Godmorgon

Precis vaknat. Det regnar. Erik står och bakar bagels. Blir mysfrukost sen. Jag sov som en gud inatt. Har lite ont i halsen. Dumma Sofie. Smittad. Jag hade förstört jästen. Blir inga bagels idag. Eller, kanske senare. Nu blir det frukost. Magen skriker.

Stannar

Blir kvar i Stockholm till måndagkväll istället. Båten blev inställd imorgon, skall blåsa som satan tydligen. Tur det. Har ingen lust att sitta och spy bland folk. Sofie och Erik bråkar som galningar. Sofie är svag. Erik retar mig. Är rädd för alla djur som kommer att vara i Thailand. Jag väntar på att min glass skall bli sådär perfekt att äta. Vi har julpyntat. Den snodda julbocken står på plats. Jag fryser. Tror att jag är på väg att bli sjuk. Skulle sitta fint med ett varmt bad just nu. Får ta det imorgon. Vi ser på Irene Huss nyaste. Vet inte om jag är så intresserad... Antagligen inte. Vad är det med svenskar och att göra kriminalfilmer som suger? I don't get it. Pratade med Rebecca förut, saknar Gotland för en gång skull. Att komma hem till mina finisar.


JA DET HÖRDE DU!


Hörde jag skål?


I mitt hjärta

Stekt korv och makaroner, igen. Badat. Sminkat mig. Funderar på vad jag skall ha på mig ikväll. Lyssnar på musik. Jonathan Johansson. Bokat båt hem. Söndag. Sugen på öl. Önskar att jag bodde med Rebecca och Disa i en fin lägenhet här i Stockholm. Längtar tills jag kan bjuda hem syrran på ett glas vin eller två. Laga god mat. Snart så.


Det lyckligaste ögonblicket i mitt liv

Godmorron. Såhär skönt har jag inte sovit på väääldigt länge! Mulet som fan här i Stockholm, ser ut som att det kommer börja regna. Skulle vara mysigt. Ligger kvar under täcket. Tänker på Disa och Rebecca. Kan vara bland dom finaste människorna som finns på jorden. Glad att dom finns just i mitt liv. Stolt. Skall snart göra lite frukost. Äntligen Bregott Havssalt! Det godaste som finns. En kaffe och cigg på balkongen. Längtar redan efter att syrran skalll komma hem från jobbet.


Natti

Framme hos syrran eller jag har varit det ett tag. Gjorde illa mig på båten. Hatar den där fittbåten. Skit är det. Och lång tid tar det också. Skrattade lite åt "julpyntet" på svampen. Kan vara det fulaste jag har sett. Ställde mig och stekte Denniskorv och makaroner så fort jag kom innanför dörren. Nu ligger jag på min älskade luftmadrass och ser på något motorprogram med Erik medans syrran gått och lagt sig. Imorgon är jag ensam hela dagen. Skall nog ta en promenad. På kvällen skall vi på finmiddag. Längtar. Nu skall jag krypa ner under täcket och se det sista avsnittet av True Blood. OMG! Sen är det slut :( Ledsen tjej. Hörs imorgon! Puss och natti.


Hejdå Gotland

Packat färdigt. Är snygg. Har lockar i håret. Väntar på att Emma skall komma. Lyssnar på Jonathan, Stockholm. Kan inte sluta älska den. Jag önskar att jag kunde sjunga, fint. Eller typ kunna spela elgitarr skitsnyggt. Eller hulken själv på trummor. Skulle vara grym. Längtar efter att få krama om syster. Längtar efter Stockholm. Längtar mindre till att sitta på den förbannade båten. Disa har fått mig att lyssna på dubstep... Typ hatar det lite. Fast jag gillar det med. Pirrar i magen. Fryser. Önskar att jag var i Thailand nu. Brun. Sol. Bada. Rida elefant. Snorkla. Öl!

Stress

Vaknade för en halvtimme sen. Har precis kommit ut ur duschen. Känner mig lite stressad. Skall vara klar med all packning, matlagning och vara färdigfixad tills Emma kommer runt två. Eller okej, fyra timmar klarar jag nog mig på. Haha, hur kan man känna sig stressad när man har fyra timmar? Psyko. Nåväl, dags att äta lite.

Stockholm

Hemma i stan igen. Vet inte hur många nätter jag har sovit hos Rebecca nu. Säkert en vecka snart. Känns riktigt tomt nu. Ligger hemma i sängen, borde verkligen packa. Men det får jag göra imorgon. Åker nämligen till Stockholm lite sådär hastigt som vanligt. Stannar väl kanske till på söndag skulle jag tro, om det inte blir längre. Får se helt enkelt. Inga pengar på mobilen så kan inte få tag på någon, drygt. Hoppas på att jag hinner träffa Emma imorgon innan jag åker med båten, det fixar sig nog. Nu skall jag krypa ner under täcket och se de sista avsnitten av True Blood. Kommer dö när jag sett allt. Ingen mer Alexander att drägla efter...


Drömmer mig bort


Dagen efter

Bakis. Sov till två. Gick ur sängen vid tre. Åt en knäckemacka. Gick tillbaka till sängen och la mig igen. Trött. Är sugen på glass. Längtar till imorgon. Tänker spendera resten av dagen/kvällen i sängen. Jag har nya tofflor som är lila. Jag hatar lila. Tänker byta. Svart. Hatar min lillasysters leksaker som hon envisas med att lägga utanför min dörr. Det första jag ser när jag kommer ut är Baloo... Vafan liksom? Hatar Baloo. Han är så jävla glad hela tiden. Nu skall jag se True Blood och dregla lite... Alexaaaaander...


Jaaaadu

Städar och tvättar som en galning. Äntligen rena kläder. Haha, fy fan. Kan man vara mer lat än mig. Jo, det kan man i för sig. Shoppat lite med mammi också. Ikväll får vi gäster, våra gamla grannar från landet kommer hit på middag. Och jag är nästan säker på att Linnéa också kommer hit. Kommer bli skönt. Så jag slipper höra på allt fyllesnack själv. 15.000 in på kontot också. Inte helt fel. Måste söka jobb nu. Ångest. Vill flytta. Skaffa eget. Det kommer fixa sig. Nej, om man skall städa klart här så man slipper skämmas över röran. Hoppa in i duschen och göra sig fin. Ja så får det bli. Puss!

Kör en hanapee style på kortet. Hon är grym.


I love you

Jag typ dör mer och mer för varje gång jag ser Alexander. Hur fan kan man vara så sexig. Sjukt. En sån man vill man gifta sig med! Fast måste erkänna att jag hatar hans hår lite. Bara ibland. Oftast snygg. Åh, jag nu dog jag igen.


Trött cheeeeey

Trött som fam. Fikat med Rebecca idag. Mys. Sen resten av dagen har jag bara legat i sängen. Fick lite skäll av mamma för att jag inte städade som jag sa att jag skulle göra. Synd! Jag ligger under täcket och fryser medans Jens skryter om att han är så jävla brun och att det är hur varmt som helst i vattnet. Men snart är det min tur att åka till Thailand. Då jävlar skall jag se ut som en neger när jag kommer. Snygg som fan kommer jag bli! :) Jesper vill att jag skall komma bort och festa vid honom. Har dock ingen ork. Men får se. Kanske slår om snart.


Morsning!

Gomorrron! Shit vad klockan är mycket. Men behövde sova ut så. Vet inte riktigt vad jag skall hitta på idag. Eller jo, tvätta! Fyfan. Inga rena kläder kvar känns det som. Fortfarande ångest över brevet jag fick igår. Går verkligen inte att sluta tänka på det. Måste hitta på något så jag kommer på andra tankar. Städa blir bra. Behövs det med. Nu skall jag bara vänta på att Janne och mamma åker tillbaka till jobbet så att jag kan laga lite mat. Inte ätit mat sen i förrgår. Magen kurrar rejält.


Natti

Oj, dåligt bloggande. Har umgåtts med Rebecca typ varje dag och det finns inget fungerande internet ute hos henne på landet. Nu är jag i alla fall tillbaka i stan. Eller varit det i flera timmar. Precis kommit hem från Jesper. Vi har sett film. Mys. Nu ligger jag i min säng... Ensam. Konstigt. Har ont i huvudet. Ser fram emot att sova läääänge lääänge imorgon. skall bli riktigt skönt. Fick brev från min doktor idag. Var ingen posetiv överraskning i det brevet kan jag lova. Fy fan. Rädd. Nu blir det bara mer och mer sjukhusbesök för min del. Det värsta jag vet. Tur att man har sina bästa som stöttar. Nu skall jag dra täcket över huvudet och mysa ner mig i sängen. Puss och godnatt!


Jag älskar oss

Klockan är halv ett. Sitter i Rebeccas soffa. Disa är här också. Vi har varit hos Carro och badat jacuzzi ikväll igen. 40 grader. Helt okej alltså. Rebecca bakar bröd och spelar the sims samtidigt. Hon sitter och ler för att hon tycker att hennes gubbar är så snygga. Fast egentligen är dom svinfula. Jag hostade till, det svider i halsen. Disa ser ett program om andra världskriget. Jag är trött. Jag önskar att jag hade en jätte stor och mysig hund som hette Kasper, fast jag vill ha en fet, grå katt också. Fatta vad nice och ha den på magen medans man slappar framför tvn. Mmmmm. Disa och jag har likadana tröjor på oss. Dom är sköna. Rebecca sitter ännu och ler, hon märker inte att jag smygtittar på henne. Hon pratar med sig själv "nu fick jag barn". Jag har fett ont i nacken. Farligt att sova bredvid Rebecca. Jag saknar Sofie. Mycket. Och lite Erik. Mest Sofie, hon är bäst. Allra bäst.

Gomorron

Godmorron! Precis vaknat upp hemma hos Rebecca. Glad att hon hämtade mig igår. Vi åkte nästan direkt hem till Carolina, såg lite film, åt kladdkaka och sedan hoppasde vi i jacuzzin. Det var helt underbart skönt. Satt där i typ en timme. Om man ändå hade en sån hemma. Skulle bo i den. Sen somnade vi gott. Nu sitter vi klistrade framför Hem till gården, eller rättare sagt Rebecca gör det. Medans jag sitter här. Fan ännu ett program. Vilket skitprogram alltså. Förstår inte hur man kan tycka att det är bra. Fick sms av Disa och vi skall nog ner till Almedalen om vi hinner och fika lite.

Drama

Kvällen började hur bra som helst. Hade det riktigt trevligt. Ända tills vi skulle gå hem, tänker inte nämna några namn till att börja med. Jag kanske inte ens borde skriva det här på bloggen eftersom att det är så pass många som läser det här. Men jag tänker inte nämna detaljerna. Måste bara få skriva av mig. Sitter på sängen. Känner mig helt tom. Fortfarande chockad. Tillbaka... Allt var bra, jag hade precis kommit hem och lagt mig i sängen. Får ett samtal och personen jag pratar med skriker och gråter, hör att det händer något hemskt. Hjärtat slår hårt. Jag slänger på mig kläderna så fort jag kan, hoppar upp på min punkterade cykel och trampar som aldrig förr. Kommer fram, ambulans och polis är på plats. Vi står rädda och hoppas på att polisen skall hitta personen. Pustar ut när de till slut hittar personen, vi åker ner till akuten. Försöker få kontakt. Jag ser blod. Stelnar till. Får ingen kontakt. Personen får stanna kvar över natten. Jag och en till hälsar på idag för att se hur det är. Fortfarande ingen kontakt. Visar sig vara värre än vad vi trodde.

Nu sitter jag hemma på sängen som sagt... Vet inte vad jag skall göra. Vet inte vad jag skall tänka. Vill inte vara hemma, inte vara ensam. Vill inte se bilderna framför mig. Jag sätter på mig ett slags skal så att det inte syns på utsidan. Men det känns. Önskar att jag kunde göra något.


Luktar apa

Slappa i sängen är ta mig fan det bästa som finns... Snart sett klart säsong tre av True Blood. Awesome. Rebecca ringde för en stund sen och ville leka med Hannu, så vi får se vad vi hittar på ikväll. Båda är nog lite festsugna. Dags att hoppa in i duschen och göra sig fin! Puss

Gomorron

Fy fan vad skönt. Sov fram till halv ett. Underbart. Precis ätit lunch. Inga planer alls för dagen. Man kanske skall göra lite nytta och städa och tvätta här hemma? Eller bara slappa i sängen? Det lutar mot det andra alternativet. Var roligt att träffa Jesper igår. Vi pratade om massa och såg film. Mys. Gud vad jag använder det där ordet hela tiden. Nej, nu skall jag kolla lite True Blood. För det gör jag ju aldrig annars... Myskläder på! Puss


Ready

Klar för kvällen :)




Helg

Rebecca ringde och hämtade upp mig precis när jag gick och la mig igår. Köpte lite choklad och såg på Torkel i knipa innan vi somnade. Mys. Idag har vi varit på stan och fikat, Rebecca köpte en as snygg jacka och en tröja. Jag hittade dock inget. Precis kommit hem, slängde mig i sängen och drog upp volymen. Party sugen, hell yeah! Synd att alla tomtar är sjuka, ingen utgång för min del. Skall snart börja fixa till mig och kvällen kommer spenderas hos Jesper.

Myspys

Sitter i myströjan och lyssnar på musik. Träffat Rebecca en sväng. Vi har planerat resan som vi skall göra om några veckor. Jag, Disa och Rebecca skall bila upp till Stockholm och festa loss! Skall bli riktigt roligt! En liten tripp med mina bästa tjejer :) Skall snart mysa ner mig i sängen, tända lite ljus och kolla vidare på True Blood. Myskväll helt enkelt.


Godmorron!

Gääääsp. Vaknar med huvudvärk. Fy fan. Sugen på frukost, för en gång skull. Mmmm, blåbärssoppa! Inget planerat idag mer än att jag skall sticka iväg till gymmet. Annars blir det nog en lugn slappisdag hemma och geeka True Blood. Nu skall jag knapra Ipren och äta mysfrukost framför tvn med tända ljus! :)


Flyttar tillbaka!

Ångrade mig. Tillbaka på Blogg.se... Lite roligare att se vem som följer bloggen ;)

Hemma igen. Eller det har jag varit i några dagar. Inte orkat blogga bara. Stressat runt som en idiot idag. Umgåtts med Disa hela dagen (som vanligt...), varit på sjukhuset igen, klippt och färgat håret, varit hos körskolan, shoppat en mysig åretröja som matchar mina årestrumpor, sett Disa och Lovisa uppträda för att minnas Kristallnatten. Fint. Nu ligger jag i sängen, ont i magen. Man ba YES! Lyssnar på Jonathan Johansson, älskar. Längtar till Åre, längtar ännu mer till Thailand. Måste fixa pass! Kom ihåg det nu Hanna! Glömska jävel. Just fan... Måste vaccinera mig med. Älskar min överklass mössa. Den är mysig. Älskar mitt nya, dyra nagellack som Erik överraskade mig med. Älskar ännu mer mitt fiiiiiina lååååånga nackhår som man kan ha som mustach. Ego som jag är kommer här en bildbomb. Puss.


Flyttat!

Har glömt att skriva det men nu är det så att jag har flyttat min blogg till Tumblr!

http://hulkhanna.tumblr.com/
http://hulkhanna.tumblr.com/
http://hulkhanna.tumblr.com/


bloglovin