The klagmaster

Fyfan vad kallt det ääär. Kan inte sluta klaga. Pratat med mina tjejer idag. Skönt att höra deras röster igen. På fredag blir det mys. Längtar. Ikväll kanske Rebecca kommer och hämtar mig vid båten, skönt att slippa ta taxi jämt och ständigt. Så förhoppningsvis blir det tjejmys ikväll också! Snart kommer proppen hem, slipper vara ensam! JIPPI! Nu skall jag se på någon skitserie på tvn och mysa ner mig i soffan igen.

Tar en bärtz

Springer runt, mimar och dansar till Rihanna "Where have you been"... Älska basen. Älska bärtz. Precis haft en långt samtal med Marcus. Mums. Dags att ses snart. Nej, nu är det dags att packa väskan och städa upp lite. Har alldeles för lite att göra här i lägenheten. Undrar vad grannarna tycker om min ljuva sång? Hah.


Börjat flassa... Shit

Jahallåja. Sitter i soffan och ser på Real Housewives, Sofie och Erik jobbar. Jag mår illa. Min mage protesterar. Blir lite arg när jag inser att jag inte ser så brun ut i Photo Booth... Men va lugn, det gör jag i verkligheten ;) Har bestämt mig. Det är dags att påbörja projekt "bli blond" igen när jag kommer hem. Åh, längtar! Kommer bli en hottie igen. Ser inte framemot att åka den jävla skit båten ikväll. Men det skall bli skönt att komma hem. Gillar att skriva osammanhängande. Det är skönt. Ni fattar. Arg på Facebook... It looks like shit på varenda logg. Men, bara gilla läget enligt alla "coola" som skriver om oss patetiska idioter som blir arga varje gång Facebook uppdaterar sig. Patetisk, det ordet trodde ni inte att jag skulle använda va? Hah. Nu fryser jag, så nu tänker jag hoppa ner i badet med en kall bärtzzz.


Sverige

I'm back in Sweden! Något brunare men mår som en skithög. Fick mina provsvar när jag var i Thailand... Det ser inte så bra ut. Rädd. Är ännu i Stockholm men kommer hem till ön imorgon natt. Skall bli skönt att få sova i sin egna säng. Efterlängtad. Längtar dock ännu mer efter att få krama mina fina tjejer och återgå till vardagen. Kommer berätta mer om hur det var på andra sidan jorden så fort jag kommit hem och kan lägga upp alla bilder från kameran. Var ju så smart att inte ta med sladden när jag åkte. Smartass Hanna. Vi har inte gjort ett skit idag. Alla ligger nerbäddade under sina duntäcken samtidigt som vi fryser arslet av oss. Så fort man ställer sig upp så vinglar man och känner sig snurrig. Älska jetlag. Ikväll blir det tacos... SNACKA OM GOTT! Thaimat blir det nog inte på typ tre år känns det som. Fy fan. Lagom trött. Nu skall jag måla mina naglar med mitt nya Chanellack, hihi.

bloglovin