Stockholm = En äcklig bajskorv

Fyfan vad jag hatar Stockholms trafiken... Jag sitter på centralen och har väntat på mitt tåg i över två timmar. Tur att det finns snälla människor som kommer och hämtar mig! Tacka gud för det. Jag känner mig som en istapp just nu. Jag vill bara lägga mig i ett varmt bad, få god mat, och sova hur länge jag vill imorgon... Men så lär det knappast bli! Åh vad jag är posetiv... Fuck u Stockholm.

Sitter på tåget till Afrika.......

Haha, folk är ju blåsta... Roligt att folk läser mina inlägg. Fick en kommentar på förra inlägget "vart i Afrika ska du?" Snälla... Vem fan tror på att Hanna åker till Afrika. För det första så är jag rädd för alla möjliga djur så skulle nog inte ens sätta min fot där... För det andra är jag rädd för svarta (inget illa menat, men en del ser så arga och elaka ut :P), för det tredje så åker man nog knappast TÅG till Afrika ifrån Stockholm.
Kul att man kan få någonting att flina åt... Sitter på den här tråkiga båten och känner att jag bara vill kräkas. Jag måste börja ta åksjuketabletter, det här är inte roligt! Tur att det bara är en halvtimma kvar sen är jag äntligen i Nynäshamn. Får hoppas på att tågen inte är så försenade så att man hinner bli en snögubbe innan dom kommer. Nu skall jag leka lite med Max!


Då ses vi i Afrika då?

Snart är det dags! Skolan är slut och det gick super bra idag. I'm happy! Sitter nu nere på Gotlands Resor med mamma och har precis käkat mat och semla med brorsan och några till. Mysigt! Om en timme ungefär är det dags att kila ner till båten, känns skönt att både Rasmus och brorsan är med, lär inte bli lika tråkigt då. Hatar att åka båt helt ensam... Det är så fruktansvärt trist. Tre och en halv timme på en värdelös båt. Usch. Sen skall man virra runt i Stockholm och försöka hitta rätt tåg. Undra hur fan det skall gå... Lilla Hanna, helt ensam i stora Stockholm... Med det sämsta lokalsinnet... Oj, oj, oj


Panik i högsta grad!

Jag hatar att packa när man skall resa iväg! Jag är långt ifrån färdig och det skall vara klart ikväll. Jag har panik för jag vet aldrig vad jag skall ta med mig. Det blir alltid så att man saknar någonting när man väl är framme. Det är väl då man kommer på vad man skulle tagit med sig... Men denna gången skall jag fan lyckas! Jag brukar ju sakna en del tröjor... Så nu är min väska full av tröjor och ungefär ingenting annat... Great! Hur fan skall jag lyckas att bara packa allt i en väska?!... Måste nämligen skära ner lite på väskor, lite smått jobbigt att ha tre fullproppade väskor och släpa runt på varje gång + att jag slipper stå och trängas med alla knäppa människor som promt skall knuffas bara för att dom skall få sina väskor först! Åh dom är så jobbiga... Fast jag är säkert likadan utan att jag tänker på det... Jaja, nu skall jag inte sitta här och fördriva er dyrbara tid med en massa onödiga saker att veta! Dags att återgå till packningen!



Allt är bra, vi älskar ju varandra

Jag är verkligen helt slut. Slut i kroppen och det är slut på alla tårar. Trodde verkligen inte att jag skulle gråta så mycket som jag gjorde på begravningen. Låtarna som fick en att tänka, att stå där vid kistan... Veta att han ligger där inuti... Och sedan ta farväl. Det var jobbigt. Se alla i ögonen, känna smärtan. Det är hemskt. Min första begravning som jag har gått på och jag vill verkligen inte gå på fler. Men det är man tvungen till. Det är underbart fint med begravning, men samtidigt det hemskaste som finns. Veta att man aldrig kommer att få se personen igen. Veta att man aldrig kommer att röra vid personen igen... Veta att personen aldrig kommer vara där mer.
Döden är så orättvis ibland. Att dö vid en sådan ålder. Inte hinna med alla sina drömmar i livet. Han hade så mycket kvar. Så mycket att leva för. Så skall en jävla sjukdom förhindra allt! Jag blir så ledsen...
Men jag säger som Yngve. Allt är bra nu, för vi älskar varandra.

Jag börjar att se ljuset i mitt liv. Är glad för det jag har, strävar inte efter mer. Jag är nöjd. Jag har allt som man kan önska sig. Jag har allt. Jag skall ta vara på min tid. Jag skall leva fullt ut. Göra allt jag någonsin drömt om!


Varför ser du mig inte?

Det skall bli så jävla skönt att komma härifrån! Allt man gör är fel. Jag orkar inte.


Hej avundsjukan

Avundsjuk Hanna? EH JA!

Se så glad han är, han ber så snällt till gud nu när han äntligen har fått sin Iphone!


Det börjar kännas tungt...

Woho! Fick sluta skolan tidigare idag, hade egentligen inte ens behövt gå dit alls. Men men... Blev ingen fika med Sofie idag heller, kände att jag måste ta vara på tiden nu. Mycket som skall göras. Nu har jag i alla fall slängt in alla kläder i tvättmaskinen. Funderar dock på hur jag skall göra på fredag... Jag tror nämligen inte att jag hinner hem efter skolan och hämta alla mina saker. Får nog ta med allt till skolan och gå ner till båten direkt.
Känner att magen börjar bli lite orolig nu också. Imorgon är jag ledig ifrån skolan för att jag skall på begravning. Det är mina äldre syskons pappa som har gått bort i cancer för lite mer än en vecka sen. Det kommer vara en stor begravning och känner hur nervös jag börjar bli. Det kommer kännas hemskt att sitta där... Även fast jag inte kände deras pappa så väl så kommer det vara tungt att se hur ledsna min mamma och mina syskon kommer att vara. Det kommer kännas som att någon sticker en kniv i hjärtat på mig att se dom så. Det är det värsta jag vet. Men det allra värsta är att jag inte kan göra något åt saken... Jag kan inte ställa allt till rätta. Det enda jag kan göra, är att finnas till. Och det känns inte som att det kommer vara någon hjälp alls...


Resten av veckan ser ut såhär

Jag tänkte såhär, eftersom att jag inte kommer att ha så himla mycket tid över att blogga dom kommande dagarna så lägger jag upp ett "schema" så kan ni ha någorlunda koll på mig i alla fall!



Aldrig mer!

Fyfan säger jag bara. Mina fötter är blå! Och då menar jag verkligen blå. Ikväll har hela laget åkt pulka, verkligen jätte roligt. Förutom att man lär ha en lårkaka eller två imorgon, men det var det värt. När vi grillade efteråt kände jag knappt mina fötter längre. Vem som helst hade ju kunnat kapa dom med en yxa... Hade inte kännt någonting i alla fall. Väl när jag kommer hem och tänker "åh vad skönt det skall bli med en varm dusch!"... Snarare tvärtom. Det var fan det vidrigaste jag varit med om. Mina fötter gjorde så fruktansvärt ont och ena halvan av min höger fot var helt blå. Det var inte direkt så skönt som jag trodde det skulle bli. Att stå där med kokhett vatten på genomfrusna fötter gjorde så svinigt jävla ont. Jag började till och med och gråta. Tyck synd om mig :(


Kan det bli vår snart?

Är hemma från skolan idag. Mår helt konstigt i kroppen. Jag har ingen ork och benen bara darrar så fort jag försöker ställer mig upp. Ligger hemma i sängen och försöker få i mig något att äta men det tar stopp. Magen strejkar. På ett sätt känns det bra, på ett annat sätt inte. Jag har massor att göra, men ingen ork. Panik. 
Jag måste städa, tvätta och packa. Med ingen lust till detta ligger jag i sängen och drömmer mig bort... Till sommaren. Till Stockholm. Till de varma dagarna. Till de varma dagarna på trappan med ett glas rosé. Till de varma dagarna på trappan med ett glas rosé i handen och lilla Birka så fin tätt intill. Ta mig dit nu, ta mig tillbaka.


Natti natti!

Har försökt att pyssla hela kvällen med bloggen och nu är det i alla fall på väg att bli någonting bra, tack och lov. Lite smått kvar bara, men det skall fixas snart! Men nu känner jag att det är dags att krypa ner i sängen och sussa, en alldeles för tidig morgon väntar. Så nu får ni allt leva med att bloggen för tillfället ser ut som den gör. Det skall bli ändring, om min karl har tid och lust så att säga. Natti natti, sov så sött!


Hannas älskling har skaffat blogg!

Nu har Hannas älskling (that's me, Robin) skaffat blogg också! Följ med i mitt bloggande här!

Hanna rocks!

And we don't need anything from you.

10.01.25

Morsning korsning! Jag är på toppen humör och klockan är bara halv nio... Så brukar det inte vara. Öser på med partymusik här hemma så jag säger bara stackars grannar som ligger och sover... Dom gör nog inte det så länge till. Haha, det kan gamlingarna ha. Ops, inte nog för att jag är på bra humör idag, jag känner för att jävlas! Nu skall jag sminka mig och klä på mig, känns ju lite små fult att stå och digga musiken i bara underkläder. Hörs senare

Bjuder på en gammal bild, med alldeles för mycket rouge...


10.01.24

Det är söndag och jag är bakis... Ändå är jag extremt party sugen!



10.01.24

Hittade en jätte bra sida! Genom att skaffa poäng, vilket är jätte lätt så kan du sedan växla in dina poäng mot gratis saker! Har redan fått presentkort på både MQ och Kicks! Du borde också bli medlem :)

Gratis


10.01.23

En middag att minnas! Härligt god mat, mycket alkohol och skratt som det oftast brukar bli! Var så himla roligt att få träffa alla gamla vänner igen, det blev mycket prat om gamla fina minnen tillsammans. Men efter många lekar och helknäppa sånger så började jag bli lite trött så begav mig hem. Skall bli skönt att få krypa ner i min varma och mysiga säng och glo lite på TV:n tills man somnar. Den enda som fattas en sån här underbar kväll/natt... Är min käraste!



10.01.23

Det är så fruktansvärt skönt med helg! Under morgonen så har jag och mamma varit på stan och shoppat en massa. Dels inför begravningen som är på torsdag och lite annat smått och gott som man alltid behöver. Köpte bland annat en svart tunika, som jag skall ha på begravningen. Köpte en svart tröja med silvrigt tryck på, som jag har gått och dragit i ett par gånger. Sen köpte jag lite strumbyxor, det behöver man ju alltid och lite smycken. Tänkte lägga upp bilder på det jag har köpt med min mobil är ju inte så extremt jätte bra så bilderna blir ju inte så bra, men det får ni leva med. Sitter nu här i sängen, men migrän. Känns som att jag bara vill lägga mig ner och sova ett par timmar men det är massa saker som skall hinnas med att göra idag. Jag måste tvätta och städa, plugga... Usch. Sen klockan halv sex skall jag iväg på middag, det skall bli roligt! Men nu får jag ta mig tusan böra tvätta...
Annars måste jag gå naken till skolan på måndag, och det lär inte vara så uppskattat ;)





10.01.22

Så vill jag att det skall stå på min brevlåda också!


10.01.22

Det gick jätte bra på badet! Haha, det enda som inte gick lika bra att jag tappade mina bikinitrosor när jag skulle dyka men det gav en del skratt så det gjorde inget. Efter lektionen drog vi till skolan igen... Onödigt. Fick nämligen reda på att vi fick jobba hemma på nästa lektion istället för att sitta i skolan. Så det var bara att hoppa på bussen. Var ett äckligt fyllo på bussen, han satt och trackasserade en tjej och till slut fick hon nog och satt sig på en annan plats, men inte hjälpte det. När han väl skulle gå av bussen vinglade han in i bussen två gånger med huvudet, hördes bara dunk, dunk, då kom Hannas skadeglädje fram. Jag började skratta som tusan, men ändå kändes det lite läskigt. Jag är super rädd för fulla människor. Man vet ju aldrig hur dom är när dom är fulla.
Nu är jag i alla fall hemma. Skall byta om och fixa till mig, packa mina saker och sen ge mig iväg till Disa. Tar kanske med datorn dit så att jag kan uppdatera lite under kvällen. Nu får ni ha det så bra sålänge!



10.01.22

Godmorgon! Känner mig helt slut i kroppen, kanske för att jag inte vaknat till ordentligt. Skall snart sticka till bussen, skall vara på Solberga idag med klassen och ha livräddning. Får se hur det går, är lite skakis. Dyka på djupt vatten är inte riktigt min grej, får så fruktansvärt ont i öronen så skall se om jag få slippa det. Men det får jag väl säkert inte... Gillar inte min idrottslärare, hon är en av dem jobbigaste personerna som jag har träffat. Fast vi bara träffar henne en gång i veckan, får man ju nästan utbrott på henne.
Ikväll skall jag hem till Disa, längtar som tusan! Vi skall vara hemma hos henne i stan och bara mysa. Käka lite god mat och snacka en massa skit. Skall bli roligt att få träffa henne igen, man träffar ju knappt sina gamla kompisar så ofta längre. Blir väl så när alla har pojkvänner och alla har olika kompiskretsar. Men jag är glad att vi åtminstonde har kontakt alls... Och det är inte alls stelt när vi ses, även fast det är sällan. Det är som att vi alltid vet att det kommer vara vi tjejer, no matter what. Det kallas riktig vänskap.

Några gamla bilder på mina favoriter!






10.01.21

Började min morgon med att försova mig... Great! Och super trött som jag var när jag vaknade så gick ju allt bara ännu långsammare, men jag hann i alla fall till den andra lektionen. Som jag för övrigt inte ens gick på... Får fan skärpa till mig nu. Nåväl, efter skolan gick jag, Lisa och Rasmus ner till stan. Vi solade en stund och herre gud vad skönt det var! Nu längtar jag bara ännu mer efter sommaren. Sommaren på Gotland slår nästan allt! Eller vad säger ni?


10.01.20

Tränade i Säve ikväll, skönt med lite större ytor. Dessvärre gick det inte så bra på träningen... Kände att det inte var min dag att vara bra ikväll. Men till slut så fick jag in ett riktigt fint skott, en av dem snyggaste jag gjort faktiskt! Så då var man ju lite stolt. Skönt att vi vann ikväll med, vi tävlar alltid om någonting. Ikväll beslutades det att varje spelare i det förlorande laget skulle ge två bollar var till laget. Ganska smart faktiskt...  Jag pratade ju om att vårat lag som vann igår skulle få fördel i en aktivitet. Och ikväll fick vi reda på att träningen nästa tisdag är inställd, istället skulle vi ses utanför Södervärn med pulka och något att grilla. Kommer bli super! Pulka med laget! Jag har inte ens åkt pulka i vinter... Dags att göra det!



10.01.20

Pengar, pengar! Början av dagen har varit jätte bra. Vi fick sluta tidigare än väntat, runt tio istället för typ två-tre tiden. Så det var riktigt skönt. Efter det så var jag tvungen att springa på stan och köpa smink, jag gör ju av med så förbaskat mycket så det känns som att man får köpa smink stup i kvarten. Gick och glodde lite i affärerna och självklart kan jag inte det här med att spara pengar. Hittade en fin top och lite trosor. Var ju dessutom rea så varför inte passa på? Så plånboken behövde inte direkt lida. Nu skall jag bara vila och titta lite på tv ett tag och försöka vila upp mig inför träningen ikväll. Här kommer några bilder på det jag köpte idag.

Bildkvalitén, ja den är på topp! ;)





10.01.19

Även fast jag inte kände mig så pepp på att träna så var det fruktansvärt roligt i alla fall! Och "mitt" lag under tvåmål vann så nu skall vi tydligen få någon sorts av fördel i en kommande aktivitet sa Mathias... Får se vad det blir. Skall blir spännande. Dessutom tog jag en liten promenad med Frida efter träningen, både roligt och skönt att få snacka lite skit. Det är så det skall vara. När jag och Frida skildes åt så tig jag en liten omväg hem, gick runt lite och kollade. Man borde kanske ta lite mer kvällspromenader!
Nu skall jag i alla fall sätta på alarm så att jag inte försover mig imorgon och sen skall jag försöka få lite struktur på den här bloggen. Lilla Hanna försöker lära sig lite om bloggdesign... Så det är därför det ser ut som det gör. Är ju inte direkt duktig på det här om man säger så, men det kommer nog! Godnatt på er!


10.01.19

I feel good! Nananana... Hannapanna har haft en bra dag. Sovmorgon och sedan sluta skolan tidigt, låter inte så dumt va? Dessutom rullar pengarna in imorgon, skönt som tusan! Blir nog en runda på stan efter skolan. Även planerat lite med girlsen, eftersom att jag inte har någon match så kan det ju vara roligt att hitta på något roligt med gamla vänner. Vi vet dock inte vad vi skall hitta på... Festa? Filmkväll? Kasta ägg på dvärgens hus? Det får disskuteras senare. Snart skall jag börja byta om inför träning. Känner att jag egentligen inte har sån stor lust att träna idag. På grund av att jag är trött och för att vi tränar i den jävla lilla idrottshallen. Solberga vad är det? Riv stället! Men skall man bli bättre krävs träning. Kommer dock bli roligt att vara med alla tjejerna och snacka skit. Nej nu babblar jag på för mycket om ingenting känns det som så nu skall jag börja fixa här.

 


10.01.19

En morgonpigg Hanna sitter och lyssnar på gamla låtar ifrån barndomen. Gud vad man kan längta tillbaka ibland. Tänk att få vara barn igen, i för sig är jag ju inte så speciellt gammal just nu heller men jag menar när man var riktigt liten. Det fanns inga bekymmer. Inget stressande. Ingen ångest. Man gjorde precis som man ville! Eller i alla fall jag... Jag kan ju berätta att jag var en satans unge när jag var liten. Undra om det verkligen var min mamma som födde mig, för det borde ha varit en häxa.
Som till exempel så bodde jag granne med min bästa vän, som hon även är idag. Av någon anledning var jag tydligen skit arg på henne, och så ser jag henne vara på min gård. Vi hade bara en stor häck och en grind mellan våra gårdar och av någon anledning var hon inne på min tomt. Jag blev skit förbannad och sa att hon skulle gå hem. Men så envis som hon var så sa hon bara nej... Då sa jag att om hon inte gick ifrån min tomt så skulle jag ta yxan. Rättare sagt än gjort greppade jag tag i yxan och började springa efter min bästa vän... Det slutade med att hennes pappa såg mig och skrek någonting så jag blev rädd. Och vad tror ni fegisen gör då? Ja, lillHanna kryper längs den stora häcken hela vägen in till huset. Snacka om läskig unge. Man kan ju undra vilken planet jag kommer ifrån egentligen. Mars?

 


10.01.18

Härligt! Har en känsla av att det går bra nu... Mamma betalar så att säga. Alla biljetter är nu bokade, utan att mina pengar försvinner på en sekund. Det känns rätt bra att vara bortskämd. Jag gillar det.
Så snart är det dags att göra det jag hatar mest av allt... Städa, tvätta och packa. Okej, det sista var väl att ta i kanske. Men jag packar ju jämt fel. Att det skall vara så svårt att packa rätt någon jävla gång? Jag glömmer ju hälften hemma. Packar ner onödiga saker som man "tror" att man kommer ha användning för. Kanske någon som känner igen sig? (Man kan ju alltid hoppas på att man inte är det enda puckot i världen...) Nåväl, det skall bli skönt att resa iväg ett tag. Stressa ner och bara få ta det lugnt ett tag. Det behövs kan jag säga. Så det skall bli underbart sen när Robin och jag åker till Selma Spa. Det kommer göra gott för oss båda!



10.01.18

Måndag... Äntligen! Alla ni andra har säkert ångest för att det är måndag igen. Jag älskar det. Det skall bli så fruktansvärt skönt att komma ifrån det här huset! Allt som händer runt omkring mig just nu vill jag inte veta av. Jag önskar att någon bara kunde trolla bort mig härifrån! Bort från allt tjat, sorg och ilska. Jag längtar bort, bort till min underbaraste. Två veckor dit. Kommer kännas som två väldigt långa veckor, snarare som två extremt långa år!
Kan jag inte få slippa allt, bara åka? Nu på en gång? Snälla.


10.01.17

Jag hatar att inte få känna din värme.
Jag hatar att vakna upp utan dig intill mig.
Jag hatar att inte få känna dina läppar mot mina.
Jag hatar att du inte är hos mig i slutet av dagen.
Om du bara visste... Om du bara visste hur mycket jag älskar dig.
Om du bara visste... Om du bara visste hur mycket jag saknar dig.
Jag skulle vilja lägga din hand på mitt bröst så att du skulle få känna,
känna hur hårt mitt hjärta slår för dig. Dig. Det slår för dig. Hårt.
Jag skulle vilja skrika så högt jag kunde, hur fin och underbar du är.
Jag skulle vilja visa upp dig för alla. Visa alla. Visa hur fin och underbar du är.
Men skulle jag göra det, skulle bara alla andra vara avundsjuka...
Fast... I för sig, jag har ju världens bästa pojkvän, så det kan ni dock vara!


bloglovin