Mycket på en gång

Hoppsan... Nu blir det mycket att skriva!

Så hur blev midsommar för min del? Ja, jävligt bra! Åkte ut ganska tidigt till Disa... Vi väntade in allt folk och tog det lite lugnt. Vi bestämde oss för att försöka oss på att fixa en midsommarstång... Det blev kanske inte någon traditionell midsommarstång, men det blev allt en pinne med lite blommor och löv på. Fin var den i alla fall! Efter det satt vi igång med middagen... Eller ja lunch fast klockan 4-5. Vi åt grillat och drack och hade det riktigt trevligt. Efter det så tror jag att vi hade danstävling, killarna mot tjejerna. Tjejernas porrdans mot killarnas fylledans... Resultatet blev i alla fall att killarna vann. Efter det satt vi helt enkelt och drack och stojade. Vissa  ramlade stup i kvarten, vissa kastade glass på varandra, vissa hade sönder en hängmatta och fick glas i rumpan. Det var en riktigt rolig kväll så inte annat än nöjd!

Igår så var jag inte riktigt så bakis som jag trodde att jag skulle vara, tack och lov för det! Blev en riktigt seg dag för oss alla... Vi städade lite, drog iväg och handlade bakismat och låg och solade. Mot kvällen drog jag hem till stan igen. Tog en snabbdusch fixade till mig och sen bar det av mot Trojaborg, hem till Carina. Var tvungen att träffa syrran och Erik innan dom åkte hem. Det blev stor middag men grymt mycket folk. Det blev en hel del rosé och det slutade med att vi satt och spelade "Med andra ord"... Efter ett par glas så var inte jag och Sofie dom bästa längre. Jag satt mest som ett stolpskott och bara tittade. Så jag bestämde mig för att ta min lilla cykel och vingla hemåt.

Så bakis som jag var idag orkade jag inte ens se mig i spegeln när jag vaknade så mamma skrattade ganska mycket när jag kom upp. Har inte orkat göra någonting idag så har bara solat hela dagen och till och med doppat mig för första gången i år... Dock var det i poolen. Föredrar att bada i 26 grader istället för 16... Brr! Sen var jag och mamma och handlade lite. Jag fick en ny bikini, underkläder, legings och lite annat smått och gott!

Imorgon... Skall jag upp vid halv fem för att fixa i ordning mig. Carro hämtar upp mig lite efter sex och så skall vi åka och lämna några grejer i Havdhem? En liten roadtrip helt enkelt! Det blir skoj! Så nu är det dags att krypa ner i sängen och få lite sömn. Men först, lite bilder!














Emma, dags att ta en tripp till Stockholm snart igen?

Haha, oh my god säger jag bara! Min syster Sofie skickade nyss över bilderna från när jag och Emma var i Stockholm och hälsade på. Jag skrattar bara jag ser dom... Vilka minnen! Allt började med en väldigt god middag, efter det... Vin... Inte nog med det... Uppå det skulle syrran lära mig hur man står i brygga? Herregud... Allihopa skrattade som att vi höll på att dö. Resultatet... Kanske inte en 10:e poängare men jag kom i alla fall upp till slut! Tänkte lägga upp några av bilderna... En del är fan skam att lägga upp så, se och njut!











Längtar tills imorgon!

Gud vad duktig jag har varit idag! Trots att David och hans polare från Sthlm väckte hela backgatan och stod och snackade med mig typ hela natten så jag inte fick sova... Så har jag varit i äffären och storhandlat med mamma, varit barnvakt, klippt gräset och hjälpt mamma i trädgården och svettats som en galning. Det är ju helt sjukt varmt ute! Så äntligen fick jag ta lite paus, men snart måste jag upp igen och hjälpa mamma.

Senare skall jag troligtvis träffa Carro, vi skall köpa lösögonfransar och försöka få till dom så att vi blir snygga! Sen när jag kommer hem måste jag börja packa lite inför morgondagen. Kommer fira midsommar lååångt ut på landet i Guldrupe. Jag och massa annat folk skall grilla och mysa hemma hos Disa under kvällen, sen blir det PARTY hela natten lång! Jag älskar hemmafester!

Hittade en sjukt gammal bild på mig och Disa, tror vi precis har börjat ettan!




Vilken familj?

Fy fan vad jag är less... Trodde verkligen att det kanske skulle bli bra att bo hemma igen. Men det visar sig redan nu att det skulle jag aldrig tro på. Inte nog med att jag redan mår piss av den här satans "familjen" så skall man behöva höra hur dom pratar bakom ryggen på en när dom tror att jag inte hör. "Hon är så misslyckad", "hon får skylla sig själv"... I'm sorry men jag finns faktiskt inte till för att göra er glada! Håll käften någon jävla gång. Visst att jag får ta konsekvenserna av det jag gör. Men att kalla någon misslyckad... Jag är inte misslyckad på något jävla sätt! Jag mår dåligt och orkar inte prestera, men jag "kan" tydligen inte må dåligt, jag bara skyller på det. Visst... Skulle jag kunna ge era mina känslor så att ni kunde få känna hur det känns så hade jag inte tvekat en sekund!

Fy fan säger jag bara...


Dumma er!

Det är stålande sol men ändå så är jag inne?! Jag vill hitta på något, men jag vet inte vad. Ta en glass på hamnen med några vänner hade inte suttit så fel, men alla är ju så fruktansvärt upptagna! Sluta jobba, umgås med Hanna! Buhu... Jag får väl byta om till bikini och lägga mig i solen och äta lite jordgubbar... Inte helt fel del heller!


Tummen upp!

Efter att ha ätit färska jorgubbar med mjölk och efter att en underbar mamma klickade hem en ny mobil till mig så blev dagen rätt bra ändå! Och nu lyser solen också! I feel good, nananana!


Rekord

Det är nog första gången jag sover till klockan tre på dagen... Skönt var det i alla fall! Kunde inte somna förän vid sex imorse, så det var väl kanske därför jag var så trött. Hatar att inte kunna sova på nätterna... Och jag hatar speciellt att ligga och tänka på tiden jag och Robin hade tillsammans... Ibland önskar jag bara att man kunde radera vissa saker ur minnet. Allt hade varit så mycket enklare då.


Awsome!

Haft en skit bra kväll med brudarna! Nu smider vi planer inför sommaren, wiiiiee!

Blev ganska nöjd med kortet ändå... Efter lite om och men. Det skall nog funka! Dags att krypa ner nu... Dricka vatten, toa och en cigg... Natti natti!


Myspys

God kväll! Blir snart upphämtad av Carro, så får blir en kort inlägg! Kvällen kommer spenderas med sötnosarna jag var på stan med. Först skall vi till Coop för jag måste ta ett kort och skicka in till min legitimation, (tror jag det stavas?) Sen skall vi nog se film och bara mysa, och måla naglarna var tydligen väldigt viktigt också! Myskväll helt enkelt!


Lite från shoppingen

Orkade inte ta speciellt bra bilder, men ni ser nog ändå får vi hoppas! Köpte en kofta från H&M, halsband och öronhängen från Vila och en svart t-shirt från Cubus. Billigt med bra!


Shopping

Precis kommit hem från en liten runda på stan med Carro och Lea. Jag skulle köpa hårnålar och hårinpackning... Tror ni att jag gjorde det? Knappast... Suck. Aja, fick i alla fall med mig lite smycken och lite kläder hem istället, inte helt dumt det heller! (Lägger upp lite bilder senare...) Tur som fan att jag cyklade hem fort... Hör nämligen hur det börjat regna nu... Ljuva sommar. Jag blir tokig, jag vill ha sol och värme NU!

Så nu skall jag ta en kopp kaffe och ta en cigg ute i det fina sommarvädret^^

Här kommer lite bilder från Disas och Cornelias utflyttningsfest.




















Tummen upp!

Ja, den var en crazy natt! Vi satt och förfestade hemma hos Disa och Cornelia. Sjukt trevligt folk och vi hade grymt roligt! Efter det drog vi till Surfers, I think? Jag stannade inte där så länge efter som att jag skulle vidare. Mötte upp "min dejt".... Gick hem till honom och sen kan vi bara låta fantasierna flöda... Haha, usch! Bestämde mig för att gå hem fort som fan... Dock hade jag tur att Stefan och Emma körde förbi och körde hem mig så att jag slapp gå hem genom stan och se ut som ett rötägg... Trodde jag skulle somna som en sten när jag kom hem, men somnade inte förän halv sex imorse. Så jag har inte rört mig en fena... Baksmällan var värre än jag trodde att den skulle bli idag, hu hu...

Emmaaaaa det är nu du skall ta hand om mig och köpa hamburgare!


Ojojoj...

Inte gjort ett piss idag... Och det var jävligt skönt! Låg ute och solade nästan hela dagen. Min mage börjar bli riktigt brun och fin! Kanske borde sola baksidan av kroppen dock... Inte så snyggt att vara brun fram men helt knallvit bak... Får nog jobba på det imorgon!

Imorgon är det fredag? Tiden bara rinner iväg... Har varken koll på vad det är för dag eller vilken tid det är... Skönt att inte behöva tänka på någonting. Det här lovet behövs verkligen märker jag... Just det! Imorgon ja... Då skall jag nog sola en stund tills mina muppar vaknar till liv, sen blir det en sväng på stan och fixa lite saker och ting. På kvällen vet jag inte alls hur det blir... Antingen hänger jag med Disa och dom andra eller så knallar jag iväg till Carro och umgås lite. Får se hur det blir imorgon!

På lördag blir det full rulle... Först har Disa och Cornelia utflyttningsfest och efter det skall jag på dejt! Förstår bara inte hur jag skall få det att gå ihop... Kanske borde ta dejten först och sen festa? Eller tvärtom? I don't know... Vilka problem jag har... Herre gud...

Nu skall jag i alla fall krypa ner i sängen framför en film. Natti!



Invigning av sommarlovet

Back in Visby again!

Tillbringade de två sista dygnen ute i Endre hos Linnéa. I igår hade Linnéa skolavslutning, så följde med. Kan inte förstå att dom där små pluttarna skall börja på gymnasiet i höst. Men roligt skall det bli, kommer bli skönt att man kan ses lite oftare. Så igår så firade vi att vi har sommarlov. Vi var i kalkbrottet i Follingbo och festade lite. Var mest människor i Linnéas ålder men det var roligt ändå...

Idag har jag inte gjort ett piss... La mig ute och solade i någon timme sen blev jag så trött så kröp ner i sängen och sov bort resten av dagen. Så nu ligger jag här vaken och är sjukt sugen på pizza, godis, pommes och allt annat gott! Önskar jag hade en liten slav som kunde åka och köpa allt för jag orkar fan inte röra en jävla kroppsdel. Skall snart sätta på en film och sova lite till tror jag!




Hemma på ön igen...

Det här med att blogga när man reser bort är inte min grej i alla fall...

Jag och Emma hade det verkligen skit bra i Stockholm. Vi gjorde egentligen inte så speciellt mycket, var och shoppade, åkte runt och kollade på alla hus i Djursholm, grillade och drack. Vi bara myste helt enkelt! Tyckte mest att det var skönt att lämna Gotland för en stund. Man behöver komma härifrån ibland...

Men nu är jag hemma igen... Mamma är arg och jag vill egentligen bara ta mina väskor och åka igen. Men det blir nog lugnare snart får jag hoppas... Imorgon är det sommarlov på riktigt och då behöver jag inte tänka på skolan.


Pang pang!

Är på strålande humör! Varför? Jadu... För att det i stort sett är sommarlov! Inga fler lektioner på över tio veckor. Det kan nog inte bli bättre! Eller det kan det visst det... För idag tar jag med mig frugan och drar till Stockholm över helgen! Kommer bli ganska rörigt känner jag ;) Hehe. Säger som Emma: Blir en bra start på sommarlovet genom att få komma bort en liten stund.

Så vad ska vi göra i Stockholm? Vi skall hälsa på min storasyster Sofie och hennes kille. Grilla, dricka och bara ha det mysigt. Kanske blir en liten tripp till Grönalund på söndagen innan vi åker hem. Tummen upp från mitt håll i alla fall!

Ligger i sängen och drar mig nu... Känner mig stressad för att jag inte har någonting klart, men endå orkar jag inte riktigt ta tag i det och börja heller. Har varken gått upp och duschat eller ens packat klart... Skall ännu fixa massor av saker innan jag åker. Kanske dags att stiga upp!


Go away...

Ibland önskar jag bara att man kunde radera vissa saker ur minnet... Jag hatar att behöva vakna upp mitt i natten, gråtandes och rädd för att jag tror att du är här. Vet snart inte vad jag skall göra... Att knappt våga släcka lampan på kvällen, ständigt ha tankarna som snurrar i huvudet. Skall man behöva ta tabletter för att kunna sova klokt under en enda natt? Kan du inte bara försvinna?!

 


Natti natti!

Har varit en rätt skön dag ändå... Mamma och jag har legat framför TV:n som två zombies och sett på massa knäppa filmer och skrattat som galningar, kastat räkor på varandra och pratat om allt mellan himmel och jord. För första gången så börjar mamma visa känslor. Det är inte alltid min mamma kramar om mig och säger att hon älskar mig! Det kändes riktigt bra... Grymt bra om jag skall vara ärlig.

Om jag inte mår allt förskräckligt imorgon så skall jag försöka ta mig ner till hamnen med massa folk och se när alla treorna tar studenten. Det får man ju faktiskt inte missa! Så får proppa fickorna fulla med tabletter imorgon så att jag orkar med allt studentfirande... Nu skall jag krypa ner i sängen och slå på TV:n en stund! Natti


Sjukhuset next?

Åh vilken härlig start på dagen! Precis vaknat för att en viss mamma kom ner och skrämde livet ur mig när hon började trycka på mig rygg och påstod att jag kanske har något fel på mina lungor och att vi borde åka till sjukhuset. Never! Ni som känner mig vet att jag är livrädd för sjukhus och allt som finns där inne! Så jag tänker inte sätta min fot där inne... Det här kommer gå över, så är det bara!

Nu skall jag försöka ta mig upp och äta lite frukost/lunch?


Sweet dreams

Tänkte bara säga natti natti! Lika bra att gå och lägga sig innan huvudet sprängs i bitar. Halsen verkar inte alls vilja bli bättre och huvudet känns som en enda stor bomb som bara tickar... Jag som trodde jag var på väg att bli frisk. Blä. För en gång skull så längtar jag tills jag kan gå i skolan och få träffa alla igen... This sucks!


Shall I call you daddy?

Allting bara fullständigt snurrar i mitt huvud när jag tänker på dig. Vem är du egentligen? Jag kan inte kalla dig för pappa... Du är en helt främmande människa som jag inte mött sen jag var 4 år gammal. Efter alla dessa år... Utan någon som helst kontakt med varandra, så säger du nu att du saknar mig. Hur kan du sakna mig undrar jag? Du vet inte vem jag är. Du vet knappt hur din egen dotter ser ut...

Allt jag har hört om dig... Bara massa dåliga saker. Du har gjort det ena och det andra. Jag borde inte lyssna på orden som sagts. Jag borde bilda mig en egen uppfattning om dig. Men hur lätt är det inte att påverkas av allting man får höra om dig?

Jag har klarat mig utan dig ända fram tills nu, då klarar jag mig resten av livet med. Eller? Klart jag någon gång vill veta vem du är, hur du mår och hur ditt liv ser ut. Men just nu vet jag inte om jag är redo att bygga upp en relation med dig. Ska vi kalla oss för far och dotter? Det tar dagar... Månader... År att bygga upp en sådan reltion! Jag har alltid undrat hur det är att ha en pappa... Men när jag nu får chansen så är jag inte redo. Det känns helt konstigt... Borde jag inte vara glad? Att han äntligen vill träffa mig och veta vem jag är?



I feel like an old hag...

Dags att skärpa sig? Gått två veckor utan att jag har bloggat...
 
Nu är praktiken slut och skolan är igång igen... Skönt att det bara är två veckor kvar sen är det sommarlov! Dock har jag inte varit i skolan ännu... Ligger hemma och kan knappt gå eller prata. Why? Jo, jag har en nerv som ligger i klem i svanken så rör jag ryggen så skriker jag som ett litet barn. Inte nog med det... Blev dunder förkyld också... Så min hals är helt förstörd och det enda jag kan få fram är ett litet pip. Great huh? Men jag knarkar stort sett tabletter och medicin nu, så snart är jag nog på fötter igen!


bloglovin