såhär lycklig har jag inte varit på länge :)



Jag hatar höst

Varför är det höst?! Jag får panik. Inte nog med att man sover dåligt på nätterna på grund av den här jäkla stormen som är utanför, så skall man behöva se ut som ett rötägg så fort man skall cykla någonstans... Vafan liksom? Varför har inte Gotland tunnelbana?... Nej just det, jag glömde att det inte finns något coolare än traktor.

Kanske blev ett väldigt negativt inlägg... Så nu när jag ändå passar på... Vafan har ni inga liv som sitter och läser min blogg hela tiden eller? Haha, sjukt ju. Att mina vänner läser är inte så konstigt men alla ni andra, herre gud... Ta en sväng till kyrkan och be lite i stället så kanske ni kan gå med i en sekt eller något, det blir väl kul!


Raaap

Precis kommit hem från skolan. Dagen har gått fort och vi fick slutade tidigare än vanligt, skönt! Blev dock jävligt sur att det skulle börja regna som fan precis när jag skulle cykla hemåt... SÅ typiskt! Plus att jag inte kunde motstå att cykla förbi MAX... Så nu är man dygnsur och svullen om magen, nice huh?

Var på stan igår med Hilda och Disa, köpte bland annat en söt blus, lite smink och så köpte jag äntligen klockan som jag har gått och suktat efter i år och dagar!

Och bara för att du är så go' och gla', kexchoklad! Hej killen på andra sidan havet ;)

Och varför inte lägga upp några extremt snygga bilder på mig själv när jag ändå håller på?





Del 2...

... Eller den dagen man mår som man förtjänar. Jag så bakis att jag inte vet vart jag skall ta vägen, huvudet sprängs snart och jag orkar knappt röra på mig. Det var en rolig natt i alla fall! Kom dock i säng jävligt sent och vaknade helt svettig och äcklig... Och mamma fick för sig att vi skulle ut och plocka svamp idag... Yeah right. Kommer nog bara ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv... Lyckades tappa mobilen hundra gånger under festen så jag tog bara två bilder, men här har ni dom i alla fall, från fjortisfesten.




Sömntuta

Jag förstår inte att jag kan vara såhär trött!? Har sovit från elva till fyra... Men skönt var det i alla fall. Ligger i sängen och gäspar som en galning, hoppas att jag blir piggare om en stund... Har ju träning mellan nio och tio ikväll och efter det så är tjejkväll hos Gina. Kommer bli sent känner jag men det blir säkert roligt! :)

Nej nu skall jag försöka vakna till och sen är det middag, så sjukt hungrig!




Tröttmössa

Det var den jobbigaste morgonen på länge... Kunde knappt öppna ögonen när alarmet gick igång, var så sjukt trött. Piggnade dock till när Lea frågade om jag skulle med och se min älskade Oskar Linnros i november! Visste inte ens att han skulle komma hit, snacka om att du gjorde min dag tjejen! Tur att någon har koll på vad som händer ;)
 
Skönt att det är kort dag imorgon, slutar elva, ledig på torsdag... Det innebär att jag går i ide.



Pustar ut

Steg precis ut ur duschen... Svettig och äcklig var man efter spinningen. Funderar på att börja med det, extrem rolig träning måste jag säga. Jobbigt men roligt! Nu väntar sängen och lite vila, sen skall jag laga lite mat och ladda upp inför kvällens innebandyträning. Skulle inte förvåna mig om jag har träningsverk imorgon... Men det är väl så det skall vara!

Idag åker min älskade syster hem... Tråkigt nog. Får ta en sväng till Stockholm någon helg, måste ju ut med båten en sista gång för i år!


Äntligen!

Gissa vem som har fått tillbaka sin dator? ;) Tyckte det var lite roligt att jag först glömde väskan och att Sofie och Erik hela tiden tjatade om att jag var så vimsig... Och sen visar det sig att Erik själv glömt väskan. Var en himla tur att Eriks föräldrar skulle ner till Gotland, annars hade jag varit utan min älskling ett bra tag till...

Helgen har spenderats men dom jag älskar mest. Emma och jag hade en bra kväll i fredags. Vi drog och bowlade tillsammans med hennes kompis Marcus... Och självklart förlorade jag :( Dock smider jag och Emma lite överraskande planer, men än så länge är det hemligt! Efter det tog vi en drive-in på MAX med våra cyklar för första gången.

Idag har jag varit nere hos Sofie och Erik. Fick hem en stor IKEA-kasse med kläder, skor och väskor som Sofie hade plockat ut. Glad som tusan, dock behöver jag fler garderober... Vi var även på Yngves grav, hur fint som helst. Det var första gången jag var där, men nu när jag vet vart gravplatsen är skall jag försöka ta mig dit. Håkan och Eva är som sagt här och hälsar på också, så ikväll åt vi god middag tillsammans allihopa. En lyckad helg!






Plugg

Sitter i skolan, pratat med Julia och Josse och jag tror att UF börjar ordna upp sig. Efter lite om och men... Haha. Hoppas på att vi slutar lite tidigare idag för jag är helt slut och vill hem och sova. Sen ikväll blir det förhoppningsvis Hanna och Emma-time, det behövs verkligen nu! I miss you... :) Så det blir nog bio ikväll. Myspys!

Nu börjar snart sista lektionen så får väl avsluta det här nu.


Smartass

Det är precis vad jag är! Tror ni inte att jag glömde en väska full av kläder i Tumba? Och vad tror ni mer låg i den väskan... Jo, min dator... Great! Så det är därför jag inte har bloggat något. Är tvungen att sitta vid den här gamla datorn och den är inte direkt så poppis. Erik har i alla fall hämtat väskan nu, så att den är i säkra händer! Både Erik och Sofie kommer ner till Gotland nästa helg så då kan jag börja blogga normalt igen. Dom har proppat hela bilen full av kläder som jag skall få! Jag bara älskar min syster när hon rensar ur sin garderob ;)

Hur är det med mig då? Jo jag är dunderförkyld... Jag är som en gammal kärring, har lock på båda öronen så jag hör inte ett skit av vad någon säger till mig. Snorar och hostar som en galning. Trött på att vara sjuk. Så det händer inte speciellt mycket. Jag ligger mest och dör långsamt på soffan...


bloglovin