Dags att sussa!

Gäääsp! Har varit en lång dag... Skolan kändes verkligen helt meningslös att gå till idag. Visst fick en del saker gjort som jag inte hade gjort annars, så det var bra. Men när det väl var färdigt kunde jag lika gärna cyklat hem.
Somnade direkt efter jag kommit hem från skolan. Kände mig helt död. När jag väl vaknade var det bara att sticka iväg och spela innebandy, hade träningsmatch mot ett killag. Förlorade som vanligt mot dom men vi lyckades i alla fall med hålla oss under tvåsiffrigt resultat.

Imorgon är jag ledig! Skönt som FAN! Jag skall inte göra ett skit hade jag tänkt... Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre så skall fixa lite och sedan krypa ner i min mysiga säng! Godnatt!


Bra jobbat...

Jag är verkligen sämst på att plugga... Har sett film fram tills nu. Klockan är snart tolv på natten och jag har inte ens orkat öppna boken. Great! Kommer få MVG på provet imorgon. Lär få sitta uppe hela natten för att ens komma i närheten av ett bra resultat... Men det kanske det är värt! Godnatt på er!


Hihi, haha, HOHO!

Hur mysig fika som helst med underbara människor! Måste göras om!

Precis lekt färdigt med lillasyster... Kände att det kanske inte var så stor idé att leka kurragömma med henne när hon inte ens kan se mig bakom en gardin... Hon måste ju vara totalt blind. Nåja, fick mig ett gott skratt!

Nu skall jag snart ta en promenad genom stan sen måste jag plugga!


My cool

Woho! Jag orkade ta mig upp till skolan idag, tummen upp för mig! Tiden gick fort, var inte så mycket att göra. Kanske därför jag är så glad? Plus att det är solen skiner och jag har lärt mig cykla utan händer! Riktigt cool är jag. Nu är jag hemma för en snabbvisit, skall nörda mig framför datorn en stund sen så beger jag mig till Carro. Hon skall ha en sen födelsedagsfika, så snart sticker vi dit ett gäng och käkar lite hallonpaj! Mysigt värre.

Ikväll måste jag försöka sätta mig ner och plugga, kanske dags att öppna idrottsboken...
Prov imorgon! Oooops...


Less på det mesta

Ny vecka! Det är skönt att det bara är den här veckan till i skolan sen går vi ut på APU. Jag skall vara hos min moster på City frisörer igen. Så den här gången skall jag få lära mig hur man klipper och lite svårare saker... Förra gången fick jag bara springa ärenden och städa... Really fun...

Skall bli skönt att hon skall fixa till mitt hår lite grann också. Det ser ju verkligen för jävligt ut just nu. Slitet som jag vet inte vad, jag har nyanser av gult och grönt i håret, världens utväxt... Längtar verkligen tills jag kan färga mitt hår brunt! Det får bli olivolja och hårinpackningar varje dag för min del!

Stannade hemma från skolan idag... Har verkligen inte sovit någonting i natt. Bara legat och tänkt på en massa skit. Så när klockan ringde halv sju imorse var det knappt så att jag orkade öppna ögonen. Så mamma får bli arg... Det skiter jag fullständigt i. Nu skall jag försöka få mig en blund till!


Söndag är lika med ångest

Jag hatar söndagar! 


Jag hatar söndagar! 


Jag hatar söndagar!


Städkärring

Om man skulle ta att göra någon nytta här hemma! Dags att försöka ta sig ur sängen och städa upp här och tvätta alla kläder. Det ser för jävligt ut redan... Och jag kom hit i fredags. Bra där! Nej, dags att städa så att klimakteriekärringen inte får utbrott... Då brakar helvetet loss!


Looser

Gjorde verkligen inget av det jag sa att jag skulle göra igår. Hela dagen bestod av att slappa i soffan... Mamma lagade min favorit mat, vi drack vin och skrattade. Det kändes riktigt bra. Under kvällen ringde Disa upp, FEST! Stack dit lite vingligt i mina klackskor, träffade hur mycket skönt folk som helst, skrattade och dansade som aldrig förr. Det var skönt att komma ut och få njuta av att vara singel! Det är fan inte så dumt...

Nu i efterhand mår jag väl som jag förtjänar men det är en annan femma. Fick panik när jag vaknade imorse... Drog av mig täcket och såg att det var blod i hela sängen. Jag bara tänkte "Ja har ju för fan inte ens mens!" (verkligen svin arg...) så såg jag att hela mina hälar var helt blodiga... Har typ fått köttsår för att jag "gick" runt i mina klackskor hela natten... Great Hanna!
Inte nog med det... Jag spottar svart?! Och jag har ingen jävla aning om varför... Growse.

Nu skall jag klä på mig och äta fyllemat, snälla mamma har köpt hamburgare!


Music





Miss you...

Såhär skönt har jag inte sovit på lääänge! Klockan är över ett och jag orkar verkligen inte ta mig upp ur sängen, det är så varm och mysig. Men alla skriver att det är så fint väder ute så kanske skall försöka ta mig upp i alla fall. Måste njuta av varje sekund i solen! Det här vädret vet man ju aldrig hur det blir med...

Dagen kommer nog vara ganska lugn, skall försöka plocka upp och få ordning på alla mina saker och kläder som just nu ligger nedpackat i väskor. Måste komma ihåg att tvätta också! Sen skall jag vara duktig och ta en promenad idag igen. Måste få ordning på den här kroppen!

Saknar Stockholm. Saknar Sofie. Saknar Birka ♥


Godnatt!

Hoppas på att min lördag blir bättre! This sucks...
Nu ska jag ta en cigg sen på med nattmössan för min del. Natti!


Tillbaks på ruta ett

Oj nu blir det mycket...

Den här dagen blev INTE som jag hade räknat med. Väldigt mycket som har hänt och jag vet knappt vart jag skall börja. Allt jag kan säga är att jag har flyttat hem till mamma igen... Inte direkt något jag vill, men vad har jag för val när jag inte är 18 och min mamma säger att hon skall komma och hämta mig och min syster redan har packat alla mina saker när jag kommer dit? Har inte så mycket att säga till om...

Nu hoppas jag bara på att mamma lugnar ner sig och att vi kan få det här är att funka. Annars tar jag mitt pick och pack och drar. Men jag ger det en chans... En sista chans.



Never give up

Tack André! Som ni ser nu ligger den nya designen uppe. Dock skall jag vara lite jävlig och krångla lite till. Behövs göras ett par små justeringar! Klockan går helt fel och texten i inläggen är inte samma stil som innan.

Orkade inte blogga alls igår... Dels för att jag hade migrän och sov bort hela dagen och dels för att jag pratade med mamma under kvällen. Ingenting verkar eller kommer att lösa sig på ett bra tag. Så nu har jag bestämt mig för att bryta med henne helt. Det kommer inte spela någon roll vad jag gör. Det kommer inte kunna bli så bra att jag kan bo hemma igen. Så nu har jag och Maria styrt upp en ny plan för oss! Men just om det tänker jag inte skriva här i bloggen, det är alldeles för personligt. Men ni kommer få följa hur det går i alla fall på sätt och vis!

Nu är det fredag och det är ganska mycket jag skall hinna med idag. Först är det idrott klockan 10.00, luch och efter det så skall vi få alla nya papper till APU:n. När allt sånt trams är klart måste jag bege mig till Backgatan för att hämta lite saker som behövs. Så jag hoppas verkligen att varken mamma eller Janne är hemma.


Godmorgon!

Tänkte bara säga att allting är klart, vad jag vet. Är det nånting mer så får du säga det. Men nu skall allting vara precis som din gamla blogg, fast lite nya färger och lite annat.

 

Hoppas du är nöjd.

 


Se upp, du är en tupp!

Varit hemma ett tag nu, mötet med laget gick skit bra! Längtar verkligen till den nya säsongen. Vi kommer komma tillbaka way more better... Jag gillar det här grymt mycket! Nästa säsong, är vår säsong.

Nu skall jag få i mig lite käk, sen bär det av mot Säve och lira innebandy!


Snow

Klockan är tio i sex och min dag är redan förstörd! Igår satt jag ute i kortärmad tröja och njöt av solen för att det var så fruktansvärt varmt... Och så vaknar man nu och kollar ut genom fönstret... SNÖ?! Seriöst... Jag trodde att våren hade kommit, men så fel man kan ha då. Jag hatar det här jävla vädret!


Godnatt!

Usch, usch och åter usch... Förstår inte hur man kan bli såhär trött av att göra verkligen ingenting. Jag är svin trött och klockan har inte hunnit bli tio ens. Känner mig som ett barn som måste sova efter bolibompa. Kanske lika bra att göra sig i ordning och krypa ner under täcket!

Imorgon är det upp och hoppa tidigt som tusan! Packa innebandy sakerna och dra mot skolan. Sen när jag slutat skall jag möta upp Hilda och Lovisa på stan för en fika, får bli snabba ryck för klockan 16.00 är det möte med laget i IBC sen 19.30 är det dags att dra sig mot träning. Kanske tar en tur hem en snabbis innan träningen men det får vi helt enkelt se. Kanske inte får tid alls över att blogga imorgon?! Natti!






Shopping

Härlig dag! Lite tråkigt bara att tiden går så fort när man har roligt... Efter skolan tog jag och Emma cykeln ner till stan. Käkade oss feta på hamburgare och sedan gick vi och runt och kollade på kläder. Finns mycket man vill ha, men plånboken säger ifrån. Dumma den. Men jag köpte i alla fall en jeans jacka. Länge velat ha en men inte riktigt hittat någon som jag gillat. Men nu så! Lite gullig sådär! Billigt skit från H&M, 299 kronor.

Nu skall jag ligga i min säng och bara nörda mig framför datorn. Rätt jobbigt att cykla från stan till äckel Terra nova när det blåser som bara den. Men lite motion har väl aldrig skadat någon!


Stockholm

I'm home! Fanns helt ingen tid till att blogga innan jag stack iväg till Stockholm med laget. Det var i alla fall grymt kul! Vilket drag det var! Matchen mellan IKSU och Rönnby var fruktansvärd spännande att se, var så jäkla jämt! Men till slut vann Rönnby i straffar. Man blev så sugen när man såg matchen så är jag riktigt taggad inför nästa säsong, ett plus är att vi kliver upp en serie och skall spela i division två. Skall bli skönt att få möta lite fler lag... I serien vi spelar nu är det bara fyra lag sammanlagt. Man möts ju några gånger om man säger så...

Nåväl, det var en grymt bra dag i Stockholm. Vi lagspelare köpte lite smått och gott till nästa säsong. Tröjor, klubbor och pannband. Och det som gör mig mest glad att vi skall få både nytt matchställ och överdragsställ till laget. Kommer bli grymt! Tänkte slänga upp några bilder och sen skall jag hoppa in i duschen!








No time

Härlig fredag! Efter skolan stack jag och Frida på stan, tog en fika och kikade runt lite. Efter det mötte jag upp Hilda, var sjukt kul att se henne igen! Var så jävla längesen vi sågs... Hon var ju i Thailand i typ en månad... Så gissa vem som ser ut som ett lik bredvid henne nu. Fyfan, jag vill också ut och resa nu!
Efter det kom Carro och hämtade upp mig, så har sett rally hela kvällen. Var väl helt okej... Om man bortser från killar som stötte på en, blev jagad av småungar och att jag totalt frös ihjäl. Ingen känsel i tårna alls! 
Nu är det dags att försöka sova... Hur nu det ska gå, klockan är bara halv tio!? Skall upp vid halv fem imorgon...


Bråttom

Äntligen är det fredag! Bästa dagen på hela veckan. Fast min fredag har inte börjat så bra... Försvov mig så nu missar jag idrottsprovet. Jag hoppas verkligen att jag får göra omprov, annars är det kört. Så skall snart hoppa in i duschen och fixa till mig så att jag i alla fall hinner till nästa prov. Så vi hörs lite senare, mycket som skall göras!


Nothing

Den här dagen har varit helt upp och ner. Orkade inte med skolan... Så var hemma och satt ute och solade lite. Var så varmt, kändes nästan som sommarvärme. Men jag kan ju inte påstå att jag blev brunare för att jag solade, ser ännu ut som ett lik... Resten av dagen... Jag vad har jag gjort? Inte speciellt mycket, hjälpt Maria med trädgårdsmöblerna, lekt med mina sötnosar, ätit våfflor! Sjukt gott. Det var så längesen jag åt det så hade glömt hur gott det är! Och nu... Har jag slösat bort alldeles för mycket tid på att sitta vid datorn och glo. Har två prov imorgon och tror ni att jag öppnat någon av böckerna ännu? Nej, rätt. Så det är väl kanske dags att göra det nu.

Hörs imorgon!


Shopping

Äntligen är våren här! Snacka om att solen gör skillnad... Mitt humör vänder helt! Det rullar på och jag känner mig mycket gladare än jag har varit på länge. Som ni kanske märker har min dag varit bra... Hade bara två lektioner i skolan idag, efter det raggade jag upp Emma och så tog vi en sväng på stan. Blev kanske inte så hemskt mycket shopping, lite smink, en tröja och så njöt vi med varsin glass i vårsolen! Men det räckte mycket väl!
Nu är jag hemma på äckliga Terra nova igen. Precis tagit en cigg medans jag skådat dårarna tvärs över gatan... Ungar som slåss och vuxna människor som skriver fitta till varandra. Vilket fint område jag bor på för tillfället!
Ikväll är det första innebandy träningen för mig på över två eller tre veckor. Så efter tre meter kommer jag börja flåsa som en jävla hund. Men skall bli skönt att få röra på sig igen och komma igång!



Jag älskar överraskningar!

Hihi! Jag har världens bästa syster! Det är inte varje dag man är ute och går och man får ett sms om att hon skall bjuda mig på en resa. Vi drar nämligen utomlands! Vi funderar på att åka till Grekland, det hade ju faktiskt varit roligt eftersom att jag inte har varit där ännu. Kommer bli helt underbart! Ligga på stranden hela dagarna och bli bruna, med svettiga greker som bjuder en på drinkar... Äta god mat och bara leva livet. Kommer bli grymt! Längtar redan som en galning, dock är det ett bra tag kvar tills vi kan åka. Men vi åker i alla fall! (:


Ledig

Precis vaknat upp och solen skiner, kan det blir bättre? Är ledig idag från skolan, fast egentligen skulle jag vara nere på Wisby Strand just nu och kolla in UF-mässan men under vissa omständigheter var jag uppe väldigt länge i natt så kände att jag behövde sova ut. Idag är det inte så mycket planerat alls faktiskt. Jag hade tänkt att äta lite frukost och sedan hoppa ner i ett varmt bad. Sen skall jag försöka orka ta mig ner till stan och shoppa!

Och nej... Jag skall inte sluta blogga! Trodde inte det var så många som skulle bli upprörda, era stackare. Men nu vet ni i alla fall att jag skall fortsätta skriva här, dock är det mycket som skall fixas med bloggen. Kanske skall blogga under en annan domän och så behöver jag en ny design. Men har jag tur så hjälper snälla André mig!

Hörs lite senare! ♥

 


Klurar lite...

Det är precis vad jag gör. Funderar nämligen på att lägga ner den här bloggen för gott...

bloglovin