Tack!

Jag är så JÄVLA glad! Mitt ansikte har nog aldrig varit så bra som det är nu... Förut kunde jag ha upp mot 15 finnar i ansiktet, varje dag... Nu har jag max tre och dom syns knappt! Så jävla glad att hjälpen äntligen fungerade! Nu är det bara ärren som skall bort. I'm happy! :)


Trött trött trött

Tröttmössan är på! Har knappt sovit någonting i natt, dels för att Tobias hållt mig vaken hur länge som helst och sen när jag väl kunde somna drömde jag mardrömmar. Great! Några timmars sömn blev det i alla fall. Känns lite ensamt dock nu när han inte är här...

Nu är Micke på ön, skall bli så roligt att träffa honom igen. Inte sett honom sen begravningen... Han skall sova här några nätter så äntligen får jag umgås med storebrorsan! För en gång skull ser jag fram emot att sitta och spela X-box hela nätterna och snacka skit. Det var längesen nu.

Även kusin vitamin är på Gotland nu, så på tisdag sticker jag ut till Lärbro(?!) och umgås med Klara. Längtar som tusan... Hon som var min lilla skitunge, hon växer ju så att det knakar!


En bild på kapten

Gjorde ett par bra köp idag! Blev en enkel klänning, en skjorta, två linnen, solglasögon och lite nagellack... Sånt som behövdes helt enkelt! Lägger upp bilder antingen imorgon eller när jag kommit hem till Gotland, det beror på... Skall städa och fixa i huset imorgon, jag och Sofie måste pressa i solen ett par timmar också sen är det bara att packa och bege sig båten. Skall bli rätt trist att åka hem... Fast ändå skönt att få komma hem till sin egen säng! Sofie åker ju ner imorgon med så henne behöver man i alla fall inte sakna mer än ett par timmar.

Nu är det vecka 29:e och det innebär bara en sak, FEST!


För varmt...

Gah! Trots att jag älskar solen så orkar jag inte vara ute i värmen... Det fick bli några timmar så att man i alla fall blir lite mer brun. Precis tagit en iskall dusch, hur skönt som helst! Nu skall jag bara fixa i ordning mig och sen kommer Erik och hämtar upp mig och Sofie, för vi skall shoppa! Wiiiiiiie!

Usch, bara tanken av att man skall åka hem till Gotland imorgon kväll får mig på dåligt humör. Dock skall det bli skönt att få träffa alla öbor som man har saknat... Carro och Lea, vi SKA leka... Ni har inget val! ;)



Hello this is Captain Hanna speaking!

Då var man på torra land igen! Skärgården var mycket bättre än vad jag hade trott. Jag väntade mig åksjuka, trånga utrymmen och att det skulle vara lite långtråkigt. Men det var helt tvärtom faktiskt! Båten var mycket större och finare än vad jag trodde, var inte ett dugg åksjuk... Det var snarare roligt med vågor (rätt konstigt faktiskt, eftersom att jag får ont i huvudet varje gång jag sätter mig på den där satans färjan till Gotland...). Fick även lära mig att köra båten, var inte direkt svårt men jäkligt roligt! Man kanske skall bli kapten... Kan ni tänka er mig på färjan... "Hello this is Captain Hanna speaking, me and my crew wish you a pleasant journey." Herregud... Då hade inte en enda själ vågat ta båten längre. Det är kanske inte en sådan bra idé trots allt!

Snart befinner sig hulken hemma på Gotland igen!

 


Vasatown

Så, nu är vi i Vasastan... En natt och sen är vi ute på sjön i skärgården. Skall bli så mysigt! Aldrig åkt en annan båt än Gotlandsfärjan så det blir något nytt. Hoppas bara att jag inte blir sjösjuk... Hade varit lagom roligt att sitta på en båt och spy...

Dagen kommer bli lugn... Sitter i soffan och ser på Desperate Housewives. Snart kommer Sofie hem, sen skall vi iväg till hennes frisör. Sen skall vi shoppa och sen sticker vi hem och dricket lite mer rosé såklart! Bye bye!


Gillar glajjorna

Gud vad duktig jag har varit... Städat, diskat och till och med vattnat blommorna. Snacka om att jag har haft det tråkigt om jag gör en sån sak självmant. Hoppas det blir lite roligare imorgon i alla fall... Att det blir fint väder så att man kan sola eller att Erik för en gång skull lämnar nycklarna hemma så att man kan gå på en promenad utan att någon snor allt som finns i huset. Hoppas också att det inte blir lika varmt som det var idag... Trots att det har varit molningt så har ju svetten runnit i pannan så fort man ska göra något. Not funny.

Nu skall jag krypa ner i sängen och försöka få en blund! Natti!


På med fejksmilet!

Att det kan vara såhär varmt! Det är helt sjukt... Skulle egentligen bara vilja springa runt här helt naken men det går ju inte. Det går inte ens att gå ut utan att svetten rinner i pannan. Fräscht! Snart kommer Sofie och Erik hem. Jag har inte gjort ett piss idag. Bara tagit det lugnt, har inte varit så fint så att man kunde sola så har bara legat i soffan och sett på alla pissigt dåliga serier som går under dagarna... Men snart är dom hemma som sagt och då blir det fart i huset! Erik kan inte vara tyst i en minut ens... Och det är testat! Vi skall grilla och dricka lite. Sen blir det mys framför TV:n!

 


Äntligen!

Nu är mitt hår inte grönt längre, dessutom är den längre! Wie!


JAAAAAAAAAAAA!

Så jävla skönt att Spanien vann! Jag och Erik satt och jublade som galningar när Iniesta avgjorde matchen! Sofie  blev däremot inte så glad och gick och la sig... WIHUUUUUU!


Just idag mår jag bra!

Vi korkar upp och höjer våra glas för nu är det helg! Eller okej, det har vi i för sig gjort varje dag sen jag kom hit... Men nu är vi glada, Tyskland vann så vi har firat med kräftor och rosévin. Gött! Något som inte gick så bra ikväll var dock när Erik bestämde sig för att jaga mig med ett äckligt djur runt hela huset och till slut bestämde jag mig för att springa ut... Men det resulterade med att jag sprang in i dörren innan jag hann öppna... Bra jobbat Hanna!

Just det! Åker inte hem till Gotland imorgon som jag egentligen skulle göra. Sofie och Erik ville så gärna att jag skulle stanna kvar... Så vad väljer man, gamla Gotland eller hänga i Stockholm? STOCKHOLM! Vet alltså inte när jag kommer hem... Kanske om någon dag, kanske om en vecka? I don't know.

Nu är jag för full för att sitta här och försöka skriva korrekt så jag går och lägger mig, natti!

 


Day number one

Snacka om att dagen gick långsamt! Tack och lov kom Sofie och Erik hem tidigare. Vi satt oss ute, drack lite rosé, lagade lite middag. Hade det super mysigt helt enkelt! Kikade på film och nu är alla döda och ligger i varsin säng... Dom andra har säkert redan hunnit somna... Men trots att det här är den skönaste sängen som finns i hela världen så går det inte att somna. Det känns som en bastu här inne och jag får för mig att det luktar blöjor i rummet... Fräscht!

Imorgon är jag hemma ensam igen... Skall ha lite mysigt imorgon. En sån där dag man bara tar hand om sig själv! Ligga ute och bättra på brännan, bada bastu... Ta ett glas rosé skall jag också göra, slänga mig i soffan och se på Farsan. Alla säger att den suger, men det känns som en Hannafilm så den tänker jag se!

Nu skall jag försöka somna, trots att svetten rinner och att det luktar barnrumpa!


Hejdå Gotland - Hej Stockholm!

Jag är ju fan bäst på att blogga, inte sant?

Nåja... Som ni förstår så befinner jag mig i Stockholm. Hälsar på Sofie och Erik lite grann. Kom med båten igår så vi har inte hunnit göra så mycket ännu. När vi kom hem så stod TV:n på full volym och vi glodde fotboll samtidigt som vi åt pizza och drack öl. Seger åt Spanien! Stackars Sofie... Helt förstörd.

Idag och imorgon faktiskt så är jag helt ensam eftersom Sofie och Erik jobbar... Rätt trist. Vet inte riktigt vad jag skall hitta på? Skulle vilja ta en promenad och se mig omkring, men jag har inga nycklar så kan inte låsa huset... Smart! Får gå ut och sola lite istället! See ya!


bloglovin