Stockholm med Emma

Snacka om skönt att vi äntligen är i Stockholm! Vi kom hit igår och allting har varit superbra. Efter många om och men så hittade vi trots allt fram till huset vi skulle bo i... Får skylla på den dåliga kartläsaren (som då råkade vara jag...). Tog det mest lugnt igår, var ju ganska trötta eftersom att båten gick så satans tidigt så vi åt middag tillsammans med Sofie och Erik, jag öppnade lite presenter och vi korkade såklart upp champagnen! Det blev en myskväll helt enkelt.

Idag har vi latat oss som galningar... Jag och Emma har i stort sett legat på soffan hela förmiddagen, sen stack vi iväg till täbban och hämtade mitt fina armband som Sofie och Erik köpt till mig, hämtade våra biobiljetter... Drog hem, spelade lite spel och sen stack jag och Emma iväg och såg den sista Saw filmen i 3D... Trodde verkligen att jag skulle skita på mig innan, men filmen var faktiskt inte så speciellt bra... Inte om man jämför med de gamla filmerna. Vi kom hem till ett uppdukat bord med oxfilé, potatis och rotfrukter och självklart... BEA! Så nu är man ganska mätt och belåten...

Emmis och Hannis ligger nu i sängen, somnar när som!
Emma var glad att hon slapp stanna i rampen på väg upp på båtenSåklart köpte vi våran favorit!Spelade lite...... Jag var dock inte så glad över att Emma vannTvå muppar på bioJag och min favorit


Lov

Gud vad det är skönt att slippa ångest! Äntligen är det lov! Tycker verkligen synd om alla er som skall upp tidigt och jobba hela veckan... Not. Skall bli så jäkla skönt... Äntligen skall man slippa bli väckt klockan 8.00 varje morgon, äntligen har man huset för sig själv, äntligen är det höstlov! Och om bara några dagar och jag och bästa Emma till Stockholm, det är något vi båda behöver och det skall bli så grymt roligt!

Ni får ha överseende med att jag faktiskt har ny dator, vilket innebär nada bilder. Men här kommer i alla fall en på mig och min kusinvitamin Klara.


Liten har blivit stor!

Äntligen var det min tur att fylla 18! Fått en massa fina presenter, bland annat en ny dator av brorsan... Min räddare i nöden! Så nu kan jag äntligen blogga igen. Igår så hade jag lite födelsedagsfest hemma hos mig. Bjöd på mat och lite annat gott. Var hemskt roligt, men kanske lite för mycket dricka för min del. Första krogrundan lagligt, stannade dock inte så länge på grund av att jag inte mådde så speciellt bra, plus att det inte alls var så mycket folk ute. Det blev i alla fall en lyckad kväll och jag vill tacka alla som var med och firade mig! :)

Vad har mer hänt? Vi har APU nu under en månad och jag gjorde ett bra intryck på Gotlandsresor så jag har till och med fått anställning, kommer att jobba lite extra under helger och när det är mycket gäster på hotellet. Super bra för min del, en extra slant in på kontot är inte helt fel!

Just nu är det höstlov. Riktigt skönt, skall mest slappa och umgås med familj och vänner. På fredag drar jag och Emma till Stockholm. Vi skall bila upp och umgås lite mer Sofie och Erik. Kommer bli supermysigt! Äta gott, shoppa... Fira mig ;) Så det kommer nog bli riktigt roligt!

Tänkte slänga upp lite bilder ifrån igår
Ingen dator, ingen bloggning

Fy fan... Om det inte är segt att vara sjuk plus att vara utan dator så vet jag inte vad! Min dator kraschade och nu går den inte ens att starta. Lämna in skiten eller köpa ny, det är frågan? Känner mig inte kry som sagt så är hemma från skolan idag. Måste dock dit om ett tag för att möta upp Julia och jobba lite med UF. Ikväll har jag inget planerat, skall försöka vila upp mig lite så att man orkar med saker och ting. Nu skall jag fixa något att käka!

Btw... Jag fyller snart ååååår! Om exakt två veckor blir jag 18, hur skönt kommer inte det bli?! :)

bloglovin