Ingenting värd

Mitt hjärta gör ont. Fysiskt. Psykiskt. På alla sätt och vis. Du bryter ner mig totalt men jag låtsas som ingenting. Ingen vet, ingen ser. Lova mig aldrig något mer.

Längtan

Emma har varit alldeles för länge i Västerås nu. Det är ensamt när ingen håller om en om nätterna, it's time to come home now. Disa lämnar ön imorgon och intar Stockholm, lite sorgligt men mest glad att hon får komma härifrån. Snart joinar Hulken också. Lägenhetssökandet är i full gång. Nu är det dom sista dagarna på jobbet också, på onsdag kan jag äntligen få vila. Lite ångest över att jag inte har något jobb å andra sidan, men det är bara att söka. På fredag skall jag äntligen ta itu med mitt hår, sen är det hem och packa för helgen i Stockholm. Skall bli skönt att få träffa syrran igen. Blir kräftmys med Malin också, ett eller två glas vin slinker nog ner rätt fint. Längtar. Nu är det dags att krypa ner i sängen, upp och jobba som vanligt imorgon. Ångest. Trött. Svidig. Godnatt.

It's all I have to say

Over and out.

Hero

Just det! Jag var ta mig fan en hjälte igår. En liten igelkottsbebis hade ramlat ner i ett hål och jag hjälpte den upp, ÄVEN fast jag är sjuukt mörkrädd och inte hade någon lampa. Misslyckades lite grann när jag skulle gå ut första gången och kolla vad det var för något djur. Blev så rädd när den rörde sig så kastade ficklampan åt helvete så både batteri, glas och massa annat skit flög iväg... Den gick alltså sönder. Smidiga Hanna. Fick i alla fall tag i en skokartong efter ha virrat runt i mitt rum i typ tio minuter för att jag inte visste hur jag skulle bära mig åt. Igelkotten fräste lagom mycket när jag tvingade i den i skokartongen... Otacksamma jävel, räddade ju för fan dig. Mohahah. Aja, nu mår den bra! :)

Värsta historien om min igelkottsräddning, borde nästan skriva en bok.

Längtar

Har kollat runt massor på mobiler de senaste dagarna och äntligen har jag (nog) bestämt mig. Det får bli en HTC Legend i svart. Sjukt snygg. Nu är det bara den eviga väntan kvar... Drygt två veckor innan jag kan köpa den. Kommer räkna ner dagarna som en liten unge gör innan julafton.


Damn

Jag fullständigt älskar denna bilden på mig själv.Now & Forever

Fingrarna är helt stela, ingen ispiration. Trött och fundersam. Funderar på om allt du sagt till mig den senaste tiden är struntprat. Kommer du hålla det du sagt eller kommer du bara köra ditt egna race igen. Hatar dessa dagar, då man tänker alldeles för mycket. Jag vill gömma mig under täcket och få alla tankar att försvinna. Glömma. Det återstår bara att se om du dyker upp om sex dagar eller inte. Resten tar vi därifrån. Nu skall jag glömma, nu skall jag tänka på annat. Lyssnar på tiësto tills jag blir döv, det blir en bra plan för kvällen.


bloglovin