Imorgon

Det är en riktig Hanna-dag idag! Känner mig inte riktigt frisk men ändå har jag varit i skolan, bättrat på brännan, varit på stan med mamma, klippt gräsmattan och nu återstår bara att städa rummet, packa och bädda inför imorgon. Det är verkligen mösspåtagning IMORGON... Snacka om att tiden går fort. Jag minns det som igår den dagen jag skulle börja gymnasiet och nu är det helt plötsligt snart slut. Det är sjukt.

Imorgon börjar firandet, det är dags att fira varje sekund som är kvar. Kommer fira morgondagen med de bästa tjejerna som jag har i mitt liv. Först är själva mösspåtagningen i Almedalen klockan 15.00, efter det åker jag och Emma hem till Barlingbo där vi skall äta middag, klunka lite vin och dansa loss, efter det drar vi mot Hamnplan 5 där vi möter upp Disa och alla andra ungar. Kommer bli en awesome natt!


... Can't tell

Det skrämmer mig mer och mer för varje sekund som går. Kan inte släppa det ur tanken. Det får inte vara så illa som jag tror att det är. Vad skall jag göra då? Jag är livrädd... Inte nu. Inte nu.

Stackars jävel

Gud vad jag tycker synd om alla bittra människor som det finns i det här landet. Vilket liv man har när man hela tiden tycker folk är dumma i huvudet och klankar ner på dom så fort man inte gör som dom vill eller säger. Stackars jävlar. Jag är glad att jag är den jag är och ingen annan. On my own :)


Fräsch igen

Mamma fick hjälpa mig i badet. Vågade inte duscha ifall jag skulle ramla. Hatar att vara yr, känner mig som en gammal kärring. Känns skönt nu efteråt i alla fall. Hoppas att jag piggnar till snart. Är fan mösspåtagning på onsdag, tänker inte vara sjuk då! No way!


Sjuk

Jag vet inte vart jag skall ta vägen. Aldrig mått såhär dåligt någonsin. Har legat till sängs sen i fredags. Jag får inte i mig någon mat, tappat aptiten totalt. Jag är hungrig men så fort jag känner lukten av mat så vill jag spy. Huvudet snurrar och så fort jag ställer mig upp blir jag yr. Rädd. Vafan är det här...

Två veckor

Ligger till sängs resten av helgen. Magsjukan är tydligen välkommen hem till mig. Tack som fan bacilljävlar. Det enda som får mig på gott humör är att det är exakt två veckor, två jävla veckor kvar till min student. Om två veckor slutar jag skolan. Kanske för gott. Om två veckor kommer JAG stå på balkongen, om två veckor är det jag som uppmärksammas. Lycka. Det är det enda ordet som passar in på denna dagen. Ögonblicket när jag går ner från balkongen, letar efter mina nära och kära, ser min syster och får krama om henne, det ögonblicket kommer vara oförglömligt. Känner på mig att det kommer bli den första gången jag gråter av lycka.

Dagens låt


Nedräkningen har börjat!

Dansar som en galning och lyssnar på låten vi kommer springa ut till på studenten! Jag längtar så jäääävla mycket. Det är bara 18 dagar kvar, dagen jag aldrig kommer glömma, min lyckligaste dag i livet. Det kommer bli underbart!

Har precis fixat mig, skall sätta mig ute i solen en stund och sen skall jag till banken med Julia. Jag längtar till studentmötet ikväll, jag kan inte få nog. Det enda jag tänker på är hur jävla grym student jag och min klass kommer att ha! Nedräkningen har börjat!


Home

Gick super bra idag! Kan inte säga mer än så :) Skönt att vara hemma nu i alla fall. Det målas om för hela slanten här hemma, hallen och trappen skall bli fräsch. Ligger i sängen och njuter av tanken att jag är ledig imorgon. Hoppas att det är fint väder så att jag kan sola och få lite färg. Försvinner ju så himla snabbt. Sen vid två skall jag till banken med Julia och sen blir det möte med klassen klockan fem om studenten. Hoppas att vi kommer fram till något, är inte lång tid kvar nu!

Saknar Sofie som en idiot. Jag hoppas att jag kan åka upp snart och hälsa på. Skulle vara roligt och se den nya lägenheten som dom har köpt också, strandgatan. Nära allt, kan inte bli bättre. Nu skall jag nörda lite och sen ta en liten efterlängtad tupplur.

Work

Lyckat. Ställde klockan så att den skulle ringa 04.00 för jag trodde att jag skulle öppna idag. Kom på mig precis innan jag tänkte cykla att jag började en timme senare. Great! Kunde ha sovit ju. Men men, det var roligt idag! Ann-Sofie och Julius var verkligen toppen! Är lite nervös inför imorgon, skall vara på Koggen vilket jag aldrig varit förut. Känns skönt att Julius hjälper mig i alla fall!

Har varit och handlat färg och lite nya inredningsprylar. Skall ju nämligen måla om min lilla källare nästa helg. Kommer bli riktigt fräscht!

Nu sitter jag på sängen, nyduschad, hel och ren. Kan äntligen pusta ut. Man glömmer bort hur trött man är när man är igång hela dagarna. Kommer bli riktigt skönt att sova sen.


Glad tjej


Jag vet allt om dig, för du har varit min


Skrattar

Det är rätt roligt med alla dårar som typ tycker att dom är finurliga som kommenterar utan namn. Varje gång någon kommenterar får jag upp IP-adressen och det är inte så svårt att spåra vem personen är som ligger bakom kommentarerna. Du kanske skall tänka på det ;)

Har varit hos Disa till idag, var skönt att komma ut på landet och bara umgås med personer som får en att må bra. Vi har solat, klappat alla lammungar (åh, dom är för söta!) och så har vi jagat upp oss själva genom att prata om andar och allt möjligt som är läskigt. Det slutade med att jag somnade som en stock medans lilla Disa låg klarvaken och rädd bredvid. Tyckte faktiskt lite synd om henne.

Ja, vad har jag annars gjort idag? Gått i skolan... Det är nu man inser hur kort tid det är kvar av plugget. Satt faktiskt och tänkte lite att jag kommer sakna några, det trodde jag aldrig att jag skulle säga haha. Men så är det! Det är faktiskt lite sorgligt att det bara tar slut bara sådär. Det är dags att ta vara på den sista tiden med människorna runt omkring mig, vem vet... Man kanske aldrig ses igen.


Lat

Idag är jag en riktig slappis. Orkar inte gå till skolan, sticker ut på landet och tillbringar tid med bästa vän i stället. Sov verkligen som en gud på mina nya kuddar inatt. Tummen upp! Skall snart börja packa lite, blir även dans imorgon! Det skall bli grymt roligt! Vi hörs senare!

Bjuder på en bild utan smink, självklart i min OP!


Time to work

Nu är det dags att trampa mot jobbet igen, mmmm hotellfrukost!


Heja Sverige!

Piss dag verkligen. Tack och lov gick tiden fort när jag jobbade... Somnade dock på en gång när jag kom hem. Det var riktigt skönt, behövdes. Hoppas verkligen att jag sover bättre inatt. Börjar ju i alla fall en timme senare än vanligt, vid sex alltså. Har precis tagit en dusch, väntar på att mamma skall sluta jobbet så vi kan äta middag.

Ikväll kommer jag sitta klistrad vid tv:n... ESC! :)


Fy fan

Vilken jävla natt. Jag har inte fått sova NÅGONTING alls! Det är jobb om två timmar så jag hinner inte ens att försöka somna. Fan. Såg mig i spegeln... Jag är ett vrak. Hur fan skall det gå att jobba idag. Jag är så arg, frustrerad och ledsen. Jag måste seriöst skaffa sömntabletter, det här går inte.

Love OC

Det är verkligen fredagen den 13:e... Visst är jag pollenallergiker. Nåja, nu har jag fått tabletter i alla fall, så hoppas det blir bättre. Har även varit hos Airi och fixat min utväxt, jämnade till mitt hår lite också. Känns skönt. Nu kanske man kan gå utan mina jäkla extansions.

Har suttit klistrad framför tv:n och glott på OC. Det är så bra! Önskar att jag hade alla säsonger. Har verkligen missat hur mycket som helst. Nu skall jag hjälpa mamma med maten och sedan är det typ att hoppa i säng för min del. Jobbar hela helgen. Så det gäller att vara pigg!

God morgon

God morgon världen! Det är fredag, jiho! Känner mig på jättebra humör idag! :) Har klätt mig lite i blommor och färg idag... Tråkigt att det inte är någon sol. Verkar som att det har regnat inatt. Men då är det i alla fall frisk luft! Skall alldeles snart sticka till skolan, redovisning och årsredovisning står på schemat. Sen vid halv två skall jag till en läkare och se om jag är pollenalergiker. Hoppas inte! Så håll tummarna.

 


Tröttis

Nu skall jag dra täcket över huvudet och sova en stund, myspys!


Tandis

Tjoho! Tandläkarbesöket gick snabbt. Skönt. Jag hade såååå fina tänder sa dom! Dom verkade dock jävligt oproffsiga, hade ju inte koll på någonting kändes det som. Fick gå en jävla tipspromenad och så fick jag massa saker. Fick även en "sluta röka-guide"... No shit. Menar ni att mina tänder tar stryk av att jag röker... Det hade jag ju iiiiiingen aning om...

Fick ett roligt tuggummi som man kan tugga på och om man har karies på tänderna så blir man röd på dessa ställen, tänkte testa det imorgon, så då får ni se hur fräsch jag egentligen är i munnen ;)


Räddhare

Har varit i skolan en sväng och tagit kort inför studentvagnen, check! Massa blod blev det. Nu är jag hemma en liten sväng och tar det lugnt, skall borsta tänderna som aldrig förr! Skall nämligen till tandläkaren om en timme på något slags informationsmöte och sedan göra en koll. Hatar det verkligen! Jag vill väll inte att någon annan skall in i min mun och gräva. Usch! Skall även skälla lite på dom, jag skall fan se till att jag får den där tråden innanför mina framtänder. Skulle haft det redan från början när jag tog av tandställningen så att inte mina tänder skulle falla tillbaka, men det har dom lika förbannat gjort bara för att dom inte kan sköta sitt jobb! Idioter.


Namnam

Yes, fick lite pengar av mamma att köpa "godis". Eller visst köpte jag godis men det var inte därför jag skulle ha pengar, mohaha. Busigt värre! Utan smink, börjar bli fint!


Snygging

Jag är nog den duktigaste personen som finns! Har solat i stort sett hela dagen och jag är typ randig, plus att jag ser ut som en rödbeta. Sjukt brun på bröstet, knallvita bröst (Hahaha... Ni skall bara veta hur det ser ut!), magen är totalt röd (Har för övrigt aldrig bränt mig förut), låren är vita men smalbenen är bruna... Hur solar jag egentligen?! Sen somnade jag lite halvt under tiden med solbrillorna på så mamma tyckte att jag såg ut som en panda... Det var ju tur att någon fick sig ett gott skratt.

Tänker dock inte ge upp solning bara för det här! Jag och Robin har en tävling, vi skall se vem som är brunast när vi ses. Och JAG SKA vinna! Det bara är så. Jag skiter i om jag är randig, bara jag är brunast! :)


Kent - Kärleken väntar

Det absolut bästa bandet. Jag kan nog alla låtar vid det här laget. Kent i mitt hjärta.


Härlig morgon

Fast jag har sovmorgon så är jag uppe! Kände mig utvilad när jag vaknade så varför inte gå upp och njuta av en frukost i solen nu när man ändå har tid? Eller jag hinner fan göra mycket... Skall inte till skolan förrän om två timmar kom jag på. Härligt. Vi skall tydligen på bussutflykt med alla treor på HP, till Vamlingbo. Då har jag två frågor... Vart fan ligger Vamlingbo? Och vad i helvete gör man där?! Får jag gissa så finns det ingenting förutom träd och mark. Skulle inte förvåna mig om vi "skall se på den fina naturen!"... Om det är så, tänker jag gräva ner mig någonstans.

 

 


Träningssugen!

En viss Hanna har varit riktigt irriterad på blogg.se som under ganska vanliga omständigheter slutade att fungera igår. Det gick inte att blogga alls. Men nu skall det tydligen funka igen?

Har haft världens skönaste dag. Fick sova ut. Solat hela dagen så nu har man en fin bränna. Har även precis tränat lite här hemma. As skönt! Funderar starkt på att ta en promenad längs havet nu. Behöver komma igång lite.

Myspys

Skönt! Äntligen hemma. Dagen gick rätt fort ändå. Kom mer folk idag så man hade lite att göra. Skall jobba nästa helg med, skönt att tjäna pengar så man kan göra vad man vill. Imorgon är jag ledig, då skall jag sova ut! Och sola som en galning om det blir soligt. Nu skall jag nörda mig vid datorn lite till sen skall jag sova lite tror jag. Sjukt mysigt att krypa ner under täcket!

 


Uppe med tuppen

Det är helt sjukt vad jag sover dåligt när jag skall jobba. Blä. En sak som är ännu sjukare är att det är ljust ute redan nu, kvart över fyra på morgonen. Det är jag dock glad för. Om det är fint väder när jag kommit hem från jobbet skall jag sätta mig på balkongen och sola. Min färg börjar försvinna. Nu skall jag borsta tänderna och sen trampa mot jobbet. Hörs senare!


Tröttis

Ja, att stå rakt upp och ner och jobba i åtta timmar i sträck är ingen höjdare. Speciellt inte när man inte har sovit någonting under natten. Vaknade fan hundra gånger kändes det som. Dock var det väldigt skönt att det inte var så mycket folk som käkade frukost vid oss idag. Vi kunde ta det ganska lugnt eftersom vi var tre personer. Lite segt kanske men det är tur att man har roliga arbetskamrater, det får tiden att gå lite fortare!

Nu ligger jag i sängen, har ont i fötterna och skulle egentligen bara vilja sova. Funderar faktiskt på att vila en liten stund. Det är trots allt jag som öppnar imorgon klockan fem, kan inte skada att vila upp sig tills dess. I need it.

 


Dansuppvisning

Ja, nu är det över! Så länge vi har tränat och så tog det bara slut bara sådär. Hoppas vi får fler chanser att visa upp våra danser. Det var verkligen skitroligt, publiken gjorde verkligen allting! Roligast var det när vi dansade till "Thriller", jag och Disa skulle gå bland publiken (zombieklädda), jag skrämde verkligen jättemånga! Det var så roligt att skrämma folk så gick och skrattade för mig själv. En kille blev så rädd att han sprang därifrån, haha.

När uppvisiningen var över skulle jag och Disa hem till mig, vi orkade inte tvätta bort sminkningen så vi åkte till stan som zombies. Man fick ju en del kommentarer, men snacka om att det är roligt att göra andra glada! Nu är jag dock rätt glad att få ha duschat av mig allt smink. Nyduschad, mätt och skall snart gå och lägga mig. Börjar nämligen jobba imorgon, eller ja rättare sagt inatt. Börjar klockan fem... Undrar hur pigg jag kommer att vara då.


Dans

Precis dansat klart för idag. Dom andra drog? Så nu sitter jag och Disa i datasalen och väntar på bussen som går om en timme. Jippi! Vet inte riktigt vad jag skall hitta på idag. Måste i alla fall fixa alla kläder inför uppvisningen som är på fredag. Skall vara zombie, kommer bli sjukt roligt!


Trött och förkyld

Trött som jag vet inte vad. Somnade en stund på båten så var lagom grinig när jag skulle hoppa in i taxin. Självklart skall taxisnubben börja snacka en massa... Tyckte verkligen det var skit intressant när han snackade om att hans dotter övningskörde... Not. Kan dom aldrig bara hålla käften och köra!

Väl när jag var hemma rasade jag typ ner allt i mitt rum på grund av alla jävla väskor jag hade med mig. Kul att man skall behöva städa nu också. Usch. Somnade i alla fall som tur var på en gång när jag slängde mig i sängen.

Idag har jag varit på Donner och dansat. Uppvisning nu på fredag! Börjar faktiskt bli lite nervös. Skulle vara fantastiskt att glömma bort stegen. Tur hade Isa gjort en skiva med alla låtar till mig, så nu kan jag öva hemma.

Ligger nu i sängen i min gröna OnePiece, grymt ful men otroligt skön! Funderar på att dansa i den imorgon. Skall kurera mig under täcket och bara ta det lugnt resten av kvällen, har blivit smått förkyld och det skulle ju sitta som pricken över i om jag blev sjuk lagom till uppvisningen.

Just det! Fick precis igång min gamla cam så nu kan jag lägga upp hur mycket bilder som helst! Toppen.


Mot öjn

Nu är alla väskor packade (en gick sönder...), GREAT! Nåja, hoppas att den håller under båtresan. Erik ringde precis, snart är det dags att ge sig av mot Nynäshamn. Skall käka lite mat och sen är det bara att fixa till sig, Erik kommer kvart i åtta och hämtar mig så det börjar bli bråttom! Dags att säga hejdå Stockholm, vill inte! :(


Boooring

Blä... Såhär tråkigt har jag inte haft på länge, som ni kanske märker. Brukar ju inte direkt uppdatera såhär duktigt. Erik slutar inte förrän sex och sen skulle han på stan och köpa födelsedagspresent till Sofie som fyller år på fredag. Vad skall jag göra? Jag borde städa upp och packa alla mina väskor... Alla kläder ligger verkligen utslitna på golvet. Har ingen ork att packa, vill inte åka hem. Är så van att umgås med min syster 24/7 nu så man saknar ju henne efter fem minuter.


Grow up!

Fan vad jag stör mig på alla ungdomar som förlovar sig hit och dit. Jag kanske är gammalmodig av mig men jag tror verkligen inte att alla förstår innebörden av en förlovning. Förlova sig gör man ju bara om man skall gifta sig med den personen som man förlovar sig med, oftast inom ett år efter förlovningen.

Bara för någon vecka sen loggade jag in på Facebook och självklart var det någon som hade "förlovat sig". Jag gick in på den här killens profil och det visade sig att han var 16 och att hans tjej var 13... Det är nog det töntigaste jag har läst. Killen skrev "äntligen har hon sagt ja, efter så många år!". Ni är ju för sjutton ännu bebisar! Fan vad arg jag blir.

Visst att saker och ting förändras och att det nu för tiden är en symbol för att visa att man hör ihop. Men kom igen... När man är 13 så vet man inte vad kärlek är. Ni har inte ens pengar till att köpa en fin förlovningsring! Det är så jävla löjligt så är det är sjukt.


Today's look



Glad tjej

Shit! Jag kan knappt tro att det är sant. Efter alla år, skall detta nu ske? Allt jag kan göra nu är att hålla tummarna och hoppas det blir som det är sagt. Allting skulle bli så mycket bättre. Vi tre. Familj.


I'm coming home

Sista dagen i Stockholm nu, sista dagen som jag sätter min fot i denna lägenhet. Kommer att sakna Sigge. Erik och Sofie jobbar så jag är helt ensam i lägenheten, inte nog med att jag har tråkigt så har jag blivit smått förkyld också. Skall snart ta en dusch och packa ner alla saker och kläder. Har tre feta väskor som jag skall lyckas att få med mig hem. Tack och lov kommer Emma och hämtar mig vid båten i natt.

 


bloglovin