Blekfis

Jobb, jobb så mycket jobb. Var tvungen att jobba över idag med... Jippi! Träffade på Isa och Linda på vägen hem. Mysigt att ligga och snacka i solen. Det är sommar men jag är blek, ångest. Skall bli skönt att få vara ledig ett par dagar nästa vecka. Nigga here I come. Raggat runt med mamma i den nya bilen, köpt skor till jobbet och lite annat smått och gott. Tacos i magen. Ligger i sängen och längtar till tisdag, innebär ledighet och Disa kommer och hälsar på. Mys.


Tummen upp!

Har varit en lugn dag på jobbet, tummen upp! Ätit mina älskade snabbmakaroner och köttbullar, mums. Nu skall jag snart hem till J och se Resident Evil, sista filmen. Skall bli roligt! Imorgon är det jobb igen, dags att bli en morgonmänniska känner jag. Alldeles för trött nu för tiden. Coldplay i mina öron, underbart. Viva la vida! Lockar i håret, känner mig som en docka. Alldeles för mycket struntprat så nu säger jag hejsvejs.

Glad midsommar!

Hoppas att alla andra har en skitbra midsommar! Jag har då världens tråkigaste... Skall nämligen upp och jobba vid fem imorgonbitti så det blir inget festande för mig :( Har firat dagen hemma, bakat världens godaste jordgubbstårta. Tog dock inget foto på den då mamma redan hade huggit in när jag kom med kameran... Typiskt.

Nu ligger jag i sängen, har ont i magen av all mat och önskar att jag hade varit i Stockholm och firat med mina bästa. Men man kan inte få allt här i världen. Nu skall jag vara tragisk och se på min favoritfilm, Tingeling.


Bakis

Det är nog det värsta. Att man skall må så dåligt dagen efter. Vaknade med huvudverk och uppå det skulle jag och Linnea på stan. Det var varmt och jävligt. Plus att alla ruttna turister som varken kan välja vilket håll dom skall gå åt eller gå i huvudtaget gör det inte bättre. Men vi hade roligt igår iaf, det är det som räknas. Drog ut med några tjejer från jobbet. Gute var ganska dött när vi väl kom dit men när vi skulle gå kom vi knappt ut. Det märks att det kommer mer och mer turister hit nu, man känner inte igen lika många på krogen som annars. Kul!

När jag kom hem hade mamma tvättat alla mina kläder, tummen upp! Fick dock städa och skura golvet men det var det värt. För nu ligger man i en nybäddad säng och känner att jag kan sova hur länge som helst imorgon. Nej men just det, det kan jag ju inte alls. Det är fan midsommar imorgon! :S Snacka om att man inte har någon koll på dagarna längre. Tröttare tjej får man nog leta efter. Men skall se till att njuta av den sista dagen imorgon för sen jobbar jag fyra dagar i streck. Låter inte så mycket och är inte speciellt mycket heller men ja, fyfan... Jag som är totalt död efter en helg. Får hoppas att det går bra.


 


Awesome!

Har haft en skitbra dag! Eller ja den startade kanske inte superbra men, började med att kräkas det första jag gjorde när jag klev ur sängen. Fräscht. Sen mötte jag upp Natalie för att sticka på brandutbildning med jobbet men det visar sig att vi är en timme sena när vi kommer dit. Attans. Vi hade dock skitroligt! Kröp genom rökrum och skulle släcka elden och sedan rädda en docka som vi först inte hittade men det visade sig att vi stod på den... Smart. Nåja, allt kan man inte vara bra på.

Efter det hade Natalie en sån EXTREMT bra idé så vi stack till gocartbanan och körde ett race. Vem vann tror ni? Om inte hulken her self. Men som sagt, alla kan ju inte vara bra på allt ;) Stolt tjej. Så nu skall vi dra ihop ett gäng och köra nästa vecka igen, blir lite mer spänning om man är fler som tävlar.


Partysugen

Min absoluta favoritvideor just nu!






Livet är en fest

Efter lite klagande från höger och vänster så får jag väll ägna lite tid åt min kära blogg.

Studenten blev som jag trodde, den bästa dagen i mitt liv. Jag är glad att jag tog mig genom skiten. Nu börjar livet. Mitt liv. Har dock inte riktigt fattat att det är över, men tanken gör mig lycklig. Har så mycket att se fram emot nu, börjar jobba redan imorgon men resten är dock ännu hemligt! Hihi.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket... Egentligen ingenting. Legat i sängen, sett alla säsonger av Myggan, umgåtts en snabbis med E, ätit alldeles för mycket isglass och nu poppar jag musik och tänker på allt jag skall göra. Underbart. Livet är en fest.

Hinner nog inte blogga någonting imorgon. Jobbar 07.00-15.00 och sen är det snabba ryck som gäller. Disa har sin studentmottagning, så det är bara att fräscha till sig och bege sig ut på landet. Kommer hem sent och jobbar dagen efter så får se om jag orkar lägga in lite bilder. Håll tummarna.



Min dag

Shit. Imorgon är det JAG som tar studenten. Det är helt sjukt. Har smygstartat firandet med syster och Erik. Shots, vin och bärs. Börja dagen med att vara bakis? Nej det hoppas jag inte. Fick världens bästa presenter, en bok om mig. Det första jag gör när jag öppnar boken och läser de första raderna är att börja gråta. Jag har så otroligt fina människor runt omkring mig som älskar mig. Det blev ett fint minne! Den boken kommer jag alltid plocka fram när det känns tungt. Åh... Jag är så glad att jag har er. Love.

Klockan är alldeles snart 00.00... Det innebär att om 12 timmar har jag tagit studenten. Jag känner mig stressad. Jag har inte rakat benen, fixat mina naglar. Får gå upp tidigt helt enkelt. Vid halv åtta skall jag bort till Linnea med några tjejer från klassen och mingla lite. Sedan vidare mot Wisby Strand, då är vi igång! Bilder kommer upp så småningom :) Nu skall jag försöka få mig en blund med det är svårt när man ligger och ler som en galning och bara vill att tiden skall gå fortare för att man längtar så. Min dag. MIN.

Ombyggnad

Halloj! Bloggen är under ombyggnad så kommer kanske se lite skumt ut ett litet tag.

Tjoho

Shit. Jag hoppas dagen blir bättre än vad den ser ut just nu, vaknade med huvudverk... Sen ringer Emma och berättar att hon känner sig sjuk, febrig och yr. Hur skall detta gå? Känner jag min lady rätt så kör vi hela natten ändå! Snart är det mösspåtagning, nu KÖR VI!

bloglovin