Min värld rasar samman

Bloggpaus... Vet inte hur länge, men det märker ni.


Saker och ting är inte alltid som man tror

Okej, jag tror på spöken och andar! Det är jävligt stort... Jag av alla, skeptisk mot allt. Men jag har fått det bevisat nu. Ganska läskigt men spännande. Men nu när Anita har gjort autoskrift... Och har skrivit ner saker om Maria som ingen av oss visste och under en kort stund så visste vi inte vem skriften handlade om... Men jag tror det var om mig, för jag kände verkligen hur klumpen i magen bara blev större och jag kände mig träffad.
Vi fick reda på både bra och dåliga saker, jag hoppas verkligen att allt stämmer som handlade om brorsan och mamma. Det är det enda jag vill. Att jag får tillbaka min mamma. Min underbara mamma.


Never give up

Dagen har väldigt känsloladdad. Blev väldigt mycket prat om mamma och vad som händer. Det slutade med att jag bröt ihop i skolan och kände att jag inte orkade, så nu är jag hemma och tar det lugnt framför TV:n. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt att prata om det... Det var som att det inte gick att hålla tårarna tillbaka. Det bara kom. Men det känns för jävligt. Jag har ingen pappa, skall jag behöva förlora min mamma med?

Det är just nu jag behöver dig. Men vart är du?


Dags att sussa!

Då är snart min lediga dag slut... Känner mig hur trött som helst så skall nog snart krypa ner i min mysiga säng. Imorgon så är det skola igen, första riktiga skoldagen på över en vecka. Efter skolan så skall jag hem, när jag menar hem, menar jag där jag bor nu. Jag och Maria får nämligen besök av Anita och Ina, vi skall käka lite tillsammans och sedan kanske Anita skall visa en riktigt cool grej, om det nu funkar! Berättar mer om det imorgon! Efter det så är det träning, dags att ladda upp inför säsongens sista match som är på söndag.
Nu skall jag nog tvätta av sminket och hoppa ner i sängen! Natti


Överraskad

Gud vad skönt! Tagit hand om mig själv hela dagen. Det är nog dags att ta vara på den tiden då man får vara själv. Annars har jag ju Maria och barnen här. Så idag har jag bara tagit det lugnt, badat, fixat lite med håret och slappat framför TV:n. Om en stund är det dags att sticka iväg på träning, så vi hörs efter det!

Pratade nyss med Maria. Hon fick ett sms av mamma... Det stod att om vi var sugna på mat så fanns det nygjorda kroppkakor... Trodde inte att mamma skulle höra av sig så fort. Det är i alla fall ett bevis på att hon saknar mig, utan att hon vill erkänna det. Hon har aldrig skickat ett sms till Maria om att bara hon skall komma över och käka lite mat. Så det är i alla fall posetivt. Ett steg framåt. Men skulle jag komma tillbaka typ om en vecka så hade det varit bra kanske en dag eller två, sen hade det varit precis likadant som innan jag flyttade. Så hon skall få vara utan mig ett tag och inse hur hennes liv egentligen är, vad hon håller på med och att hon måste ändra på en del saker. Det är mycket som skall tas itu med innan jag kommer hem igen.


Shutter Island

Igår var jag och Disa på bio och såg Shutter Island! Blev faktiskt riktigt besviken... I för sig så hade jag inte läst vad den handlade om innan, men jag trodde i alla fall att det skulle vara en skräckfilm. Det visade sig vara en film som var långtråkig, inte så speciellt spännande och det fanns absolut ingenting som var någorlunda läskigt med den. Det enda som var bra med filmen var att man var tvungen att tänka lite, gillar när filmer inte är så där uppenbara om vad som skall hända. Jag trodde att jag visste vad som skulle hända mot slutet, men det slutade på ett sätt som jag absolut inte trodde det skulle göra. Så det var det posetiva. Det var en helt okej film, dock ingen film som jag skulle tipsa någon annan att se på bio. Ingen hit!




Det är så det ligger till

Hej på er! Vet att jag har varit väldigt dålig på att skriva de senaste dagarna, men som sagt så har jag nu äntligen flyttat! Så det har helt enkelt inte funnits tid för att skriva, massa saker som skulle ordnas och vi skulle få alla saker på plats. Men nu så är allt klart! Känns så otroligt skönt att få komma bort. Mitt hål som jag hade i magen, det är som att det aldrig existerat! Nu tänker jag köra på och leva! Det blir en rejäl nystart för min del!

Mamma tror dock inte att det här är på riktigt. Igår när jag var där för att hämta lite saker så var det enda hon sa "ja, du skall inte tro att jag tänker städa ditt rum, det får du göra när du kommer hem." Hon tror att jag typ kommer hem om någon vecka igen och att jag kommer sakna henne sååå mycket. Bullshit. Jag gör vad som helst för att inte komma tillbaka till det där huset. Så länge mamma inte skaffar hjälp och mår bättre och blir den mamma som hon var förut, så tänker jag inte sätta min fot där igen. No way.


Nu nu nu!

Idag smäller det! Idag drar jag, idag slipper jag allt det här! Jag måste packa allt och jag vet inte vart jag skall börja någonstans... Det är så mycket som skall med, ingenting som jag vill lämna kvar. Hela dagen idag kommer innebära packning. Det är väl bara att stiga upp ur sängen och sätta fart! Ah, jag är nervös!

Allt kommer verkligen bli bättre nu! Jag kommer slippa allt skit, kommer bli gladare! Jag kommer sluta att vara ledsen över saker och ting. Jag kommer sluta att vara så känslig för allt. Det skall bli så skönt att börja om lite smått, få testa något nytt. Jag längtar... Jag längtar tills ikväll. Efter matchen, efter jag har duschat, då flyttar jag!

Jag lovar dig nu, allt kommer bli bra igen!


Shit!

Ja, precis... SHIT! Att allt kunde gå så fort. Pirrar i magen som tusan. Jag vet inte om jag skall sitta still eller om jag skall springa runt och packa... För imorgon flyttar jag! :D

Kan det nya livet börja snart!

Jag kommer att älska att flytta härifrån. Jag kommer att älska att slippa min mamma. Jag kommer att älska att slippa Gotland. Jag kommer att älska att slippa det här livet jag lever just nu. Jag kommer att älska att få vara för mig själv. Jag kommer att älska att aldrig behöva höra på skitsnack. Jag kommer att älska att inte ha folk som går bakom ryggen på mig. Jag kommer att älska allt utan er!


Ajaj!

Morsning! Ligger här i sängen och har kramp i magen, märks att kroppen tagit stryk. Så skall nog ligga och vila ett tag. Senare skall jag försöka städa upp lite här och kanske plugga om jag orkar. Ikväll blir det kanske att sticka till Säve och kolla Musik direkt! Disa och Joar skall uppträda med sitt band så får se om jag drar dit ett tag. Annars kommer dagen/kvällen vara lugn. Bara ta det lugnt hemma som vanligt!


Dumma, dumma dig!

Klockan är snart två och jag har druckit alldeles för mycket vin ikväll. Jag är svin trött, men det går inte att somna, vrider och vänder på mig i sängen och inbillar mig att det skall komma in en läskig kärring i mitt rum... Tack Viktor! Skall fan skaffa en nyckel till min dörr, annars lär jag väl ligga här som en rädd jävla hare varje kväll. Är så uppskrämd just nu, rädd även fast lampan är på. Du skall få igen Viktor...


Så kul har jag!

Okej, nu måste jag ju vara frisk i alla fall! Annars hade jag nog inte orkat studsa runt här och spela luftgitarr till Anberlin. Fan vad cool jag är! Så ser min fredagkväll ut... Usch och blä! Jag vill bort från mitt hus, träffa folk och umgås! Känner mig helt isolerad här inne... Ring och underhåll mig!


Åh vad roligt jag har det!

Woho det är äntligen fredag! Fan vilken rolig dag/kväll det kommer att bli. Ligger ännu här hemma och har absolut nothing att göra! Dessutom ligger jag och surar eftersom att jag antagligen inte kommer att få vara med och spela matchen imorgon mot IBK. Jag mår ju bättre, så jag skulle ju klara det. Men men, får hoppas att brudarna spöar skiten ur dom! Det hade suttit riktigt fint! Nu skall jag se på tv... Var ju så himla längesen...


Skit också!

Att tagga inför imorgon verkade inte fungera så speciellt bra faktiskt... Mår redan piss och mitt huvud snurrar. This sucks! Stannar hemma imorgon med... Måste gå och lägga mig nu, det här funkar inte! Godnatt!


Kan tuppar ha flätor?

Fått i mig lite mat nu för första gången på... Typ fyra dagar... Känns bra, men känner mig fortfarande som en bläckfisk när jag skall gå upp och ner för trapporna här hemma. Benen är helt darriga! Sladdrigt värre...
Imorgon blir det i alla fall skola, kanske inte direkt super bra att vara med på idrotten nu när jag mår såhär men får försöka ta det lite försiktigt helt enkelt. Får försöka tagga till lite ikväll så att man orkar med hela dagen imorgon. Musiken är på högsta nivån och jag sjunger som en galning... Fast mamma tycker jag låter som en tupp. Men men, någon måste ju vara tupp med! Tuppen har även lärt sig hur man gör fiskbensfläta ikväll!

Har bara foundation på bilden så ser ut som ett spöke, MEN DET SKITER JAG I! Skulle ju bara visa flätan :)




Ser framåt

God morgon! Jag mår ännu dåligt, är skit trött och vill fortsätta att sova... Men min underbara mamma håller på med massa saker i köket så det dånar som jag vet inte vad! Det är så otroligt lätt att somna om då...
Imorgon tänker jag nog sticka till skolan, jag orkar seriöst inte ligga här hemma och inte göra någonting.

Om tio dagar är det något speciellt som händer! Och om två veckor exakt så är jag i Karlskoga hos min älskling! Jag längtar verkligen nu. Det är så att jag bara vill packa väskorna och åka på en gång! Längtar efter min galning!


Music

Tiësto feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone



Påsklov nu tack!

Det suger verkligen att vara sjuk. Man orkar ingenting och det finns inget att göra mer än att sitta vid datorn eller kolla på tv. Och inget av det är roligt när man gjort det i stort sett hela dagen... Jag måste fan börja äta igen. Det här går ju inte. Inte ätit någonting på typ tre dygn och är ändå inte hungrig. Är jag inte hungrig heller så får jag inte i mig någonting. Kommer sluta så att mamma spänner fast mig och trycker i mig maten till slut! Blä!

Nu längtar jag bara efter att Robin skall ringa så jag får höra hans röst igen. Börjar bli extremt ensamt här i min fula jävla källare. Jag vill bara att tiden skall gå fortare så att jag kan få åka! Behöver pussa på min älskling!




Det var ingenting...

Antar att ingen förstod vad det handlade om i mitt förra inlägg, men det är lika bra. Ingen idé att förstora upp saker och ting i onödan. Vi kan bara säga såhär... Det hände en sak och jag blev ledsen för det. Men allt är bra nu så vill inte prata om det. Alla är inte perfekta, allra minst jag själv. Jag hoppas alla har en bra dag!


.

Du sårar mig och du vet det. Ändå gör du det.


Varför går allt åt helvete?

Klockan är alldeles för mycket för min del... Borde ha lagt mig för längesen. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Det enda som man orkar göra är att ligga i sängen och fundera och det är inte speciellt roligt tankar som dyker upp. Jag tänker på mamma, hon beter sig som aldrig förr. Hon gråter varje dag och jag känner mig som världens sämsta människa för att jag inte kan hjälpa henne, jag vet inte vad jag skall göra. Sen allt med skolan, det gör mig nervös och orolig att jag ligger efter, känns inte som att jag har den där kraften att försöka fixa allt. Sen är det såklart Robin... Mina tankar snurrar allt för mycket och jag känner verkligen att jag behöver ha honom i min närhet. Det är bara han som kan få mig att tänka på annat och må bra. Jag känner mig så liten och ensam just nu. Jag vill bara att det skall vara den första April nu... Så att jag kan få åka...


Lagom roligt...

Blev att stanna hemma för min del idag, har gått och blivit sjuk. Känner mig helt konstig i kroppen och jag orkar inte göra någonting. Har inte rört en fena på över 12 timmar... Benen bara viker sig när jag försöker ställa mig upp. Så resten av dagen kommer jag bara ligga här och tycka synd om mig själv, det borde ni också göra! ):
Känns inte direkt så där super bra att bli sjuk just nu... När jag äntligen är på gång med skolan. Allt skall skita sig.
Plus att det säkert är match i helgen, tränar jag inte idag och imorgon lär jag väl inte få spela... Så skall försöka ta mig upp och få i mig någonting, jag måste fan träna. Fan för allt just nu!


Woho!

Inspelning gick skitbra! Det blev många skratt! Dock var det svinkallt så jag och Anton fick bråka om vem som skulle få ha vantarna. Men nu är jag hemma igen, ligger nerbäddad i sängen utan känsel i tårna eller fingrarna. Så gissa om det här lilla som jag skrivit har tagit lång tid att skriva?! Kändes som att det tog typ 20 minuter att skriva, fy fan. Känner mig helt handikappad. Tror jag skall tappa upp ett varmt bad och lyssna på lite musik! Mys!


Bilden... Hetare kan man nog inte bli

Ja, då har helvetet brakat loss igen! Det är ny skolvecka... Nej så illa är det väl inte... Än så länge.
På filmkunskapen idag fick vi en liten rolig uppgift. Vi skall nämligen spela in en film. Och vad ska den handla om? Ja, den kommer utspela sig på en "lekplats" och det kommer finnas med ett brev, en halsduk och en kaffekopp i filmen. Mer än så kan jag inte säga. Det kommer i alla fall bli grymt roligt att se resultatet. Så vid halv fem och framåt kommer jag att befinna mig nere vid strandpromenaden med resten av gänget.

På vägen hem från skolan så fick jag en trevlig liten pratstund med Carro! Vi pratade om allt och inget. Både roligt och härligt att få prata av sig lite och efter peppningen som jag fick känner jag mig lite bättre till mods nu!

Resten av dagen... Ja, vad ska jag hitta på för roligt då? Stressa ihjäl och så skall jag plugga som en galning, och sen om jag orkar så skall jag städa mitt rum och tvätta, har typ ingenting att ta på mig längre. Så det kan nog vara en bra idé! Men tänker jag efter som kommer det nog inte ske... Har varit svintrött hela dagen och känner att jag bara skulle vilja dra täcket över huvudet för en stund. Det blir inte mycket gjort här inte!

Slänger in en bild på mig från mitt förra liv som terrorist...



Saknar min älskling!

Back to hell... Ungefär så känns det när det är måndag igen. Ser inte direkt fram emot att sitta på en lektion i tre timmar som börjar nu vid åtta. Krypa ner i sängen ett tag till hade varit mycket bättre! Men det är väl att stå ut...
Tur att det inte är så himla många dagar kvar tills påsklovet. Har inte varit såhär skoltrött på länge. Det är fan värre än någonsin, så det skall bli skönt att få spendera lovet någon annanstans än på Gotland så man verkligen kan släppa allt och bara varva ner ett tag. Blir perfekt eftersom att vi skall bo på spa, längtar som en galning tills jag får springa runt i morgonrocken och bara mysa med den jag älskar mest!


Music

Beyoncé har alltid varit en favorit för mig, så jävla bra röst verkligen. Och Lady Gaga har väl alla fastnat för, henne stil, hennes musikvideor. Dom två tillsammans i en sådan här låt hade jag dock aldrig trott... Den här videon är verkligen sjuk... Men jag gillar det skarpt. Vad tycker ni?



Natti natti...

Så kommer söndags ångesten... Imorgon är det ny vecka, imorgon börjar skolan igen. Blä. Är så trött på det att jag kan spy. Saker som skall lämnas in till höger och till vänster, så jag kommer att få plugga som en dåre idag.

Fan klockan är inte ens åtta ännu, det är så typiskt att man skall vakna tidigt när man äntligen kan få sova ut. Skall nog krypa ner under täcket igen och försöka somna om. Det är alldeles för tidigt för att vara vaken nu.


Lyckad dag!

Det har det allt varit! En dag fylld med mysiga vänner, massor av skratt. Härlig middag med familjen, rätt låt vann melodifestivalen. Det enda som fattas är en puss av min älskling! Men om 19 dagar åker jag äntligen. Då skall vi fira, spahelg på Selma och massor med mys! Det kan inte bli bättre. Jo det kan det visst det... Om en månad sticker jag igen! LÄNGTAR, det är bara förnamnet på vad jag gör!

Bjuder på en gammal bild som gör mig glad!



Morsning!

Klockan är snart halv två och jag säger god morgon! Jag hade världens bästa dröm så när jag vaknade till ville jag bara somna om. Men nu är det dags att kliva upp! Om några timmar befinner jag mig i Södervärn. Vårt lag skall stå i kiosken som vanligt... Så nu skall jag hoppa in i duschen, käka, måla naglarna och göra mig fin! Bloggar lite mera när jag har kommit hem! Pöss!


Det känns lite lättare!

Var med om en olycka när jag kom hem från skolan imorse, skulle gå upp för trappan till dörren men så lossnade en platta på trappsteget så att jag slog i smalbenet i en sten, blödde som fan och det lär bli ett fint blåmärke!

Skönt att mamma blivit lite lugnare också, men det vet man inte hur länge det varar. Men idag har hon varit överglad emot mig, hon brukar inte direkt ringa mig och prata gulligull med mig, dessutom bokade hon min biljett och buss, "hon som inte hade några pengar", plus att hon skickade ett sms och frågade om hon skulle köpa hem maxmat till ikväll... Som sagt, sån här tur har man inte med min mamma så ofta, så nu ska jag njuta!

En gammal bild på mig och mamma


Äntligen fredag!

FREDAAAAG! Snart är det helg för min del, bara en lektion i skolan sen så! Gud vad skönt det skall bli. Skönt att få vara hemma och bara ta det lugnt. Har varit så fruktansvärt trött den här veckan, så får se till att vila lite nu. Skall snart dra på mig idrottskläderna och käka lite frukost, glo lite på TV innan det är dags att hoppa upp på cykeln mot plugget. Men nu fryser jag ihjäl här så bloggar lite senare idag! Ha det!


Gladast i stan!

Gud vad skönt det skall bli! Lämnade in min APU lapp idag för godkännande och gissa vad?! Allt är fixat och klart, kommer befinna mig i Karlskoga nästan hela maj! Längtar som tusan, skall bli så roligt! Plus att jag får träffa min älskling varje dag, det kan inte bli bättre. I'm HAPPY.SE! :D


 


Tummen upp!

Haft en skön dag! Fått någonting gjort i skolan för en gång skull och inte nog med det fick jag en trevlig pratstund med Carro och Lea! Från början trodde jag inte att vi skulle ha så mycket gemensamt, så fördomsfull som man är... Jävla tönt är jag. Men när man väl lära känna dom lite mer så inser man att det är inte ett jävla fel alls på dom, jävla sköna brudar! Dom gjorde min dag lite bättre :)

När jag väl kom hem, satt jag igång att baka min jävla kladdkaka som jag tjatat och för en gång skull så blev den bra! Jag är verkligen usel på både att laga mat och baka... Så nu känner jag mig fan lite nöjd :P

Nu hade jag tänkt att i alla fall försöka lägga lite tid på att plugga, har en del saker som verkligen måste göras nu.
Får se hur lång tid det tar innan jag tar "paus" och sitter på facebook...


Nothing

Det är så skönt att tiden går fort! Det är redan torsdag och imorgon är det helg för min del! Hur skönt som helst. Har precis klivit ut ur duschen så skall alldeles snart klä på mig och fixa till mig och sen bär det av mot skolan.
Har egentligen ingenting att blogga om just nu, har inte något planerat och nu känner jag att det börjar bli lite smått stressigt för min del här, så ni får ha det så bra!


Dålig dag

Usch vilken lång och hektiskt dag! Gick upp vid sex så att jag skulle slippa stressa till skolan, men fick springa runt och leta som en galning efter min plånbok (mitt busskort ligger ju där...), men hittade det inte så fick be mamma att skjutsa mig. Slutade skolan tidigt, men skulle ju göra provet halv tre så var tvungen att stanna kvar. Sen tig själv provet ett bra tag också, så var inte hemma förän sex kanske. La mig på soffan och somnade ett litet tag... Trodde jag... Vaknade och insåg att det var träning, så det bara att byta om och ge sig av. Träningen gick piss, hade ingen ork alls. På vägen hem efter träning pratade jag med Gina om mig och Robin och det fick mig att tänka på saker som jag inte alls blir glad av, så nu ligger jag här, ledsen och tycker synd om mig själv.

Tummen upp för att jag klarade kursen som jag hade prov på idag, gick super bra!
Tummen ner för att jag fått reda på att min älskade plånbok är i Karlskoga...


Opepp på allt

Fan vad jag hatar att gå upp tidigt på morgonen! När det är så varmt och mysigt i sängen så känns det inte så lockande att gå upp och känna på det kalla golvet, eller sätta sig på cykeln hela vägen till skolan när det är svinkallt ute. Men måste man så måste man. Kommer bli en lång dag idag. Har skola fram till lunch tror jag, sen måste jag stanna kvar tills provet börjar och det kommer ta tre timmar! Alltså kommer jag vara i skolan hela dagen. Brukar alltid sluta runt ett eller två, men nu skall jag vara där till halv sex... Suck. Kommer inte vara så pepp på träning ikväll, det är en sak som är säkert!


Glamourama

Det blev ingen träning för min del ikväll, stannade hemma och pluggade inför kursprovet som är imorgon. Det känns helt okej, jag hoppas och tror att jag kommer klara det. Det är bara en del som jag inte gått igenom klokt.
Och som alla vet så orkar jag inte plugga så speciellt länge så resten av kvällen bestod av att kolla Glamourama. Hade visst bara sett avsnitt så har nördat G i flera timmar känns det som. Så nu känner jag mig helt färdig. Är trött, ögonen ramlar ihop vilken sekund som helst och jag vill bara att Robin skall hålla om mig så att man kan få sova gott! Men det får jag vänta på ett tag till... Om det ens blir av... Fick höra av Robin att färjetrafiken kanske skall strejka under påsken, känns ju så lagom roligt om det inträffar, nu när vi har bestämt att vi skall bo på spa och allt. Hoppas verkligen att jag hinner ta båten upp innan om det nu skulle hända, gör inte direkt mig något att jag blir fast hos min älskling ett tag ;) Och nu när vi pratar om det, jag tror att jag har blivit mjölkberoende. Natti!



Great!

Fyfan vad skönt det känns! Precis kommit hem från mötet med mamma och syon. Allt gick super! Mamma fick inte något av sina cputbrott som hon annars får när man snackar om skolan... Så det var rikigt skönt! Det enda mötet handlade om var att jag skulle få sitta och arbeta hos en "hjälplärare" eller vad man skall kalla det... Känns jävligt mysko men bra. Jag är ju duktig i skolan, bara jag tar tag i det. Så på så sätt känns det jävligt fel att gå dit, kommer känna mig som ett jävla handikappsbarn som inte kan någonting. Men nu lär jag i alla fall få allt gjort!
Det som suger med det hela är att timmen är lagd på fredagar, klockan åtta... Då jag egentligen har min sovmorgon... Jippie... Sista sovmorgonen nu på fredag, får helt enkelt njuta lite extra då!
Nu skall jag försöka plugga lite till Datorkunskapsprovet som är imorgon... Vi vet redan hur det kommer att gå.


Hellre fejk än plågeri

Alla har ju hört att man inte skall köpa riktig päls på grund av att människor plågar djuren. Men jag trodde seriöst inte att det var på det här sättet. Förstår fan inte hur man kan göra såhär! Det är verkligen djurplågeri, på hög nivå. Så jag känner mig faktiskt jävligt stolt att jag inte är ett av dom svinen som köper den här pälsen.
Kollade runt på youtube och hittade en film ifrån Kina när dom visar hur det går till...
Ni kan se själva och säga vad ni tycker om detta...


Vart skall detta sluta...

Trodde det skulle bli en bra dag... Till en början blev det kanske det. Men nu känns det bara som att hela min värld förfaller. Jag vet inte vad jag skall göra. Jag vet inte vart jag skall ta vägen. Jag vill bara bort från den här mardrömmen som jag lever i. Jag har inget. Jag har ingen, inte här. Jag känner mig helt meningslös, jag vill bara försvinna. Det känns inte som att det skulle spela någon roll om det så hände... Mina dagar går ut på att försöka, men det är inte så lätt att lyckas när man aldrig kan få ett stöttande, när man aldrig kan få hjälp, när ingen rent ut sagt bryr sig längre. Jag hade allt. Nu känns det bara som att det är du och jag mot världen.


Morsning!

God morgon! Eller god och god... Skulle egentligen bara vilja krypa ner under täcket igen... 
Har precis tagit en dusch, skönt men inte speciellt uppiggande! Känner mig och ser, precis lika död ut som när jag vaknade och kollade mig i spegeln. Usch och blä. Fan... Jag skulle haft en robot som såg ut precis som mig och gjorde allt åt mig! Då hade jag inte ens behövt kliva upp ur sängen vid det här laget...Vilka I-lands problem man har. Nu skall jag snart börja fixa till mig lite, käka lite frukost och sen bär det av mot bion!


Kan tiden gå snabbare, snälla?

Påsklovet kommer spenderas i Karlskoga! JIPPIE! Så under kvällen nu har jag kollat upp allting så imorgon skall det bokas en del. Skall bli så skönt att komma iväg. Dessutom har Robin lovat mig att nu är det äntligen dags för oss att åka på Selma Spa! Skall bli supermysigt. Bara jag och min älskling och folk som tar hand om oss! Det kan nog inte bli så mycket bättre. Så nu längtar jag som en galning tills jag skall åka... Bara sådär fyra veckor kvar....


Man mår som man förtjänar!

Precis vaknat upp... Klockan är snart kvart över ett och jag är vrålhungrig på MAX! Hade jag haft ork att ställa mig i duschen och fixat till mig så skulle jag nog redan varit där, men med den här huvudverken känner jag bara att jag vill krypa ner under mitt täcke igen och sova. Hatar verkligen att vara bakis, fan.
Inte nog med det, så är det söndag... Ångestdagen. Sista dagen på lovet och imorgon börjar plugget igen som vanligt. Dock skönt att det börjar lite lätt... Börjar min måndag med att gå och se bio! Inte så dåligt.
Nu skall jag försöka ta mig upp för trapporna och fixa mig en macka eller något sen skall jag nog sova ett tag till!


Dags att göra Visby osäkert

Vi ses i dimman Visby!


Det är så roligt det här!

Fan vad jag kan bli trött på en del människor ibland! Som sagt... Skulle egentligen hem till Lovisa för att vi tjejer skulle fira Hilda som fyllt 18. Vi hade planerat allt i förväg och bestämt allt, men som vanligt i sista sekund säger Hilda att hon inte kan... Visst fine! Då kan vi köra resten av gänget istället, käka och bara umgås tänkte jag och Lovisa. Nej, då säger Disa att hon måste ta med sin pojkvän för att han inte kan komma hem på något sätt. Jaha? Kan han inte fixa sina problem själv?! Jag blir så trött. Så nu är allt inställt.
ÅH vad roligt jag skall ha det, helt själv en lördagkväll! WOHO!


Så var man ensam igen...

Nu sitter min underbaraste på båten mot Nynäshamn på väg hem... :(
Det var så skönt att vi somnade om imorse när alarmet gick, önskade att vi hade försovit oss en halvtimma till, då hade Robin missat båten och jag skulle ha fått kvar min älskling ett par timmar till. Blev så stressigt med allt imorse så det kändes som att vi knappt fick pussa varandra och säga hejdå. Nåväl, det är tur att det finns mobil!
Så nu ligger jag ensam här i sängen och saknar honom som en galning! Klockan är inte ens halv åtta och jag borde egentligen sova ett tag till eftersom att det lär bli en lång kväll hos Lovisa ikväll, men det känns som att det inte ens är någon idé. Fattar inte hur jag kan vara så pigg, vi stannade hos Disa ett bra tag igår! Så jag kanske har sovit fem timmar... Ändå känner jag mig piggare än någonsin! En cigg och en kaffe, det blir bra.



OOOPS!


Naaajee

Fan vad tiden skall gå fort när man har roligt... Lovet är snart slut och min älskling åker snart hem :(

När jag och mitt hjärta är som snyggast




Muppar är vi allihopa, allihopa!

Hello alla muppar! Tydligen har ni inte mycket till liv som sitter och läser min blogg varje dag... Det är lov, vad gör ni på dagarna egentligen, sitter ni framför datorn dygnet runt eller? Nåväl, kan ju bara meddela er att det inte blir så mycket bloggande under den här veckan... Som ni kanske redan märkt. Eftersom att Robin är här och det är mycket som görs under dagarna hinner jag inte sitta här och uppdatera er, I'm sooo sorry. Idag har jag dock tid att skriva lite grann, eftersom att vi bara skall vara hemma idag. Min karl springer just nu runt och tvättar och stryker, tack för att man fick en händig man. Jag skall egentligen plugga... Men istället har jag tänt lite ljus och hoppat ner under täcket, men jag skall väl sätta igång snart jag med, så man får någonting gjort! Hoppas alla har det bra!


bloglovin