Inte lång tid kvar nu!

Gud... Trodde aldrig jag skulle orka upp imorse. Tack och lov hade vi bara skola i en och en halv timme... Inte så dumt! Efter skolan tog Frida och jag bilen till kvarnen, var tvungen att köpa en vattenflaska eftersom att min tydligen var så snygg att någon var tvungen att sno den?! Hemma igen och håller på att packa det sista... SNART ÅKER VI! Är så himla taggad, skall bli så grymt roligt! Kommer ta med datorn så lite bloggande blir det nog allt! Om två timmar måste jag sticka ner till båten så måste kolla att jag har packat ner allting som jag behöver!


Allt känns toppen!

Det har varit en super bra dag idag. Skolan gick fort och träningen gick ännu bättre. Känner mig dock lite stressad över imorgon. Vet inte riktigt när jag skall sticka ifrån skolan eftersom att jag måste hem och packa och fixa innan vi åker med båten. Vi åker nämligen till Tumba med laget för att vara med i en innebandy cup (som jag inte ens vet namnet på...). Skall blir grymt roligt. Det var ett tag sen man var iväg på cup och nu får vi hårt motstånd, lag från andra länder och lag som spelar i div. 1... Kommer att bli nyttigt för oss!

Nu går jag fan och lägger mig... Jag kan inte packa mer för tillfället och det kommer bli en lång dag imorgon. Vet inte ännu om jag tar med datorn, men annars så skriver jag när jag kommer hem igen och då dyker det säkert upp lite bilder från cupen med. Time to sleep!



Latmask

Hade en riktig mysig kväll hos Nicole igår. Vi satt hela kvällen ute på hennes stora balkong, såg ut över havet, drack och snackade massa skit. En riktig girlsnight. Tummen upp!

Idag... Ja, vad ska jag säga? Jag mår som jag förtjänar... Kanske drack lite för mycket igår. Men men, det gör inte mig någonting att jag kan ligga i sängen, se på film och frossa i godis hela dagen. Det gör mig absolut ingenting! :)


Shopping

Varit på stan med Emma, hittade lite smått och gott. Kofta, tröja, underkläder och lite annat skit. Skit bra! Skall snart dricka och äta gott med familjen sen sticker jag iväg till Nicole ikväll och spanar in hennes nya place. Skall bli roligt. Nu skall jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. I don't wanna smell like a monkey tonight.


Träningsverk

Gah! Myggbett överallt, benen värker... Men det känns bra! Har precis vaknat och är hur trött som helst. Om några timmar kommer Emma in och då sticker vi bort mot stan och shoppar lite. Ikväll är det fest hos Nicole, men jag vet ännu inte om jag ska dit. Är ju inte så jätte roligt när alla skall gå ut och jag inte kan hänga på :P

Tänkte ta en dusch och fräscha till mig lite och käka lite frukost. See ya!

Emma, du är en vän jag håller hårt om. Finns ingen annan som är som du. Love you.


It's a good day!

Det är inget annat än en bra dag! Mamma och jag har varit och shoppat lite, inte helt fel med lite nya kläder. Sitter nu och pumpar musik och gör mina ryggövningar. Jag SKA spela cup, that's it! Skall snart grilla, byta om och sen sticka iväg till P18 och springa lite med laget. Nu skall jag fortsätta med övningarna så det blir någon ändring på det här!


Fan...

Hade en super mysig kväll tillsammans med Carro och Lea igår. Vi käkade pizza och snackade massa skit! Så som det skall vara. Det är två brudar med guldstjärnor i kanten det :)

Idag händer det inte så speciellt mycket. Jag har precis vaknat, tog en cigg och en rad choklad sen gick jag och la mig här igen. Känns som att jag skulle kunna sova hela dagen... Ryggen gör ont fortfarande och jag har träning ikväll som jag måste gå på. Det känns inte så speciellt bra. Vi åker ju på cup den 27:e och då vill jag kunna spela!


Back in town

Yes, I'm home again. Tack och lov... Stod inte ut med en viss persons sätt att bete sig så mamma som var snäll, skjutsade hem mig till stan. Så min kväll bestod av massa bärs tillsamman med fina människor. Sen hämtade Jacob mig och vi hade en mysig kväll. Dock fick vi oväntat besök... Två tjocka brudar som tydligen inte hade mycket till liv eftersom att dom satt typ hela kvällen utanför lägenheten och surade över att jag var där... HA HA, in your face.

Idag är jag bakis... Jag har ingen mat eftersom dom andra tog ALLT med sig i husvagnen?! Så jag får överleva genom att ligga på soffan och sleva i mig glass. Det här med att ha huset för sig själv... Är inte så roligt som jag trodde. Är van att ha massa människor runt omkring mig... Nu är det inte en enda jävel här. Skulle inte förvåna mig om jag börjar prata med mig själv snart...


Ingen jävla god morgon här inte...

Fan vad trött jag kan bli... Man kan inte ens få sova när man är på semster. Den ena snarkar, den ena suckar och stönar hela tiden på grund av snarkandet och den sista tjatar om köttbullar... Det är skitväder också. Det som var så fint och varmt igår. Trodde att jag skulle kunna ligga på stranden hela dagen och bli brun, men nej nej. Ingen aning vad vi skall göra idag. Jag får väl ligga här och nörda mig antar jag... Nu måste jag i alla fall kila bort till toaletterna, kissar snart på mig!


På plats!

Nu har vi äntligen kommit till ro! Det fick bli Åminne! Det har varit ett jävla slit att sätta upp förtältet och få ordning på allting... Och med den värmen, myggorna och alla äckliga flugor så blev det inte direkt roligare. Men nu äntligen! Vi har köpt glass och ligger nu och tar det lugnt i husvagnen. Vi skall snart kila ner till stranden och ta oss ett dopp och sen blir det grillat och rosé så klart! Nu är det sommar på riktigt.

Kan inte lägga upp några bilder tyvärr, glömde att ta med sladden. Great!


Camping

Äntligen kom värmen igen! Trodde sommaren hade tagit slut på riktigt, men idag har jag badat flera gånger i poolen... Svetten bara droppar från en. Mamma och jag har också varit runt på stan och storhandlat en massa saker vi skall ha med oss i husvagnen, vi tänkte nämligen ut och campa ett tag. Jag hoppas på att vi åker till Åminne... Då finns det i alla fall folk runt omkring, strand och restaurang. Men jag får se vad mamma och Janne säger... Dom är ju som dom är... Vi åker redan imorgon, så nu måste jag packa lite!



Sweet dreams

Gäsp... Var en trevlig kväll hos Jens, är dock trött nu. Vi såg The Hangover, riktigt bra och sen såg vi Wrong Turn 3... Den var dock jävligt kass. Det måste varit många år sen jag såg den, eftersom att jag tyckte den var typ läskig och bra då. Nu satt vi och skrattade åt alla effekter och att filmen hade blivit nominerad och vunnit pris var ju bara så patetiskt så det är inte sant.

Nu skall jag krypa ner under täcket och drömma mig bort!


Money money money

Emma och jag har sprungit på stan hela eftermiddagen idag. Vi gjorde några riktigt bra köp... Eller ja, Emma gjorde. Jag har inga pengar så Emma fick pröjsa idag ;) Jag hittade i alla fall ett par skor, det enda som är lite jobbigt är att jag blir typ två meter i dom och kan knappt gå genom mitt eget rum utan att slå huvudet i något. Sen hittade jag en vit kofta, kommer användas mycket! Emma köpte typ hela Visby kändes det som, men det är hon värd efter allt slit hela sommaren!

Det blir en lugn kväll för mig. Jag och Jens skall se skräckfilm och bete oss som små barnrumpor som är rädda för spöken igen!

Btw... Nu kan man se skillnad i mitt ansikte.



Natti natti medeltidspuckon

Det blir aldrig som man har tänkt sig! Ingen lugn kväll för mig inte... Gick ut och tog en promenad med Louise som gick i samma klass som mig förut. Snackade lite skit om allt mellan himmel och jord, tittade på något elduppträdande i Nordergravar och så tog vi en lyxshake på MAX såklart! Där stötte jag på Kajsa och några till, trevligt som tusan! Kände dock att det blev lite kallt och Kajsa och dom andra skulle hem med bussen så jag promenerade hemåt. Kan ju säga att det känns lite läskigt att gå genom stan när det är så mycket turister och alla är packade. Tack och lov så var någon smart nog att uppfinna mobiltelefonen! Så nu ligger jag, oskadd i min säng och är arg för att mitt täcke har korvat sig i påslakanet och önskar att jag hade en pojkvän som gjorde allt för mig så att jag slapp att fixa täcket själv, men det får man leva med! :P Jag får sova som en inlindad korv i natt helt enkelt, för nu är jag extremt lat! Godnatt!


Woho!

Hemma igen... Fick gå till en massör istället. Snacka om att det gjorde ont, skall dit fler gånger så det är bara att stå ut. Har fått lite övningar och saker att tänka på, så nu skall jag sätta igång så att jag kan börja träna igen! Nu skall vi fika lite och sen skall mamma och jag till frisören och fixa vårat hår. Vi ser för jävliga ut båda två så det är nog på tiden att göra något åt det! Måste skynda mig lite nu, later.


Nervös

Morsning korsning! Vaknade till liv för en liten stund sen, går runt och gäspar som att jag inte sovit på flera dygn. En iskall dusch hjälpte inte direkt... Konstigt. Fast i för sig så kom jag inte hem förän vid halv tre i natt. Jens kom och hämtade mig, vi såg skräckfilm och satt som två barnungar i soffan som är rädda för monster... Tack och lov såg vi en rolig film efteråt, annars hade jag nog legat vaken hela natten... Nu håller jag på att fixa till mig, skall nämligen till sjukgymnasten klockan två. Får se hur det går, lite nervös faktiskt. Sen kanske jag skall gå in på Norgatt, såg att dom sökte personal... Och det kan ju vara rätt bra att ha ett jobb när man är helt pank ;)



Upp och hoppa!

Dags att stiga upp nu kanske? Skall ta en lång och varm dusch, fixa till mig och sen skall jag laga lite mat. Magen kurrar! Ikväll blir det nog ganska lugnt, är bjuden på fest men jag tror faktiskt inte att jag orkar gå. Kanske sticker till någon kompis eller så blir det en lugn hemmakväll med mammsen. Nu skall apan bli ren!


Blir tokig...

Fan vad jag hatar när folk väcker mig... Det är alltid då man sover som skönast! Och varför väcka mig bara för att säga att vi fått en tid hos sjukgymnasten... Det var ju inte direkt så att jag hade tid idag! Gah... Nåja, imorgon klockan två skall vi tydligen dit så att hon får känna på min rygg. Så länge hon inte säger att hon skall knäcka någonting är jag nöjd. Annars springer jag därifrån!

Idag händer det inte så mycket. Tänker bara ta det lugnt. Skall ringa Airi och beställa tid så att hon kan färga min utväxt... Mitt hår ser inte direkt så himla fräscht ut just nu! Usch. Så förhoppningsvis får jag tid till det imorgon också. Nu skall jag försöka somna om igen... Dumma mamma!


Godnatt gott folk

Precis kommit hem, träffat Jens en liten stund. Trodde det skulle kännas konstigt på grund av allt som finns bakom oss men det kändes faktiskt bra. Vi tog en promenad, tog en tur med bilen och snackade om allt mellan himmel och jord ungefär. Det var trevligt med andra ord. Nu skall jag sitta här en liten stund till sen skall jag nog försöka sova, är nog inte så bra att vända på dygnen som jag gör... Så natti natti på er!



Kräftkalas!

Yes! Det lönar tydligen sig att vara arg... Nu funkar min dator igen, fattar ingenting? 

Idag så har jag och mamma varit på stan, jag behövde lite kläder och lite andra saker. Sen köpte vi lite presenter till Max och Matilda. Så hela eftermiddagen har jag och Max sprungit runt och busat med alla leksaker. Så nu är jag helt slut i kroppen, kanske inte var så super bra för min rygg heller. Men nu har mamma i alla fall ringt och jag skall tydligen börja hos någon sjukgymnast för min rygg. Får se hur det går, hoppas verkligen att det går över snart. Jag skall fan spela cup i slutet av den här månden! 

Nu skall jag och mamma mysa till det lite och äta lite kräftor, mums! 


Förvirrad

Tankarna går i ett. Jag vet inte om jag skall tro dig eller inte. Varför säger du allt det här nu? Du sårade mig om och om igen... Skall jag tro på det du säger, du verkar som en helt annan människa när du säger detta. Jag vet inte om jag orkar. Du drar upp allt igen. Lyssnar på låtarna som du jämt spelade... Vill bara somna och önska att det här aldrig hände.


Fuck you

Jävla skit dator... hade jag haft en pistol och datorn hade haft ett huvud så hade jag skjutit den nu på en gång! Jag är så satans arg... Mitt jävla internet har valt att spela död, eller ja det är dött rättare sagt. Så nu kan jag inte göra ett skit ifrån min egen dator, måste alltså sitta vid den här gamla skit datorn uppe på övervåningen där man inte får någon privat tid i huvudtaget. Det är en sak som jag verkligen hatar... När folk står och läser bakom en när man håller på att skriva. Det är så obehagligt på något sätt. Usch. Så nu försöker jag skriva det här lite snabbt så att jag skall slippa det... Jag kommer alltså inte blogga speciellt mycket på grund av detta.

Blev ett väldigt fin inlägg det här, sorry man.



God morgon!

Gääääsp vad trött jag är... Var på inflyttningsfest igår hos Kristina. Det var riktigt fint och det var jätte trevligt. Så idag har jag inte planerat någonting alls, bara vara hemma och ta det lite lugnt... Ligga i soffan och proppa i mig lite Ben and Jerrys! Finns inget godare.
Har egentligen träning ikväll, vi skall ut och springa som vanligt med laget på P18. Tror dock inte att jag ska vara med, ryggen sviker. Tur att mamma skall beställa tid hos doktorn imorgon så att vi kan få någon ordning på detta.

Nu skall jag kila in i duschen och piggna till lite grann!
 

 


It hurts...

Trevlig kväll som tusan! Lekt som tusan med Matilda och Max hela kvällen, dock svek ryggen mig igen... Trött på det här nu. Mamma skall i alla fall ringa och beställa tid så att jag kan få komma till doktorn, såhär kan jag inte ha det. Ramlat ihop fyra gånger på två dagar. Så det är nog dags att kolla upp vad det är för fel på mig... Läskigt.

Emma kom förbi en sväng, mysigt som tusan! Snackade lite skit och tog några bärs. Efter det kom Jacob och hämtade mig, vi såg någon film... Minns inte vad den hette men det var skit bra! Sen blev vi jäkligt trötta... Och här ligger jag... Nerbäddad i sängen, ont i ryggen och känner lite ångest att jag skall upp om några timmar igen för att bege mig ut till Endre. Ett liiiitet tag till vid datorn bara... Sen ska jag sova! Nu lovar jag mig själv det. Okej Hanna?


Aldrig mer!

Äntligen hemma från stan! Hatar verkligen att gå på stan på sommaren... För det första är det dom störda killarna från tele2 som jämt skall rycka tag i en, sen är det så satans mycket folk och alla skall vara först fram och för det sista så är det sjukt varmt... Tack och lov gick det rätt snabbt ändå, jag hittade lite smått och gott till Linnéa så hoppas hon blir glad imorgon!

Klara och jag har sett film, tryckt i oss varsin chokladkaka... Alltså det här sockersuger jag fått av mina p-piller är ju inte det roligaste... Det räcker väl att jag gått upp i vikt på grund av att vi inte tränar under sommaren. Great! Håller på att städa rummet... Det går sådär, eftersom att jag sitter här? Så satans tråkigt... Men mamma blir ju glad och det brukar innebära pengar, så det är nog värt det i alla fall! Så skall fortsätta städa och tvätta mina sängkläder nu innan jag fastnar allt för länge.

Btw... JAG BEHÖVER ALDRIG MER ÖPPNA EN MATTEBOK IGEN! TACKA GUD FÖR SOMMARSKOLA! :D


Grattis älskade vän!

Godmorgon! Uppe med tuppen idag... Sitter färdig på sängen och väntar på att lillkusin skall vakna till och göra sig i ordning. Lämnar av Klara vid farmor, sticker till skolan sen beger vi oss till stan efteråt. Måste shoppa lite känner jag! Plus att jag måste köpa en liten present till min älskade barndomsvän som fyller 16 år idag! Ikväll blir det grillfest hos oss, brorsan och hans familj kommer förbi.

Så grattis plutten min, det känns som att det var igår vi dansade till mora träsk, lurade på hyresgästerna i buskarna och snodde grannens koja. Vi var ett team, dream team... Och det kommer vi alltid att vara. Du vet allt om mig, jag vet allt om dig. Vi är varandras halvor. Du betyder jätte mycket för mig. Även fast vi inte ses varje dag som förr så älskar jag dig precis lika mycket, om inte mer. Du växer så att det knakar och det gör mig glad! Grattis fina vän, imorgon kommer jag och firar dig... Och då vill jag ha tårta! :) Love.


Summertimes

Det är torsdag och sommarlovet är snart slut... Ångest? Faktiskt inte. Känns rätt skönt. Haft en bra sommar, spenderat mycket tid tillsammans med mina syskon och släkt. Det har varit en lugn och skön sommar, det var precis det jag behövde. Nu är det nya tag som gäller!

Vi har varit ute och kollat på "festival almedal"... Det var nog den sämsta jävla skiten jag sett och hört. Jag, Kristian och Klara kom dit och undrade vafan vi gjorde där. Så istället gick vi ner till havet... Kristian försökte lära mig att kasta macka, men det var bara ett rent skämt... Det lät bara plumps!

Nu ligger jag här, trött och vill sova... Försöker skriva klart det här blogginlägget, men en viss Klara Klint har nog druckit lite för mycket fanta ikväll. Skall försöka lugna ner skitungen och krypa ner i sängen och få henne att somna, måste upp till skolan imorgon. Sleep well.


  
  


bloglovin