.

Mitt hjärta slår snabbare och hårdare, saker och ting skrämmer mig...


Stressigt

Vafan... Skulle ju vara i skolan vid åtta och plugga lite. Great! Försov mig rejält... Tur att det inte är några lektioner förän vid tolv. Nu är det bara att hoppa in i duschen på en gång för min del! Hörs senare! Bye!

P.S. Robin kommer inte i eftermiddag, eftersom att SJ suger balle! Så tåget är försenat så han missar båten, han kommer alltså inte till Gotland förän i natt...D.S.


Dags att sätta igång kanske!

Hemma igen, varit på träning, mest av tiden snackade vi taktik och spel. Så imorgon när vi tränar på stor plan kör vi fullt ös! Skall träna på dom sista detaljerna och försöka vinna dom tre sista matcherna, vi har ännu chans att gå om Visby IBK och vinna serien, skulle kännas fint!

Så nu är det städning till 100% som gäller! Mitt rum ser rent ut sagt för jävligt ut! Det är saker och kläder överallt... Förstår inte hur jag kan komma in i rummet ens?! Nåja, skall sätta igång nu så att det blir klart någongång. Imorgon kommer puddingen till Gotland och då blir det myspys!


H(anna) Anka

Fan vad jag är trött på vintern! Varför bor jag i Sverige!? Det hade varit så jävla skönt att bo någonstans där det jämt är varmt, så man kan få vara brun året runt och kunna gå i lätta kläder. Nej, nu måste man klä på sig så mycket att man till slut ser ut som en tjock jävla sumobrottare för att inte frysa till is!

Nog om mitt liv på nordpolen, skolan gick fort som fan idag! Det kändes som att man knappt hunnit dit innan man hade slutat. Inget att direkt klaga över om man säger så. Så nu är jag hemma... Måste verkligen städa eftersom att Robin kommer imorgon eftermiddag, hinner alltså inte hem efter skolan och städa då. Men jag har ingen ork, jag vill bara krypa ner under ett varmt täcke och sova. Ska nog göra det en stund, sen är det dags för träning, så tar jag städningen efter det istället, AWSOME! Fast en tvätt kanske man skall slänga in... Asså vafan, jag låter som en jävla hemmafru.


Ett rop på hjälp

Jag trodde jag hade världens bästa mamma, men jag hade verkligen så fel som man någonsin kan ha... Jag gav det en chans. Jag gav det en andra chans. Jag har gett dig alldeles för många chanser. Har stått ut med det här sen jag var fem år gammal. Jag orkar inte mer. Inte länge till. Jag har sån jävla lust att göra precis likadant som Louise. Hoppa av skolan, packa mitt och flytta någonstans och bara börja om. Ni kan se det som att jag flyr, för det är det jag vill... Jag vill fly från den här skiten. Jag har kämpat för länge, det syns inte utanpå, men det känns inuti. Jag önskar att jag också hade någon som brydde sig. Såg mig. Hjälp.


Tråkighet uppå tråkighet

Måndag, alltså ny vecka! Och inte bara det, det är sista veckan innan sportlovet! Hur skönt som helst. Måste verkligen försöka vila upp mig under lovet, känner att jag är totalt slut i både huvudet och i kroppen. Kroppen säger verkligen ifrån! Förstår inte riktigt varför det är såhär... Jag som tycker att jag sover bra, äter helt okej, jag är ju pigg på dagarna. Men sen när man kommer hem från skolan... Då är det precis som att allt bara släpper, blir så trött att ögonen verkligen hänger, skulle jag blunda en stund nu så hade jag somnat på några sekunder... Men gör jag det så sover jag ingenting i natt istället. Jobbigt det där...

Fick dessutom reda på av Louise idag att hon skall flytta... Till Göteborg! Hon bestämde sig idag och hon flyttar antingen på onsdag eller lördag. Allt gick så snabbt... Usch. Känns jobbigt. Alltid varit hon och jag i skolan. Även fast vi inte umgicks så speciellt mycket på våran fritid så tycker jag om henne som tusan. Kommer kännas ensamt i skolan. Men för hennes skull är jag glad. Hon får en chans att börja om på nytt. Mycket som varit jobbigt den sista tiden, så det kan nog bara vara skönt att få komma bort från den här skit ön, börja ny skola, träffa nytt folk, börja om. Dessutom tror jag att jag kommer koncentrera mig mer på skolan. Inte för att det är Lisas fel att jag inte pluggar... Utan att vi är väldigt lika vi två, glider lätt undan när man inte orkar eller har lust. Så det kan nog göra nytta för oss båda två. Men jobbigt kommer det bli! Saknar henne redan.


Jag är nog den smartaste personen som finns

Jag gav upp pluggandet. Började läsa i boken och sen när jag läst ut det kapitlet jag skulle läsa... Så märker jag att jag läste fel kapitel redan från början. Grattis Hanna! Du är den smartaste ever! Åh vad trött jag blir på mig själv ibland. Så nu ger jag fan i det där! Har laddat ner massor av filmer som jag skall kolla på om en stund, tänkte ta en dusch först och försöka få bort det sista av mitt gröna hår. Sen skall jag poppa lite popcorn och krypa ner i sängen framför en film. Får se vilken det blir, 2012, Wrong Turn At Tahoe eller Twilight 2:an... Saga New Moon. Vilken skall jag välja?


Lördag & Söndag

Bad update, igår som sagt så hade vårat innebandylag satt upp en cup för barn. Det gick riktigt bra för oss! Där rullade det in mycket pengar. Plus att vi ännu skall stå i kiosken på DM så då kommer vi få loss ännu mer pengar. Bra för laget, köpa in lite nya grejer och så ska vi resa lite. Det skall bli roligt!
När allt var slut så gick jag och Frida ner till stan. Jag var tvungen att ta en liten runda. Det blev ett par svarta jeans, foundation och puder, askorbinsyran till håret och så köpte jag easy shaving på Apoteket.

Och då skall jag med en gång upplysa er som har blondt hår och har badat i klor eller av någon annan anledning fått grönt hår, gå in på Apoteket och köp den här askorbinsyran. Det hjälper verkligen efter en användning. Hela mitt nackparti var helt grönt på grund av att jag hade badat i klor. Blandade bara en matsked ungefär av askorbinsyran med vatten och hällde det i håret och masserade in det lite grann, sen lät jag det sitta ett par minuter, egentligen skall man kanske ha det i minst tio minuter för att verkligen få bort allt. Jag har ju ännu lite nyanser av det gröna kvar, så jag skall blanda upp det där en gång till. Sen kommer det gröna vara veck!

Idag är det söndag, det innebär pluggdag för min del. Har två prov kommande vecka, så kan ju vara en bra idé att försöka plugga lite i alla fall. Sen så skall jag försöka hinna med att städa upp här nere i källaren. Eftersom att min älskling kommer nu på onsdag så måste det se fint ut! Så det blir att tvätta och städa allt ikväll!

 




Längtar så jag spricker!

Nu är det fredag! Skönt som tusan att det är helg, trots att det kommer vara massor att göra. Ikväll skall jag troligtvis till Almedalsbiblioteket, Disa skall spela med sitt band så det får man ju inte missa! Tror att Hilda och Lovisa skall med också, så det kommer bli roligt. Imorgon så håller mitt innebandylag i en knattecup, en innebandycup för småttingar och självklart kommer jag att stå i kiosken, hihi. På söndag har jag inget planerat, men det kommer vara fullt upp med att plugga inför prov.
Men allra mest längtar jag till onsdag nästa vecka! Då kommer äntligen min älskling till Gotland och stannar under hela sportlovet. Kommer bli hur mysigt som helst! Då blir det massor av roligheter och överraskningar för min älskling. Kan man inte spola fram tiden så att det är onsdag nu?!


Ett, två, tre!

Usch vilken jobbig dag det har varit! Hade prov första lektionen, fast jag inte hade pluggat så mycket så kändes det som att provet gick helt okej. Resten av dagen har jag bara känt mig allmänt sur och hängig. Vid fyra var jag på kliniken igen, för tredje gången. Det börjar bli bättre nu men det är ännu många, många behandlingar kvar innan allt är fint! Önskar att det kunde gå lite fortare, skulle vara så skönt att slippa sminka sig med ett kilo smink varje dag bara för att man måste dölja massa ärr... Kommer vara så glad när allt är klart!
Blev dock ingen runda på stan efteråt som jag sa, jag glömde mitt smink hemma imorse så kunde inte sminka mig efter behandligen så kände att det inte var så speciellt lockande att gå på stan helt rödflammig i hela ansiktet. Så jag tog en promenad ner till hamnen, till mammas jobb så att jag kunde åka med henne hem.

Ligger nu i sängen och försöker värma mig, fryser som en dåre! Jag tycker det kan bli sommar nu! Men nej... Det skall tydligen snöa ännu mer i helgen sa mamma. Jag hoppas verkligen att hon har fel. Tänk vad skönt när man kan gå i klänning med bara ben utan att frysa, åh vad jag längtar till sommaren!


Tack för att du finns i mitt liv!

Varit på träning, blev en anorlunda träning idag, jag stod nämligen i mål. Kände att jag ville testa på det igen, är ju några år sen sist, då det gick riktigt bra och jag var duktig! Lika duktig var jag i alla fall inte nu... Kanske inte så konstigt när man inte stått på så många år, men jag trodde faktiskt att jag skulle vara bättre. Kände mig bara som en blind sumobrottare ungefär... Men det gick helt okej ändå!

Mycket bråk hemma idag med. Jag får snart utbrott på riktigt... Jag vill inte vara här! Nu kan man inte ens äta mat med "familjen" utan att få skit för någonting. Trevlig "familj" man har... Och ja, jag gör hartassar över just det ordet, för det finns ingen familj i vårt hus längre. Det är snarare en lillasyster som bara får uppleva bråk så fort hon är hemma, en "pappa" som är totalt dum i huvudet och kan inte göra någonting annat än att klaga, skrika och vara sur jämt och ständigt, en mamma som har kommit i någon jävla fas då hon är arg HELA tiden,  en Hanna som hatar att vara hemma, hatar att vara vid sin "familj", en Hanna som bara längtar bort från allt, stressar ihjäl mig och brister ut i gråt varje kväll. Jag har sån jävla tur, att jag har Robin. Hade jag inte haft honom, hade det inte varit någon som hade hjälpt och stöttat mig, jag hade inte orkat.

Inte nog med det, jag har ångest över skolan... Prov imorgon och jag har inte ens läst vad det handlar om. Vi vet ju redan vad jag kommer få för resultat på provet... 0 poäng, IG. Hade suttit och läst under natten men mina ögon ramlar ihop, jag orkar inte hålla dom öppna. Jag måste sova. Piss.


Still blonde... :(

Nepp, fortfarand blond! Fick inte färga mitt hår för att det var för slitet, som jag hade anat att hon skulle säga. Så nu blir det att springa till Apoteket och köpa Askorbinsyra (måste få bort mitt gröna hår!) och måste få tag på någon bra hårinpackning! Nu skall håret bli bra så att jag kan färga det! Klippte bort ganska mycket av det som var slitet så det skulle gå ganska fort att få det att bli bra igen. Skönt! Har ju verkligen ställt in mig på att jag skulle färga mitt hår brunt, gått runt och sagt det till alla... Så kommer man dit och får ett nej. Skit roligt! Kan hår inte bara vara friskt hela tiden?! Hade varit mycket enklare så. Så ni får ha en blond Hanna ett tag till... :(

Så nu ligger jag här hemma i sängen och surar och fryser, låter härligt va? Snart dags att käka lite kvällsmat och sen måste jag byta om och fixa till mig lite, sen är det dags för möte och träning! Skall bli skönt att springa av sig lite ikväll, få tänka på något annat än bråk, skola och stress! En vanlig vardag...

Hade varit roligt om man inte var så feg, rätt cool frisyr!



Take me away...

Nu kommer pirret... Jag i brunt hår. Det kan ni inte tänka er va? Hoppas verkligen att det blir bra. Skulle vara skönt om NÅGOT i mitt liv kunde vara bra för en stund. Fan vilket liv det blev ikväll... Pratade med mamma om skolan, känns som att jag kan ta mitt pick och pack och dra. Här får man inget stöttande iallafall, tack för det mamma. Nåväl, inser iallafall att det är på riktigt nu, alltid trot att allt skall fixa sig, men man kan inte glida på ett bananskal hela livet. Mål är uppsatta, nu skall dom bara följas. Jag är sämst.


Blondinhanna goes brunetthanna!

Nämen! Går det att logga in nu... Det var på tiden! Kunde inte logga in på hela dagen igår, så det var därför jag inte bloggade någonting. Rätt roligt att det är så många som läser... Om mitt så enooormt roliga liv. I don't get it. Varit i skolan hela dagen, det har varit väldigt upp och ned idag. Mer vill jag inte säga. Sitter i alla fall hemma i sängen nu, känner att jag bara vill ta en dusch och gå och lägga mig. Men nej, snart skall man byta om och sticka på träning... Fast, det skall bli skönt att komma iväg lite. Beställde tid hos både min frisör och hos VRC, så imorgon skall jag klippa mig... Har panik. Mitt hår är så slitet som det kan bli och mitt hår är grönt?! Dags att göra något åt det. Så imorgon kommer jag klippa bort allt det slitna, alltså bli korthårig, och färga håret brunt! Det ni, det trodde ni inte va... Jag som har varit blond i... Ja jag vet inte ens själv hur många år jag har varit det. Känner i alla fall att det är dags för en förändring. Om det blir bra eller dåligt märker vi imorgon! Sen på torsdag klockan fyra skall jag för tredje gången på behandling hos VRC, hoppas att det blir bättre denna gången! Förra gången var ju rena katastrofen, inte fan blev det bättre!
Nej, nu svamlar jag för mycket här, dags att byta om.


Magnus Weideskog, underbart!

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Kände bara att det helt enkelt inte fanns någonting att blogga om. Jag låg bara hemma och mådde dåligt och orkade inte tänka på någonting... Men nu är jag pigg igen! Pratat med min älskling och snart kommer han och hälsar på här på lilla Gotland igen, skall bli så mysig. Så om en vecka är Robin här igen och gör Visby osäkert! Underbart!

Lyssnade runt lite på Spotify och jag är kär på nytt! Magnus Weideskog, underbara texter. En del texter passar verkligen in i mitt liv. Som låten "Du kan göra vad som helst"... Det kan du verkligen Robin!



Äntligen!

Blev jag sjuk eller vad? Har inte orkat göra ett piss idag... Legat i sängen och försökt sova men det går ju inte. Alla skall ju låta som elefanter så fort dom gör något. Låter som att dom vänder hela huset upp och ner. Skall bli så fruktansvärt skönt att dom åker bort ikväll, dom skall nämligen på middag. Det innebär att jag får hela huset för mig själv! Äntligen, är inte så ofta jag får ha det nämligen. Tråkigt att jag är sjuk bara, kan ju inte låta någon komma hit. Så jag får väl sitta här hemma själv och se på melodifestivalen med ett glas vin i handen. Kan nog bli en rätt bra kväll ändå! Någon mer än jag som kommer sitta bänkad framför TV:n när melodifestivalen drar igång?


Dags att bli sjuk...

Usch och blä... Tror att jag är på väg att bli sjuk. Det har jag verkligen ingen lust med. Somnade direkt efter jag duschat, sen somnade jag direkt efter middagen och nu är jag vaken, men jag är super trött och skulle kunna lägga mig ner och sova igen! Hela huvudet snurrar, sådär som det brukar kännas när man inte har ätit någonting på en hel dag. Magen gör ont, känns som en jävla cirkus där inne. Ögonen är så trötta att dom svider. Halsen är tjock och det känns som att jag borde spy. Mysigt va? Man skulle haft någon som kan ta hand om en och passa upp på en när man mår såhär... Tänk vad skönt det hade varit! Då hade man bara kunna legat i sängen och be om det man behöver. Att ta sig upp för trapporna, hämta det man vill åt, känns som ett rent helvete när man mår såhär. Jag tycker ni skall tycka synd om mig :(


Jag är jävlig idag!

Herregud vad fräsch jag är nu! Helt blöt och kläderna stinker svett. Kanske någon som vill lukta? Nu är jag i alla fall hemma igen. Var ganska roligt faktiskt. Trodde att jag skulle börja gnälla om att det var kallt, men idag var jag duktig. Gjorde allt man skulle, fast jag egentligen inte ville, men det känns bra nu efteråt. Känner att jag är helt slut och just nu vill jag bara lägga mig i ett varmt bad... Men då får ju mamma fnatt, "du slösar på varmvattnet", synd för dig liksom! Så det får väl bli en varm dusch istället... Inte för att det sparas mer vatten på det, för jag skall vara jävlig och stå i duschen länge. Mohaha! Jag är ond. Men muckar mamma med mig, då är jag jävlig tillbaka. That's it! Så nu skall jag strippa och hoppa in i duschen. Hörs!



Se upp i backen, för finska attacken!

Ute och glider! Vi hörs lite senare...


Kommer jag ha ett eller två ben kvar imorgon?

Nej nu börjar klockan rusa iväg igen. Hemskt vad tiden gick fort idag! Tänkte bara säga att jag kommer vara borta under dagen imorgon och har ingen tillgång till någon dator eller internet. För jag skall ju befinna mig på ett par skidor och sen i en iskall jävla ishall! Längtar inte. Så jag bloggar någon gång under eftermiddagen när jag kommit hem igen. Så önska mig lycka till inför morgondagen, annars bryter jag väl säkert ett ben eller något annat... Sov gott! Natti!


Kom och sov med mig nu din dumma värmlänning!

Hej och hå! Nu är mitt hår absolut rent! Gnuggat sönder hela skallen känns det som. Och skridskor orkade jag inte springa runt och leta efter... Känns rätt meningslöst att springa runt i ett mega stort hus på fyra våningar utan att ha någon som helst aning om vart dom kan ligga. Eller så är det bara så att jag är så fruktansvärt lat att jag inte orkar göra det... Så är det nog. Nåväl... Nu har jag precis blivit klar med min lilla överraskning till min käraste, får hoppas att han blir glad för det! Så nu ligger jag nerbäddad i min säng, med tofflor och myskläder och bara längtar till min älskling kommer ner till Gotland igen! Det skall bli så mysigt att slippa sova själv och att äntligen få ha någon att pussa sönder om kvällarna! Det enda jag har att pussa på när han är borta är min kudde... Eller ja pussa kanske man inte kan kalla det... Ligger alltid och håller om min kudde när jag skall sova, men när jag vaknar ja då är det inte lika mysigt som det låter längre, för då är hela kudden full med dreggel. Visst är jag så underbart fräsch när jag sover?

 


Kråkor i håret, hiss eller diss?

Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt! Klockan är halv åtta och jag har precis kommit hem från stan. Hittade en liten söt sak till Robin, men vad det är tänker jag inte säga, eftersom att prinsen själv läser denna bloggen. Hittade lite annat smått och gott till mig själv också. Har dock knappt några pengar just nu så jag fick nöja mig med en godispåse, blåbärssoppa och cigg. Men det är bra grejer det med! Fick sällskap på stan av många sötnosar. Disa, jag och Kajsa gick på stan en stund sen mötte vi lilla Lovisa! Det var ett jäkla bra tag sen vi sågs alla tillsammans så vi planerar att kanske laga någon middag eller hitta på något mysigt nu i helgen. Passar ju bra när jag har huset för mig själv också! ;)
Ett annat sällskap jag och Disa fick på stan var mindre trevligt... Just när Disa tar upp sin semla och börjar mumsa så kommer det en kråka och flyger väldigt lågt... Vi gick vidare och struntade i det, men sen dök den en gång till, precis vid mitt huvud, kände verkligen den äckliga fågelns vingar i håret på mig. (Vi är ju inte så smart och tänker på att fåglarna knappt har någon mat nu när all snö är här och gör vad som helst för att få mat!) Plus att jag är så fruktansvärt rädd för fåglar också så jag skrek ju som en gris och började nästan gråta... Här hör ni hur modig självaste hulken är egentligen.

Så snart skall jag hoppa in i duschen och tvätta mitt hår! Man vet ju inte vad den där äckliga kråkan har för äckliga bakterier på sig! Usch, vill inte ens veta! Efter det skall jag springa runt i hela huset för att leta efter mina skridskor, och JA jag är stolt som har mina fina, vita tjejskridskor. Det har man ju fått hört ett och annat när man har haft dom på sig. Tycker att det är rätt konstigt att det inte är så många tjejer som har just tjejskridskor. Alla åker ju på hockeyskridskor... Och det fattar jag seriöst inte hur man klarar. Sätter jag på mig ett par sånna så ser jag ut som bambi på hal is, bokstavligt talat. Jag tycker det är fruktansvärt svårt att kunna stå på ett par sånna! Och alla andra säger likadant om mina... Knäppt är det i alla fall. Nej nu babblar jag på för mycket här, duschen här kommer jaaaaag!




Nämen morsning!

Det blev ingen skola för mig idag. Huvudverken försvann i alla fall när jag fått sova en stund, som tur är! Snart skall jag börja fixa något att käka, duscha och fixa till mig. Skall nämligen möta upp Disa på stan lite senare. Blir en liten runda på stan för att handla och snacka lite skit. Det behövs känner jag! Annars... Ingen annan större planering för dagen. Efter rundan på stan skall jag bara hem och ta det lugnt!


Nyvaken med migrän, vilken start på dagen!

Ligger nyvaken i min varma och mysiga säng, känner att jag absolut inte vill stiga upp! Känner hur huvudet när som helst kommer sprängas! Varför skall jag alltid vakna med huvudverk?! Jag hatar det, det gör så fruktansvärt ont. Skall ta mina migräntabletter nu, sova en liten stund till och se om det blir bättre så att jag kan sticka till skolan. Annars blir det att ligga hemma och försöka sova bort det. Brukar oftast kunna försvinna då. Rätt irriterande att man inte vet om tabletterna kommer att hjälpa, ibland går huvudverken bort, ibland kan jag ha det i flera dagar utan att det händer någonting... Jag är alltså stressad igen. Det är alltid då jag får migrän. Men vad är jag stressad över egentligen? Det vet jag inte ens själv... Nej, måste få bort den här skiten nu! Natti.


Gå och gräv ner dig Hanna!

Har spelat träningsmatch mot handbolls killarna ikväll. Undrar ni hur det gick? Synd för er för det tänker jag inte berätta... Nej, men det gick inte så speciellt bra. Vi förlorade med 9-1... Dock ser jag bara det som en utveckling att få möta ett lag som är mycket bättre. Man ser vilka fel vi gör och på så vis vet vi vad vi kan förbättra!
Dock gillar jag inte att förlora :(

Vill verkligen inte till skolan imorgon! Det är den längsta dagen i veckan vi har. Börjar halv nio och slutar inte förän kvart i tre... Det suger. Efter det skall jag ännu ner på stan och handla lite. Skall åka skridskor och skidor på fredag så måste ha lite käk med mig. Usch, kallt och jävligt kommer det att bli. Det ser jag inte fram emot...

Nu är det dags för surisen att krypa ner under täcket och känna sig lite ensam. Hatar att ha stor säng när inte Robin sover här. Det känns så oerhört tomt. Då är det ingen som pussar mig godnatt och håller om mig... Usch vilket deppigt inlägg. Men det behövs väl det med ibland! Nåväl... Sov gott alla läsare!


En liten påminnelse!

Exakt! En påminnelse... Min pojkvän har ju nämligen startat blogg! Och vet ni vad? Det är en jävligt bra blogg också. Tycker absolut att ni i alla fall skall kika in, ni kommer gilla det. Det är en blogg om skönhet, för både tjejer ock killar. Han tipsar självklart om vilka produkter man bör använda och produkter som man kan kasta i väggen! Tro mig, det finns ett och annat att lära sig. En del saker tror man att man kan, men visar sig vara helt fel.

Så nu säger jag såhär... Tryck HÄR, se och lär!


Städkärring!

Äntligen hemma igen. Hade verkligen ingen som helst ork att släpa mig till skolan imorse. Men duktig som jag är så gick jag dit i alla fall! Nog om det... Eftermiddagen kommer se ut så att jag skall försöka få lite ordning, i alla fall i sovrummet! Det ser för jävligt ut... Sen skall jag krypa ner i sängen och sova en liten stund, käka mat och sedan dra iväg på träning. Fick reda på att det tydligen är träningsmatch emot killarna ikväll. Vi lär åka på ordentligt med stryk! Men men, ser det som en möjlighet att utvecklas mer eller mindre. Det blir skoj!


JALLA! JALLA!

Bråttom bråttom! Snacka om att jag var snabb på att fixa till mig idag. Brukar annars gå upp typ två timmar innan jag skall med bussen så man kan få slöa lite under morgonen. Men nej, så dum som jag är så försover jag mig så vaknade inte förän halv nio och bussen går tio över! Så nu har det varit snabba ryck för mig. Har bara två lektioner idag och slutar vid två, så det är skönt! Kanske bloggar lite mer från skolan senare, nu måste jag springa till bussen så att jag inte missar den!


Drömmer om en framtid, bort härifrån.

Legat i min säng flera timmar nu... Känner mig jätte deppig. Tänk att det alltid skall vara såhär. Får alltid korta stunder under vintern som jag verkligen deppar ihop totalt. Ligger i min säng och gråter för allt som hänt mig. Tårar som rinner för att jag tycker synd om mig själv. Jag har inget att gråta över. Jag är stark. Jag behöver inte tänka på gammalt groll. Jag lever i nuet. Jag är nästan fullt lycklig. Jag är så lycklig jag kan bli just nu... Jag har funnit min kärlek. Den enda önskan jag har just nu... Är att få ta mitt pick och pack och flytta. Bort från allt som får mig på dåliga tankar. Bort från Gotland. Lämna allt och få glömma det jag har här för ett tag. Få umgås med den jag älskar mer än allt annat. Må bra, leva livet... Tillsammans med dig, er. Jag har en längtan. En fruktansvärd längtan. Inte lång tid kvar nu. Det känns som en evighet. Jag vill få tiden att gå snabbare. Jag vill att det skall vara den dagen idag. Jag vill leva med lättnad. Jag vill leva med ro. Jag vill leva med dig.

"Om tid vore kärlek, så skulle jag ge dig en evighet"



Sovstund!

Kul, startade morgonen med att missa bussen... Så kom sent till skolan, i för sig gör inte det mig något :P Vi fick sluta tidigt också, så när jag kom hem bestämde jag mig för att laga mat. Det blev kyckling och pommes, det var riktigt gott! Sett TV en stund och nu känner jag bara att ögonlocken ramlar ihop... Är så fruktansvärt trött, fast jag inte gjort något speciellt. Vill bara dra täcket över huvudet och sova. Men det är massor som skall göras... Behöver städa, plugga... Plus att det är träning om bara någon timme. Funderar starkt på att hoppa allt idag. Känns inte bra att göra det, men har verkligen ingen som helst ork i min kropp. Sova en timme, se hur det känns sen, så får det bli!


Sexig med en banan i handen! Oh yeah!

Usch och fy... Har städat hela kvällen och det är inte ens färdigt. Eller okej, egentligen har jag stått framför spegeln med as hög musik, dansat och sett cool och sexig ut... Haha! Ska jag verkligen fylla 18 i år. Det verkar i alla fall inte så. Roligt är det i alla fall!
Jaja, när jag höll på att städa så märkte jag att jag har alldeles för mycket kläder, jag måste verkligen rensa allt snart. Lär ju bli en del som skall kastas! Fy fan, tre garderober och hur många lådor som helst är proppade med kläder. Och jag som alltid känner att jag knappt har något att ta på mig... Hur går det ihop. Inte vet jag. Jag får i alla fall inte plats med alla mina kläder där jag vill ha dom längre, så det är på tiden att göra av sig med skiten!
Nu ligger en Hanna med en banan i handen och skall snart krypa ner i sin nybäddade säng och sova. Börjar tidigt imorgon, så dags att sussa! Hoppas ni kan sova gott!


Heffaklump för en dag? Nej, alltid!

Precis ätit kvällsmat, riktigt gott att äta hemlagad mat igen! Åt så mycket så jag känner mig som en sumobrottare just nu. Men det var det värt, hade inte ätit på typ 30 timmar... Fattar inte att jag stod ut. Nåväl, nu håller tjockisen på att fixa och dona massor här nere i källaren. Kände att det var dags att göra om lite grann! Så nu är mitt sovrum hur mysigt som helst! Dock ser mit tvrum inte så lyckat ut just nu... Men där är jag ju knappt ändå så det får vara så ett tag, tills jag orkar röra på asset och fixa till det med.
Måste få upp lite saker på väggarna bara, så är du en händig man eller kvinna kan du ju slå en pling! ;) För jag är ju heffaklumpen själv. Det kan dom flesta styrka. Det går nog inte en dag utan att jag gör något klantigt. Ramlar jag inte i trappor så tappar jag bort något jag höll i handen för en minut sen. Sån är jag! Tänk att folk orkar stå ut med mig. Det hade jag aldrig gjort! Tur man har en pojkvän och vänner som står ut med en i alla väder!
Dags att återgå till städningen och möbleringen!


Hata, hata, hata Gotland!

Hade en jäkla tur igår, träffade Julia som går i min klass på båten så fick lite sällskap! Vi pratar inte så ofta med varandra så det var ganska roligt och det kändes som att vi hade en del saker gemensamt.
Nu är jag i alla fall "hemma" igen. I Visby i min jävla källare som ser för jävlig ut. Usch usch... Det känns så tomt. Det är det enda jag kommer fram till. Att det känns så himla konstigt att vara utan Robin. Han är ju min andra hälft, så när han inte är här, då är det väldigt tomt. Men jag får hoppas på att han kommer ner snart till Gotland. Det var ett tag sen som han var här nu, så när han kommer då blir det överraskningar och massor av mys!


Hockeytöntar & småungar, en bra kombination?

Då sitter man på den efterlängtade båten igen... :S Suck... Skulle tagit flyget istället. Då hade man sluppit alla hockeytöntar och alla småungar som springer runt och gapar, plus att det går extremt mycket fortare. Tur att man i alla fall har datorn med sig så att man kan surfa lite och kolla på film. Annars hade det här varit ett rent helvete.
Önskar att jag aldrig behövde åka hem igen. Jag kan inte ens kalla det för mitt hem. Det är bara ett ställe som jag bor på. Så känns det ungefär... Som att jag lever två liv. Ett på Gotland, ett i Karlskoga. Och det är inte livet på Gotland som jag vill leva. Men vem fan vill bo på Gotland resten av sitt liv egentligen? Finns säkert en del, men det finns nog ännu fler som vill därifrån. Det enda som får mig att längta till Gotland är mina underbara vänner. Men snart drar dom nog också bort från skiten. Det är nog inte en jävel av oss som vill stanna. Jag längtar dit...


Livet är en glass...

Hello... I feel good, nananana! Not... Bakis så inåt i helvete. Igår var det avslutningsfest för revyn. Var riktigt roligt faktiskt, men man mår ju som man förtjänar efteråt. Vaknade tidigt undr morgonen för att jag var kissnödig, men på väg till toaletten vinglade jag rejält. Märks att jag inte har druckit på ett tag. Känns ju lite lagom pinsamt.
Nu sitter jag i alla fall på tåget, på väg hem till gamla skit Gotland igen. När man är bakis så är det inte det roligaste när två jävla mupp ungar sätter sig bredvid och skall hålla på och gapa hela tiden. Jag ska då aldrig ha barn. Om det nu händer så kommer jag ha pli på dom. Usch, hatar när folk inte kan uppfostra sina barn.

"Livet är en glass, livet är en bulle, livet är en fisk."


Bio!

Det är alltid såhär! När man väl har tid att sova, då kan man inte. Men när man skall iväg, ja då skall man helt plötsligt bli jätte trött... Typiskt. Var i för sig uppe ganska sent igår. Jag och Robin var och såg Avatar på bio. Det var vi två och en gubbe som satt bakom... Haha! Första gången jag varit med om att det bara är tre personer i allafall. Men filmen var bra, kunde dock varit bättre med lite mindre action. Det är inte riktigt min grej det där. Trodde inte att jag skulle gilla en film som var sådär påhittad, men det var faktiskt helt okej.
Nu skall jag snart gå ner och ta en dusch, locka mitt hår och göra mig klar. För sen kommer Britt och hämtar mig och skjutsar mig till Musikpalatset. Ännu en föreställning väntar... Undra hur många gånger jag har sett den där föreställningen egentligen. Får hoppas på att det är rolig publik, då är det inte lika trist!
Imorgon är det sista föreställningen och då skall jag träffa lite släkt till Robin... Lite nervöst, men det skall nog gå bra! Jag är ju så gullig. Efter det blir det PARTY! Skall bli så roligt att få dricka... Inte gjort det på ett jävla bra tag nu, så nu är det dags!



Myspys

Vilken underbar kväll det var igår. Jag och älskling var och köpte lite gott att äta och cider, kollade på film och bara hade det mysigt. Efter det så blev det helkropps massage, och vad är mer underbart att få somna tätt intill den man älskar som mest? Ingenting. Det är så skönt att ha någon som man vet alltid kommer vara där för en när man behöver det... Det är så underbart att få älska och bli älskad tillbaka. Jag är så lycklig... Skulle aldrig vilja byta ut mitt liv med någon. Jag har det bästa som finns. Jag har min Robin Davidsson!



Har snart fyrkantiga ögon

Haha, snacka om att jag har haft det tråkigt! Men jag har varit duktig i alla fall... Diskat, städat och donat så nu får jag se om det är någon som blir glad när han kommer hem! Hoppas att det blir lite mer action ikväll... Börjar bli alldeles för tråkigt här hemma. Det enda jag kan roa mig med är att se The Simpsons och vara datanörd... Inte speciellt roligt i längden... Man blir verkligen trött av att inte göra någonting.



Inget liv

Gud vad tiden går segt... Jag hatar verkligen att vara ensam hemma! Det är så fruktansvärt tråkigt. Det finns verkligen ingenting att hitta på... Ligger här i sängen och kollar på TV men det är såklart bara skit program. Skulle behöva lite frisk luft, men skulle jag ta en promenad så skulle jag väl inte hitta tillbaka... Jag med mitt underbara lokalsinne! Det får bli att stanna hemma och vänta tills någon kommer hem. Dags att ta en cancerpinne!

Ge mig glass!!

Jag är nog olyckan själv. Ligger här hemma i sängen och mår som jag vet inte vad. Skulle egentligen varit på stan med Ritva och ta en fika och bara ha det mys. I stället ligger jag hemma med en vulkan till mage samtidigt som huvudet tickar som en bomb. Vad roligt det är att vara sjuk! Jag verkligen älskar det!... Fy fan. Tycker så synd om mig själv! Jag har ingen Ben & Jerry's i handen, ingen bra film att titta på och jag har ingen Robin som ligger och tar hand om mig. Vilket helvete jag har...


Snögubben

Gud vad skönt, fått sovit ut ordentligt idag. Det behövdes. Snart skall jag kila ner och duscha, jag luktar som en apa känner jag. Kanske inte så speciellt fräscht att gå runt och lukta orangutang nere på stan?
Känns dock inte så speciellt lockande att gå runt på stan när man varken har pengar att shoppa för eller när det snöar som det gör... Kommer se ut en snögubbe så fort jag går utanför dörren! Det är väl sånt man får leva med.


bloglovin