Det är inte lätt när det är svårt

Tänk att man kan ha så flitiga läsare trots att jag inte skriver ett skit...

Nu är det i alla fall jul i mitt hus. Har sovit hos Andreas i några nätter och när jag nu kom hem så stod det i stort sett tomtar överallt. Mer och mer blir det... Aldrig får mamma nog. Men det har väl sin charm det med. Snö har vi också fått, det är jag kanske lite mindre glad över. Eller snön är det väl egentligen inget fel på, det är fint och mysigt och så. Men när det sen skall börja regna och blåsa så vill man bara dra täcket över huvudet och vakna upp lagom till sommaren.

Idag har jag och Anderas haft en slappardag. Vi har i stort sett legat i sängen och sett film hela tiden. Stack ner på stan en sväng innan jag drog hem. Mina fördömda stövlar som jag trodde att jag hade lagat gick sönder igen... Så det var bara att försöka hitta ett par bra vinterskor. Hittade dock ett par som jag var ganska nöjd över. Sen hittade jag en jacka, lite kläder och underkläder... Och varför inte köpa lite smink också? Nu är dock inte plånboken så jätteglad på mig.

Ikväll händer det inte så mycket. Hade tänkt att bara ta det lugnt och ha lite hemmaspa och ta hand om mig själv. Emma kanske tittar förbi också och då blir det antagligen massa godis och film. Som det ska va! Inget bestämt dock men man kan ju hoppas på att min lilla lus ser det här när hon vaknar upp igen och inser att jag saknar henne som en tok!Vraket själv...

Jag trodde att jag var sliten förut... Då visste jag inte vad det innebar. Jobbat sju dagar i streck nu, utan någon klok sömn. Skola, träningar och matcher uppå det. Kanske man skall äta på dagarna också? Shit, jag känner mig som ett vrak.

Imorgon är det skola, jag har ingen ork och borde inte ens spendera min tid framför datorn just nu. Jag borde plugga som en tok och sova i flera dagar känns det som. Känner mig som en looser, jag ligger på bottnen och orkar inte ta mig upp. Ligger efter i flera ämnen, jag går inte ens på lektionerna. Vart fan tog min glädje vägen?!

Imorgon stannar jag hemma, laddar upp igen. Sen är det inga men om någonting, det är dags att ta tag i dom här jävla problemen som jag själv satt mig i. Fuck. Nu lägger jag mig, vill inte tänka.


Nu tutar vi och kör

Har jobbat natt så idag fick jag vara ledig. Hur skönt som helst! Måste vila upp mig inför imorgon. Mycket som skall göras och så skall man försöka ta sig upp vid fyra, får se hur det går. Känns faktiskt lite tråkigt att APU:n snart är slut, nästa vecka är den sista veckan... Den här tiden har verkligen hjälpt mig som person. Bättre självförtroende, är inte alls lika blyg längre. Det känns verkligen som att jag har utvecklats!

Men som tur är kommer jag få träffa alla underbara personer mer, tack vare jobbet! Trivs som fisken i vattnet verkligen.

Så idag skall jag först och främst ligga och dra mig i sängen... Sen typ kanske laga mat om jag orkar. Funderar starkt på att ringa hit Emma och be henne vara lite kock, maten brukar bli så mycket godare då! Sen ikväll är det träning. Två matcher i helgen framför oss och det kommer att bli tufft så nu gäller det bara att ladda upp på rätt sätt!


Turdag

Nu känns allt super duper bra verkligen! Skrev på anställningsbeviset idag, känns riktigt bra att jag har fått jobb. Även om det bara är som extra så är det alltid bra med en extra slant i plånboken. Men ännu bättre är det att jag får jobba heltid efter stundenten! Jobb, check!

Fick sluta tidigare idag eftersom att jag jobbade i frukosten. Ännu bättre är det att jag jobbar kväll imorgon, det innebär sovmorgon! Fick ju ingen sömn i natt så man kanske skall ta sig en lite tupplur... Men först så ska jag njuta av att jag kan surfa hur mycket jag vill utan att någon surgubbe kommer och skriker på mig. Förlängde abonnemanget (ingen aning hur skiten stavas...) idag, så nu jävlar kommer jag vara datanörd 24/7 i några dagar framöver.


Sliten

Ja, shit vad min kropp är sliten! Sover ingenting på nätterna... Som inatt, somnade halv ett kanske men vaknade sen vid tre igen... Alltså ingen skönhetssömn för min del! Nu är i alla fall höstlovet slut och det är dags att ta sig igenom de två sista veckorna av APU:n. Känns sjukt att tiden gått så fort, snart är man tillbaka i skolan igen och då är det bara att ge järnet!

Nu är klockan snart halv sju och det är kanske dags att ta sig upp och duscha, sticker till jobbet om en timme och då skall man se fräsch och pigg ut... Får se hur jag lyckas med det idag :P

Säger bara fyfan för vädret, kallt och blåsigt! Vad hände med sommaren, den bara flög iväg.


bloglovin