Framme i Vasastan

Så... Nu är man äntligen i Stockholm igen. Var ju dock inte så längesen jag var här sist, men ändå. Vi har precis ätit middag, baguette, räkor och aioli. Riktigt gott! Nu ligger vi i soffan med lite vin i våra glas och ser på film. Känner mig lite trött så får dricka upp och sedan bädda upp soffan.

I morgon kommer jag ha fullt upp! Skall hjälpa Sofie att rensa deras förråd, kommer ta tid. Men jag kommer få massa kläder så det är det allt värt.

Nu skall jag ta ut Birka på en liten promenad och sedan är det sängdags! Godnatt.

God morgon!

Det finns inget bättre än att sova. Det var verkligen längesen som jag sov så skönt! Vaknade inte en enda gång inatt, brukar annars göra det 3-4:a gånger. Dessutom vaknade jag av att solen sken och känner mig ordentligt utvilad. Känner på mig att det kommer bli en bra dag.

Eftersom att jag var så fruktansvärt lat igår så får jag göra allt i sista sekund som vanligt. Slängde precis in en tvätt, kan vara rätt bra att ha med sig rena underkläder. Nästan packat klart allting också så nu kan jag sitta ute i solen och bättra på brännan ytterligare.

Mamma kommer och hämtar mig under lunchen, tar en sväng förbi jobbet och sedan sticker jag till Stockholm vid 16.00 tiden. Fan vad jag önskar att båtarna kunde gå snabbare. Tre timmar och tjugo minuter är jävligt mycket tid. Bara när man skall resa dit och hem så spenderar jag nästan sju jävla timmar på att sitta på en äcklig båt med massa snorungar som jämt skall springa omkring. Nej, fy fan säger jag bara. Tacka fan för att det finns flygplan!

Idétorka...

Åh vad det är svårt att komma på en snygg design... Som ni ser så håller jag på att fixa och trixa, det går dock inget vidare. Kan inte komma fram till hur jag vill att bloggen skall se ut. Någon ynklig själ kanske har något tips? Så länge får ni helt enkelt stå ut med att bloggen ser ut som ett spann skit tills jag kommit på något bra.

Kvalitetstid med frugan

Jag är allt bra duktig! Inte gjort någonting av det jag skulle göra idag. När jag satt ute vid lunch så fick jag fint besök av käraste Emma. Vi satt ute i solen, snackade skit och sen har vi varit ute och glidit i Emmas raggarbil. Vi tog en sväng förbi Galgberget och tog lite kort. Synd att det blåste så mycket idag, annars hade det varit riktigt skönt att sätta sig på klipporna en stund.

Så nu skall jag väll försöka att få något gjort. Tvätta och packa står högst upp på listan!

 


Varför är jag inte neger?

Shit vad jag är trött. "K" sov hos mig inatt, eller ja det blev väll inte så himla mycket sömn om man säger så. Sjukt mysigt att bara kunna ligga och prata om allt mellan himmel och jord. Fler sånna dagar tack!

Tur att man är ledig så man kan ta det lugnt. Solen skiner så jag skall ta på mig bikinin och lägga mig ute och pressa om en stund. Det är så jävla snyggt att vara solbränd. Ibland önskar man nästan att man var neger så man slapp sola hela tiden för att se snygg ut.

Senare idag måste jag boka båtbiljetter, drar till Sthlm imorgon igen. Skall hälsa på syster och Erik över helgen hade jag tänkt. Oj, redan imorgon... Då måste jag ju tvätta idag. Blä. Plus att jag skall hinna med att en runda på stan med "D". Får nog ringa och ställa in det.



Fight

Gud vad skönt det känns att mässan är över! Det var en fartfylld dag om man säger så. Stod upp i stort sett 12 timmar, ni kan ju tänka er hur mina fötter mådde efter det. Det blev bråk mellan de andra tjejerna i mitt företag, bokstavligt talat. Olle Hedberg kom och uppträdde på UF-galan och vi vann även pris för snyggast logga.

Riktigt skönt att vi fick ledigt torsdag och fredag! Det behövdes verkligen... Fick äntligen sova ut. Idag skall jag bara ta det lugnt. Har börjat lite smått med att tvätta, skall väll börja städa lite upp här också eftersom att Disa kommer ikväll. Dessutom kan det vara skönt att komma hem till ett städat rum efter trippen till Stockholm.



Behöver andas...

Det är helt sjukt vad mycket tid UF tar utanför skolan. Det är skönt att det snart är över. Ikväll är det dags att rigga nere på Wisby Strand och nästan allt är klart inför mässan. Det är bara lite små detaljer som skall fixas. Nu skall jag bara lägga upp lite smaskigt på företagsbloggen och vänta på att Janne skall komma hem. Sen drar vi direkt ner och fixar. Lär inte komma hem ikväll förrän klockan 22.00 om inte senare. Nåja, det är sånt man får stå ut med. Men det blir att hoppa direkt till sängs när jag kommer hem för imorgon gäller det. Skall stå på mässan i över 12 timmar... Bara tanken gör mig tröttare. Tacka gud för att jag och Disa sticker till Stockholm fredag morgon, då kan man äntligen få pusta ut lite grann. Nej... Nu blev det väldigt mycket snack och mindre göra, dags att återgå till arbetet!



Tröttmössa

Trött på allt som har med skolan att göra just nu. Suttit hela helgen och försökt fixa till bloggen för företaget, men jag kan ju inte direkt påstå att jag är världens datasnille så ingenting blir som jag vill. Vart är min händiga man?!

Det är sista dagen imorgon att fixa klart allt inför den regionala mässan som är på onsdag. Känns som att det är tusen saker kvar att göra. Det kommer bli hektiskt. Börjar även bli lite smått nervös inför presentationen som vi skall göra inför juryn. Jag måste snacka saktare och allt skall gå som ett rinnande vatten!

Torsdag får jag priset, ledighet. Det kommer bli så fruktansvärt skönt. Kommer dock bli ganska fullt upp denna dag med. Måste ha städat, tvättat och packat klart allting inför fredag. Under dagen kommer även Emma och eventuellt Disa och fikar med mig på min soliga balkong. Kommer bli super mysigt!



Bakis

Vilken kväll det blev igår... I sista sekund fick jag för mig att jag skulle ut, har nog aldrig gjort mig i ordning så fort. Drog hem till Jeppa och förfestade lite och snackade massa strunt, trevligt. Sen var det Hamnplan 5 som gällde, träffade hela ligan från klassen och några ur laget. Sen mötte jag Emma och Jessica och hängde med dem resten av kvällen. Vi dansade på borden och blev utslängda, gick till nästa ställe och satt i någon äcklig källare vid namn Oleary's och snackade med gamla vänner. Det var en helt ok kväll alltså.

Efter det kom Stefan och hämtade oss, MAX! Det är helt sjukt vad man kan äta fort när man är full och hungrig... Jag bara slängde i mig maten. Fick skjuts hem och det första jag gör är att ramla i trappen ner till mitt rum. Det gjorde så jävla ont och jag fällde en liten tår och tyckte synd om mig själv. Vet inte hur många gånger jag lyckats med att ramla, måste fan skärpa mig.

Nu ligger jag i sängen... Ännu lite påverkad och inspekterar mina fina blåmärken som jag gett mig själv inatt. Duktigt. Jag drar nog täcket över huvudet en stund till. Hörs senare!


The Queen

Ni måste ju erkänna att jag är för bra alltså. Det är första gången jag skriver för i år... Idag. Ändå har jag trogna läsare varje dag ser jag. Tycker nästan lite synd om er, eller jag gör det rättare sagt. Kan inte vara roligt att sitta där på andra sidan av skärmen och hoppas på att något smaskigt skall dyka upp varje dag. Era stackare. Men nu är jag ju tillbaka (för hundrade gången...) så nu behöver ni inte sitta och lipa längre. Great huh?!

Fan vad jag älskar att jävlas med folk... Det är nog det bästa jag vet. Kanske till och med det absolut bästa jag vet. Jag borde egentligen bygga mig en egen jävla ö och bli drottning där och bara jävlas med alla. Fan vad livet hade varit underbart. Eller jag ångrade mig, ingen ö. Jag hatar öar. I alla fall Gotland. Nej, alla öar. Eller om det hade varit en ö utomlands där det är varmt så kanske, kanske. Struntsamma... Det jag skulle komma fram till var att jag gjorde Janne arg idag. Fan... Det kommer bli rätt jobbigt att flytta ändå. Kommer ju inte ha någon att jävlas med, kanske någon som ställer upp?



bloglovin