Back in town

Var ute i Guldrupe igår och umgicks med Disa och Rasmus. Köpte massa chips, ostbågar och popcorn och laddade upp inför Idolfinalen... Den sög. Så vi hyrde en film istället, "I sell the dead" tror jag att den hette om jag minns rätt. Den var sjukt bra, rolig om inte annat. Sen kunde vi inte somna så vi låg och pratade hela natten, mysigt.

Nu är jag tillbaka i stan i alla fall och jag är superglad. Mamma hade tvättat ALLA mina kläder, städat mitt rum och pyntat lite och gjort det fint. Det är tur att man är lite bortskämd. Kommer bli ett helvete sen när jag skall flytta, vem fan skall göra det då?!


I'm a puma

Hittade ett par riktigt sköna pjucks och så införskaffade jag en ny grepp till klubban.Lea du är bäst, fuck the rest!

Vaknade av ett sms nyss... Och satan vad glad jag blev! Lea är nu med i Julias och mitt UF-företag. Det kommer bli awesome. Det var en riktigt bra nyhet! Att ha en sån snäll och rolig människa med gör allt super duper toppen! :) I'm happy. Ringde mamma nyss och nu skall vi äntligen köpa nya innebandyskor till mig eftersom vi inte hunnit med det. Så nu skall jag hoppa in i duschen och fixa till mig. Början på dagen kunde inte starta bättre!

Saknar mitt blonda hår lite...


Uppe med tuppen

Gäääsp... Det här kommer bli en lång dag. Först skola, kanske kolla på innebandyskor under lunchen, hem och städa efter skolan, försöka sova en stund sen är det träningsmatch mot killarna vid halv nio ikväll i säve. Kommer ju släpa fötterna efter mig. Nu skall jag försöka få i mig lite frukost så att man orkar lite idag i alla fall.Dumbom

Gud vilken seg dag det har varit. Vaknade vid lunch och då insåg jag att jag skulle ha varit i skolan för typ tre timmar sen... Bra jobbat Hanna. Ringde till mamma och berättade att min konto är övertrakasserat, pluspoäng igen Hanna. Mamma blev inte speciellt glad men ändå erbjöd hon sig att betala det och till och med att hon skall köpa ett par nya innebandyskor till mig imorgon. Tummen upp eller vad? Får vara lite extra snäll nu ett par dagar.

Så vad har jag gjort idag förutom att baka goda scones och tjockat mig framför tvn, ingenting.I feel good

Tänk att allting bara kan förändras på en dag. Igår var jag lite nere på grund av att jag gjorde slut med Andreas. Vet egentligen inte varför jag var det. När jag tänker efter så var jag inte ens kär i honom. Kanske däremot kär i kärleken. Allting gick för fort och mina tankar att han skulle vara otrogen igen som han var förra gången vi var tillsammans satt där bak i huvudet och skrämde mig. Det var helt enkelt det enda rätta. Jag måste försöka sluta att leta efter kärleken, den rätta dyker ju upp när det är rätt tid för det. Kan du få in det i skallen Hanna?!

Men som sagt, nu är jag så jävla glad rent ut sagt. Jag känner någon glöd, jag vill ta itu med saker och ting. Det känns som att hela jag bara sprudlar av glädje... Fy fan vad det där lät fångigt, haha. Shit the same, jag mår bra i alla fall och det är väl det som är tanken. Nu skall jag ta och äta lite kladdkaka med mamma och sen är det dags att städa, tvätta och sen skall jag och lillasyster ut och leka i snön. Det blir en mysig söndag!


Pustar ut

Emma, Stefan och jag var på det nya gymmet igårkväll. Det var riktigt fint! Var faktiskt riktigt roligt att träna där. Så nu skall jag försöka tvinga på mamma att köpa ett halvårskort till mig i julklapp.

Nu är det fredag och helg för min del. Händer inte så mycket idag. Vet inte om Emma kommer förbi en sväng sen när hon har slutat, annars är det bara innebandy ikväll som är planerat. Resten av helgen får jag se vad som händer. Kanske skall ut imorgon med tjejerna eller så blir det pulka och bullbak, får se om Andreas har tid att träffas också.

Nu skall jag släpa mig upp ur sängen och ta en cigg och faktiskt äta lite frukost. Duktigt!


bloglovin