Bad update

Ja mitt internet har valt att spela död... Så det är därför jag inte har kunnat blogga. Så jag passar på att ge er lite update om vad som händer i veckan på en gång innan det bestämmer sig för att gå i graven...

Idag har jag varit ledig, som varje tisdag... Riktigt skönt! Vaknade runt halv 12, tog på mig bikinin och la mig ute och solade en stund... Men sen var det en jävla humla som aldrig kunde sluta flyga runt omkring mig, så då började jag springa runt där och skrek som en liten tjej för att jag var rädd, så beslöt mig för att gå in efter ett tag... Kändes inte lika roligt när grannarna stod och glodde och undrade vafan jag höll på med. Duschade, fixade lite fika och sen kom Emma på besök. Vi satt oss på balkongen, drack kaffe och snackade om våra planer inför sommaren. Det lär bli en sommar vi sent kommer att glömma!

Imorgon är det bara att jobba och stå i hela dagen lång!

Torsdag är det den 20:e, vilket innebär att det finns pengar på kontot! Så då blir det troligtvis en sväng på stan med Emma efter vi har jobbat (Emma, du skall få en överraskning då! Hihi).

Fredag, jobba 09.00 - 17.00... Sen betyder det att det är helg! Då är det PARTY!

Här kommer en gaaaaaaammal bild på mig och min Ems.


Zzzzz...

Gud vad dagen har gått fort idag. Har haft huset för mig själv eftersom att mamma och Janne jobbat och Johanna varit på fritids, så har sovit mesta delen av dagen. Grymt skönt! Förstår bara inte varför jag har varit så extremt trött sista tiden...

Ikväll har jag inte gjort så himla mycket. Hjälpt mamma lite, tagit en promenad och sett film med mamma. Ligger nu i sängen och känner mig hur trött som helst i ögonen, men i resten av kroppen känner jag mig pigg som tusan! Mysko...
Skall se TV ett tag till sen skall jag nog göra mig klar för att sova. Natti!


Endre city

Så! Då befinner man sig i Endre. Har varit full rulle hela kvällen. Busat runt med Linus, hur underbart som helst! Älskar den lilla killen. Sen har jag och Linnéa varit hemma hos Joseph och bara snackat och druckit kaffe. Det är så underbart att prata om gamla minnen och längta tillbaka till man var liten.
Var otroligt jobbigt att se Joseph först... Men det verkar som att allt kommer ordna sig till slut och jag hoppas att han kommer må bättre snart.

Nu sitter vi hemma hos Linnéa... Med varsin dator och nördar oss. Är sjukt trött i ögonen och skulle egentligen behöva krypa ner och sova... Får bli datorn en liten stund till, sen natti natti!




Bra start, inte direkt

God morgon! Har varit i skolan och gjort nationella i matte nu, det gick åt helvete! Men vad mer kan man begära av en blond brud? Inte mycket. Men trots att morgonen kanske inte startade allt för bra så är jag på topp humör i alla fall! Jag mår verkligen skit bra!

Nu är jag hemma, ligger i sängen och drygar framför datorn. Skall väl kanske städa upp här om en stund och packa lite. Linnéa ringde förut och det blir visst att åka till landet ikväll... Skall bli riktigt skönt faktiskt, få träffa mina barndoms vänner, busa med Linus!
Så vid halv fyra skall jag möta upp min lilla fjortis på busstationen, sen beger vi oss till hennes frisör. Sen Endre city! Så kommer väl kanske inte hinna sitta så mycket vid datorn idag/imorgon... Eller så tar jag helt enkelt med datorn... Det kan jag ju faktiskt göra!


Disa's place

Är hemma hos Disa nu. Kajsa och Amelie är också här, dom dansar till mysko musik och jag sitter och ser på eftersom att jag är så tråkig och inte vågar släppa loss tillsammans med dom... Men det går fan inte att dansa när man inte är full. Det går bara inte! Vi planerar inför morgondagen... Antingen blir det att sticka ut på sista sävefesten för i år med brudarna och bara dansa loss eller så är dom tråkiga och skiter i det... Och då åker jag hem till Endre city och umgås med barndomsvänner hela natten. Vi får se vad det blir helt enkelt! Nu skall jag vara lite social. Ciao!

Gud vad snygga vi är... Dregglar


Blä

Fy fan vad glad jag blev när jag vaknade av solsken genom fönstret! Det var på tiden! Sprang direkt ut och la mig i solen. Mamma tyckte mest att jag var knäpp som låg där i bara ben, men vafan... Är solen framme får man väl ändå passa på att sola om man kan! Speciellt när man ser ut som ett lik...

Så idag har jag mest solat... Även varit duktig och klippt gräset och handlat åt mamma, så nu är hon happy i alla fall! Funderar på att ta en promenad nu och rensa tankarna lite...

Fick nyss reda på av Carro är det tydligen är nationella i matte imorgon... Grattis säger jag bara :P


Lyx shake + Carro, tummen upp!

Ciao! Jag börjar bli lite kass på att blogga märker jag...
Nej, men jag har inte riktigt haft tid eller ork att blogga. Får väl försöka rycka upp mig!

Nu är det måndag, ny vecka alltså! Har spenderat mesta tiden idag på att sova (förstår inte hur jag kan vara så trött?!). Under eftermiddagen spenderade jag lite tid med Carro på stan.
Vi köpte varsin lyx shake, ÄNTLIGEN är dom tillbaka! Så underbart goda! Efter det trallade vi runt på stan, berättade hemligheter, skrattade och spanade in alla nya snygga kläder som kommit in. Det får bli en shoppingrunda snart helt enkelt! Vi hittade några riktigt snygga brillor som vi var tvugna att testa... Ironi

Nu är jag hemma... Sett lite tv med mamma, ätit en macka och nu ligger jag i sängen och njuter av att jag är ledig imorgon. Undra vad jag skall hitta på då?


Sorry att inlägget ser cp ut... Men verktyget på Blogg.se suger!


Lite smått & gott

Precis kommit hem, har varit och handlat lite med mamma. Älskar verkligen att göra det. Man får allt man pekar på! Skönt att vara bortskämd... Träffade även Carro på Ica Maxi, blev skit glad! Saknar att man inte ses varje dag som man gör i skolan. Får fan styra upp något snart!
Nu skall jag tjocka mig med mitt godis och se lite film.




Julia's place

Var ledig igår från praktiken, men jag orkade inte blogga alls. Låg och sov den största delen av dagen. Sen mot kvällen cyklade jag hem till Julia. Vi skulle som sagt fira henne! Det blev faktiskt lite folk trots allt. Först åt vi allihop tillsammans. Jag och Julia drack lite, eftersom att jag inte är 18... (Så kan jag ju inte hänga med på krogen ikväll, så vi drack typ för min skull, haha). När vi skulle spela guitar hero band eller vad det heter så kan jag ju säga att dom som var där har nog aldrig hört en sådan ljuv stämma eller en sån grym brud på trummor... Not, såg inte ens vad jag skulle sjunga så satt mest och hittade på. Kanske inte är så bra att supa sig full innan man skall spela det där? Blev väldigt trött när jag drack igår så raggade skjuts av My som var så snäll och skjutsade hem mig. Så idag måste jag fjäska lite för mamma så att vi kan hämta cykeln med bilen...

Nu måste jag kissa, röka och äta nåt!


Myskväll

Jag är trött, det var en helt meningslös dag på jobbet. Kunde lika gärna ha fått min sovmorgon!
Nu är jag i alla fall hemma, äntligen. Funderar på att slänga i en tvätt, bädda rent i sängen och sedan ta en dusch. Måla naglarna, göra hårinpackning och bara ha det mysigt. Det får bli en "ta hand om mig själv" kväll! Det behövs känner jag... Så vi hörs lite senare!


Helt onödigt

Godmorgon! Sitter här med morgonrocken och en kopp kaffe i handen. Är verkligen super trött och vill egentligen bara krypa ner i sängen igen... Men lika bra att gå upp så att man vänjer sig. Är så bortskämd med att gå upp vid elva, nu blir det ändring!
Som sagt så är det bara APU för mig idag. Hade inte tänkt att göra något annat... Och nu börjar jag bli lite stressad här. På med musiken och vakna!


Godnatt!

Underbar kväll! Disa och alla andra sjöng så jävla bra! Jag har redan bestämt att Disa skall sjunga på mitt bröllop. Hon har inga andra val... Så är det bara. Det var så fint att jag blev tårögd... Åh, jag är så stolt! Efter allt bestämde jag mig för att gå hem till min fula källare ändå... Det var så kallt ute så kände att min säng lockade. Så nu ligger jag här, är fortfarande inte varm... Även fast jag kom hem för ett bra tag sen. Får nog ta duntäcket ovanpå... Det blir mysigt! Skall snart släcka lampan och ställa klockan på alarm. Det är en dag imorgon med...

Först är det APU som gäller 09.00-17.00... Efter det är det hem och äta middag med familjen. Lär vara helt slut. Så kvällen kommer vara lugn för min del. Måste ladda upp inför fredagen! Julia fyller nämligen 18 idag och det skall vi fira med lite grillning om vädret tillåter och lite mys.

Nej, nu trillar ögonlocken ihop... Dags att krypa ner! Sov så gott! Natti


Bra skit

Fan vilken bra dag det är!

Gick till stan i regn och har nu haft min första dag hos Cityfrisörer. Det har rullat på som det ska! Och vi har skrattat som galningar. Fick sluta tidigt, möttes av solsken och tre söta flickor. Nu har vi promenerat hem till Disas lägenhet i innerstan. Jag lyssnar på Amelie som spelar som en gud på piano, dricker lust te... Kommer jag bli kåt utav det? Vi får se! Disa står i duschen, vi har pizza i ungnen... Det rimmade ju nästan!

Snart skall vi tralla ner till almedalsbiblioteket. Disa och Kajsa är utnämnda til månadens unga konstnärer, så jag skall på vernissage. Efter det har Donner konsert och Disa och några till skall sjunga, så det får man inte missa. Efter det vet jag inte riktigt hur det blir, antingen går jag hem och häckar i min fula källare eller så blir det häng med brudarna. Det får vi se sen! Nu skall jag dricka upp mitt "lust te" och vara lite social.


Beat it!

Sorry för dålig uppdatering...

Vaknade ganska sent, tog en varm dusch och efter det gjorde jag i ordning lite frukost och satt mig ute på altanen för att sola. Och lite brun blev jag allt! När jag tog bort mina plåster på benen efter så såg jag att det var vitt där! Dock ser jag ännu ut som ett lik så får väl fuska med lite brun utan sol... Det här går ju inte!

Har även hunnit med att klippa mig idag... Gjorde det själv! Inte direkt någon större förändring, klippte bara bort en del av det slitna och jämnade ut längderna lite. Tur att Airi skall ta en titt på mitt hår så att hon får fixa till det, ser ju ut som en jävla häxa i håret!

Gick även och kollade på dansuppvisningen som Lovisa var med i. Grymt var det! Dels för att jag älskar MJ och dels för att Lovisa och Oliwia är så jävla grymma på att dansa! Jag och resten av brudarna gick och snackade hur länge som helst efteråt hur bra dom var!

Vi trallade ner på stan, köpte lite smått och gått och gick hem till Disa i innerstan. Vi drack te, snackade massa skit och skrattade som galningar. Underbart som det alltid är!
Så nu... Efter att kramat alla små puddingar godnatt gick jag mörkrädd längs ringmuren hem och nu sitter jag här i min säng och inser att det bara är några timmar tills jag skall upp!
Kommer inte hinna att blogga förän imorgonkväll... Kommer vara fullspäckat hela dagen!

Så nu mina små söta läsare tänker jag krypa ner i sängen och sova. Puss!


Tummen upp!

Gud vad duktig jag har varit ikväll... Diskat, städat och tvättat. Skönt att allting är gjort! Ännu skönare att jag är ledig imorgon. Då hoppas jag att det blir fint väder så att man kan passa på att sola lite. Tror inte att det är så snyggt att komma till stranden och se ut som ett spöke!

Nu skall jag krypa ner i sängen och se en film!

En bild på mig från sommaren 2008... Saknar mitt fina hår!


Kusinvitamin!

Helt underbar dag! Har spenderat dagen ute i solen tillsammans med Klara. Roligt att lillkusin börjar bli stor nu! Så att man kan snacka om lite roligare saker, haha. Vi har varit ute på språng nästan hela dagen. Tog en runda på stan, men det var så fint väder så vi bestämde oss för att shoppa en annan dag och gick ner mot hamnen istället. Köpte varsin mjukglass och satt oss nere vid havet. Det känns helt underbart att sommaren är på väg! Kommer bli en riktigt bra sommar! Efter glass och mycket skratt så gick vi hem till mitt och fortsatte allt skitsnack ute i gräset. Det är första gången vi fått den kontakten vi har nu med varandra. Visst, vi har varit riktigt tighta förut. Men nu när Klara börjar bli lite äldre så kan man snacka på ett helt annat sätt med varandra och man förstår bättre. Känns riktigt skönt! Efter allt prat har vi kommit fram till massor av saker som vi skall hitta på i sommar! Längtar som en galning nu efter sommaren, kan inte sitta still! Hihi!

Nu skall vi hjälpa mamma med att grilla, hörs sen!



Latmask

Gah! Jag orkar verkligen inte cykla till skolan för en enda lektion... Idag tänker jag vara lat. Så nu skall jag krypa ner i sängen under mitt gosiga täcke igen och sova ett tag till!


Finns inget godare

 


Haha, min humor på hög nivå!


Me like!

Den här dagen har varit riktigt bra! Dels för att solen skiner, det är så underbart när det bränner på armar och ben. Nu är sommaren på väg! Hihi! Inte nog med det, precis alla har varit på bra humör idag! Det är som ljuv musik när det är lugnt. Inget gnäll, inget bråk. Det kan inte bli bättre. Eller jo det kan det... Mamma hade varit och handlat lite och kom hem med två kassar till mig. Jag bara älskar när min mamma fjäskar för mig! Det är ju inte direkt så att jag lider utav det... Så nu är jag tre par skor, en tröja och ett nagellack gladare!










I'm sorry!

Haft fullt upp så har inte haft tid att blogga! Så nu är det dags för lite update.

Valborg firade jag ute i Barlingbo?! Ni hör redan nu hur min kväll var... Haha! Redan när det första personerna droppade in på festen kände jag verkligen att jag hade hamnat helt jävla fel. Jag hör verkligen inte hemma hos volvokillar i fula jeans och skjortor med kepsar på huvudet. Tack och lov för det! Så medans alla töntar satt och snackade om allt och inget så smsade jag nästan alla i min kontaktlista... HJÄLP!... Dock så hade ju alla druckit, så där satt jag. Fast i Barlingbo med massa volvokillar, fula brudar och dansbandsmusik... Jag spyr bara jag tänker på det. Dock blev det lite bättre efter några drinkar och tequila med någon skön snubbe. Till slut raggade jag plats i en bil in mot stan, han som körde såg ut att vara 13 år gammal och killen bredvid mig var typ fyra gånger så stor som mig... Tur som det var gick det fort som fan så slapp dom ganska snabbt.

När jag kom in till stan, ÄNTLIGEN! Så mötte jag upp Andreas, Sebastian och Carl. Vi drog hem till deras lägenhet i innerstan, snackade som galningar och hade allmänt trevligt. Efter ett tag kom det massa folk och musiken pumpades på högsta nivån! Dansade som en galning och festen var inte någonting annat än lyckad!

Idag... Dagen efter... Har jag sovit nästan hela tiden. Gick upp några gånger för att dricka vatten och skratta åt mig själv i spegeln ett tag, sen slockande jag innan jag ens hann lägga mig i sängen. Så nu, när jag har ätit lite pizza och duschat känner jag mig fit for fight igen! Fruktansvärt pigg och är fan partysugen... Skall nog höra med folket vad som händer ikväll! Nu slänger jag upp en gammal bild på mig och Disa. See ya!



bloglovin